Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš biti vedno na tekočem?
Vpiši svoj email in prejmi najbolj zanimive rezultate, lestvice, novice in nasvete direktno v svoj inbox! Samo 18+!
Pošlji
Verjemi, da spam sovražimo še bolj kot ti, zato boš od nas vedno prejel le zanimive in uporabne vsebine - tiste, ki jih hočeš! Tvoj email je pri nas varen in NIKOLI ne bo posredovan tretji osebi. 

Ligue 2: stavne kvote, rezultati, lestvica

Ligue 2, znana tudi kot Ligue 2 BKT zaradi sponzorstva Balkrishna Industries, je francoska profesionalna nogometna liga. Liga služi kot druga divizija francoskega nogometa in je ena od dveh divizij, ki sestavljata Ligue de Football Professionnel (LFP), druga pa je Ligue 1, najvišja nogometna divizija v državi. V tekmovanju 20 klubov deluje po sistemu napredovanja in izpadanja iz Ligue 1 in tretjeligaškim Championnat National. Sezone trajajo od avgusta do maja, ekipe pa bodo igrale po 38 tekem, skupaj v sezoni 380 tekem. Večina iger se igra ob petkih in ponedeljkih, nekaj tekem pa med tednom in vikendom. Igra je redno prekinjena zadnji vikend pred božičem za dva tedna, preden se vrne v drugem tednu januarja.
Ligue 2 je bila ustanovljena leto po ustanovitvi prve divizije leta 1933 pod imenom Division 2 in je od takrat služila kot druga divizija francoskega nogometa. Ime je trajalo do leta 2002, preden je prešlo na sedanje ime. V Ligue 2. je 20 klubov. V sezoni, običajno od avgusta do maja, vsak klub igra z drugimi dvakrat, enkrat na svojem domačem stadionu in enkrat na nasprotnem, skupaj 38 tekem. Ekipe prejmejo tri točke za zmago in eno točko za neodločen izid. Za poraz se ne podeljujejo točke. Ekipe so razvrščene glede na skupno število točk, nato gol razliko in nato dosežene zadetke.
STAVE
ZADNJI REZULTATI
LESTVICA
Trenutno ni predvidenih stav v tej kategoriji.