Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Vplačila in izplačila

Prvič v življenju razmišljate o stavah na tujih stavnicah? Potem se morate prilagoditi na nekoliko spremenjen način delovanja, ki pa se predvsem razlikuje v številu športnih dogodkov, za katere so na voljo stave in tudi v metodah vplačil in izplačil sredstev na uporabniški račun. Naj vam kar takoj zaupamo, na gotovino na tujih stavnicah kar takoj pozabite, z njo ne boste mogli narediti nič. Pravzaprav je kreditna kartica osnova za večino metod vplačil in izplačil.
Kljub temu, da se morda zdi to nekoliko bolj zapleteno in dolgotrajno, pa temu ni tako. Za vplačevanje in izplačevanje denarja na stavnicah vam je na voljo pester izbor različnih plačilnih metod, mi pa smo za vas opisali najbolj pogoste med njimi. Vse metode so enostavne, hitre in varne, od vas pa je odvisno, katera vam najbolj ugaja.


Kreditne in debetne kartice

 
Ena najpogostejših možnosti za vplačila na stavnice, ki jih igralci uporabljajo, so kreditne in debetne kartice. Tuje stavnice omogočajo vplačilo z Viso, Mastercardom in Maestrom, medtem pa boste pri E-stavah našli tudi opcijo za vplačilo z Diners Klubom in Aktivo.
Pri vplačilu s kreditnimi karticami praviloma (možne so tudi izjeme, zato raje preverite) ni provizije, sredstva pa so na vašem stavnem računu takoj.
Za izplačila s kreditnimi karticami po navadi traja dlje časa, da denar doseže vaš bančni račun kot z ostalimi plačilnimi metodami, v povprečju pa je denar na vašem računu v 1–3 dni po potrditvi izplačila.
Kreditne kartice

Bančno nakazilo

 
Bančno nakazilo je sicer precej redka metoda, ki jo ponujajo stavnice, našli pa jo boste na primer pri stavnici Bet at home. Bančno nakazilo je brez provizije pri Bet at home, na voljo so vam 3 brezplačna izplačila na mesec, vsako naslednje izplačilo pa vas stane dodatnih do 5 €. Pri bančnem nakazilu je denar na vašem računu takoj, ko je nakazilo obdelano, kar lahko traja kakšen dan.
Bančno nakazilo

Paysafecard

 
Paysafecard je še ena izmed enostavnih in pogosto uporabljenih metod za vplačilo. Potrebujete le kodo, ki jo dobite v vseh prodajalnah Paysafecarda in ob vplačilu so vaša sredstva na računu vidna takoj. Paysafecard nudi tudi opcijo, da si ustvarite svojo predplačniško Mastercard kartico, s katero lahko opravljate vplačila.
V kolikor imate Paysafe Mastercard, lahko opravljate tudi izplačila iz stavnic.
Paysafe

Skrill

 
Skrill je najbolj priljubljena e-denarnica za plačevanje na spletu. Upravljanje s Skrillom je povsem enostavno, varno in zanesljivo.
Ko si ustvarite svoj Skrill račun, ga napolnete z bančnim nakazilom in že ste pripravljeni za vplačilo na stavnico. Vplačila so takojšnja, prav tako pa so izplačila na Skrill po navadi takojšnja oziroma najkasneje v 24h, zopet precej odvisno od stavnice.
Sredstva si lahko s Skrilla izplačate na vaš bančni račun ali pa si naročite predplačniško Skrill Mastercard, s katero lahko opravljate plačila ali dvignete gotovino na bankomatu. Za izplačila iz Skrilla na vaš bančni račun se zaračuna provizija, prav tako pa tudi za vsa gotovinska izplačila na bankomatu. Ne glede na znesek izplačila na bančni račun je treba plačat bančno provizijo v znesku 5,5 €, za izplačilo na Viso pa je provizija 7,5 %. V kolikor dvignete denar na bankomatu z vašo Mastercard Skrill kartico, pa se vam zaračuna provizija v višini 1,75 % zneska.

Neteller

 
Neteller je tako kot tudi Skrill e-denarnica s povsem enakimi funkcijami. E-denarnice so še posebej priljubljene za igranje na stavnicah, saj so izplačila zelo hitra, omogočajo dober pregled nad sredstvi, vam pa ob vplačilu in izplačilu ni potrebno vnašati bančnih podatkov, ampak je dovolj samo naslov vaše elektronske pošte. Tako kot pri Skrillu, tudi Neteller račun napolnete z bančnim nakazilom, vplačila in izplačila so takojšnja, brez provizije za vplačila na stavnice, dodatna provizija pa se zaračuna samo za izplačila na bančni račun. Prav tako Neteller nudi tudi predplačniško Neteller Mastercard, s katero lahko opravljate vplačila na spletu ali dvigujete gotovino na bankomatu.