Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Neteller

Neteller

NETELLER
Je elektronska denarnica preko katere potekajo transakcije preko interneta. V svetu stav vedno bolj priljubljeno sredstvo vplačil in izplačil, ta potekajo zelo hitro,  spremljajo jih nizki stroški. Lastnik Nettelerja je svetovno znana skupina Paysafe, kar nam pove, da je vreden zaupanja.
Na Neteller lahko vplačate preko banke, kreditne kartice, Skrilla ali Paysafecard

Neteller  ni namenjen samo igralništvu, z njim lahko tudi nakupujete, sredstva nakazujete prijateljem, plačujete različne storitve preko spleta

Stavnica nakazilo prejme v trenutku, tudi izplačila preko Netellerja potekajo hitreje kot preko ostalih možnosti.

Odpri NETELLER račun

Dodatni opis, verifikacija in podporaArrow  
Neteller račun je izredno pregleden, na vpogled imate vsa vaša vplačila, izplačila in ostale transakcije.

Za še lažje poslovanje imate možnost pridobiti predplačniško Neteller Mastercard, s katero lahko plačujete po celem svetu, prav tako lahko svoje dobitke dvignete na bankomatih po celem svetu.
Strošek te kartice je samo 10€ letno.

V primeru, da stavite z višjimi vložki, lahko postanete tudi VIP, kjer se vam stroški poslovanja še znižajo, pripada vam osebni svetovalec, višji limiti nakazil itd.

Prijava v Neteller račun je zelo hitra in enostavna, verifikacijo računa in pa dvig začetne limite lahko opravite z osebnim dokumentom in dokazilom o vašem naslovu kot je položnica za telefon in podobno.

Podporo vam nudijo 24/7, v primeru težav jih lahko kontaktirate preko support obrazca na email ali preko telefona +44 20 3308 9525.