Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Seznam blokiranih držav

Države kjer je bet365 blokiran
Bet365 je že od leta 1993 ena najboljših stavnic na svetu. Z razlogom – je prva izbira med stavnimi navdušenci v kar 150 državah.

Vsaka država športne stave regulira po svoje. Zaradi tega določene države najbolj uspešne stavnice blokirajo. Ker je Bet365 najbolj uspešna med vsemi, je vedno med prvimi, ki so blokirane.

To seveda povzroča probleme številnim igralcem, ki ne morejo več dostopati do Bet365 strani. Takšnih je kar nekaj, saj Bet365 uporablja 20 milijonov uporabnikov.

Bet365 stavnica je prisotna v naslednjih državah:Arrow  
Andora, Argentina,Avstralija, Avstrija, Azerbajdžan, Brazilija, Ciper, Danska, Estonija,Egipt,Finska, Nemčija, Gibraltar, Grčija,Madžarska, Hong Kong, Islandija, Irska, Italija, Indija, Indonezija, Latvija, Litva, Lihtenštanj, Luksemburg, Makedonija, Malta, Malezija, Moldavija, Črna Gora, Norveška, Poljska, Savdska Arabija, Singapur, Slovenija, Slovaška, Južna Afrika, Južna Koreja, Španija, Švedska, Ukrajina in Velika Britanija.

Nekatere od teh držav imajo regulirano področje spletnega igralništva, in delovanje tujih stavnic v teh državah brez državne licence ni dovoljeno.  Igralci iz teh držav so do stavnice bet365 lahko dostopali brez problema dokler se te države niso odločile blokirati povezav do bet365.

Seznam držav ki blokirajo dostop do stavnice bet365:Arrow  
• Slovenija
• Hrvaška
• Madžarska
• Rusija
• Kitajska
• Litva
• Tajska
• Indija
• Japonska
• Južna Koreja
• Azerbajdžan

Različni načini, preko katerih lahko dostopate do Bet365 stavnice, če je blokirana.

UPORABA VPN-jaArrow  
Nekateri igralci so se odločili da ta problem rešijo z uporabo VPNja ki nam omogoča da se preslikamo v drugo državo in tako zaobidemo to blokado bet365. VPN spremeni IP naslov in namesto države v kateri se nahajate prikazuje vašo lokacijo iz druge države kjer je dostop do bet365 dovoljen.

Uporaba VPNja je postala precej tvegana saj imajo dandanes stavnice orodja ki razkrijejo uporabo VPNja ki je v večini primerov prepovedan, s tem pa tvegate zaprtje računa na bet365 zato vam to možnost odsvetujemo.

UPORABA PROXY STREŽNIKAArrow  
Proxy strežniki se lahko uporabijo za dostop do bet365 vendar je njihov problem ta da so izredno počasni in se večini igralcem ne zdi vredno dostopati preko njih. Poleg tega tudi tukaj tvegate da vas odkrijejo in vam prav tako zaprejo račun na bet365.

TOR BRSKALNIKArrow  
Brskalnik TOR je ena najboljših metod za obisk prepovedanih strani. TOR je sicer še počasnejši kot proxy strežniki in vam bo povzročal še večje glavobole. Z uporabo TORa boste doživeli slabo izkušnjo in ne boste deležni take zabave kot bi jo na običajni stani. TOR deluje na podlagi enkripcije podatkov kar je tudi glavni razlog da je tako počasen.
 

BET365 ALTERNATIVNA POVEZAVAArrow  
Najboljši in najvarnejši način za dostop do bet365 je preko alternativne povezave.

Bet365 je namreč blokado držav rešil na način da ponuja dostop do svoje strani preko alternativne povezave. Dostop preko alternativne povezave je povsem legalen, varen in ponuja povsem normalno delovanje kakor ga nudi tudi običajna povezava, ki pa je v zgoraj navedenih državah blokirana.

Kaj je Bet365 alternativna povezava?

S tehničnega vidika je alternativna povezava narejena s strani bet365 in je samo domena ki je dodana v podatkovno bazo originalne strani. V to bazo se lahko doda neomejeno število naslovov domen kar omogoča dostop igralcem iz držav katere blokirajo dostop do bet365.

Kakšna je razlika med originalno stranjo bet365 in zrcalno stranjo?

Originalna stran in zrcalna stran do katere vodi alternativna povezava sta povsem enaki. Edina razlika je v naslovu strani. Na zrcalni strani bo vaš račun povsem enak tistemu na originalni z enakimi stavami, kvotami in podatki v vašem računu.

Ko se odločite za obisk bet365 preko alternativne povezave ne rabite skrbeti za varnost vaših osebnih podatkov ali varnost vaših sredstve na bet365 računu. Naslovi zrcalnih strani so namesto originalne strani bet365.com lahko: 365sports365, allsports365, 288sb, 365-808 288bet365 in podobno.

Zakaj je težko najti alternativno povezavo do bet365 ki deluje?

V teh časih je lahko težko najti povezavo do bet365 ki deluje. Velikokrat, ko igralci skušajo dostopati do bet365 preko alternativne povezave ugotovijo da le ta ne deluje in da stran ni več dosegljiva. To se zgodi ker države iščejo alternativne povezave in jih blokirajo da bi s tem onemogočili dostop do bet365.

Seveda je nemogoče da bi države zahtevale od bet365 da preneha z izdelovanjem novih alternativnih povezav, zato bet365 skrbi za vedno nove alternativne povezave ki delujejo. To pomeni da bet365 takoj ko ugotovi da določena povezava ne deluje več ustvari novo za tisto državo.

Ali naj igralci uporabljajo alternativno povezavo do bet365?

Odgovor je povsem enostaven. Da, seveda. Saj so alternativne povezave povsem varne in omogočajo dostop do povsem enakih vsebin kot jih nudi originalna stran. Edini problem je v tem da je težko najti povezavo ki deluje, vendar ste pri nas lahko brez skrbi saj boste tukaj vedno našli delujočo povezavo do stavnice bet365.

BET365 PREPOVEDANE DRŽAVEArrow  
Spodaj navedene države so prepovedane pri bet365, zato v kolikor ste iz ene izmed spodaj navedenih držav ne morete koristiti storitev bet365:

Afganistan, Ameriška Samoa, Angola, Belgija, Burundi, Kambodža, Čad, Kitajski Tajepj, Republika Kongo, Demokratska republika Kongo, Eritreja, Francija, Francoska Gvajana, Guadelupe, Guam, Gvineja Bissau, Haiti, Hong Kong, Iran, Irak, Izrael, Libija, Macao, Martinik, Monako, Mjanmar, Nizozemska, Severna Koreja, Filipini, Portugalska, Portoriko, Romunija, Singapur, Somalija, Južna Arika, Sudan, Sirija, Tajikistan, Turčija, Turkeminstan, ZDA, Uzbekistan, Venezuela, Yemen in Zimbabve.