Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš biti vedno na tekočem?
Vpiši svoj email in prejmi najbolj zanimive rezultate, lestvice, novice in nasvete direktno v svoj inbox! Samo 18+!
Pošlji
Verjemi, da spam sovražimo še bolj kot ti, zato boš od nas vedno prejel le zanimive in uporabne vsebine - tiste, ki jih hočeš! Tvoj email je pri nas varen in NIKOLI ne bo posredovan tretji osebi. 

Lestvica in kvote v ameriški nogometni ligi

Sistem nogometne lige Združenih držav Amerike je vrsta profesionalnih in amaterskih nogometnih lig, ki v celoti ali delno temeljijo na Združenih državah. Včasih imenovane ameriška nogometna piramida, ekipe in lige niso povezane s sistemom napredovanja in izpada, ki je značilen za nogomet drugje. Namesto tega nogometna zveza Združenih držav Amerike (USSF) opredeljuje profesionalne lige v treh ravneh, imenovanih divizije, pri čemer vse druge lige, ki jih sankcionira USSF, nimajo uradno določene ravni ali divizije.
Zaradi praktičnih in zgodovinskih razlogov lahko v teh ligah nastopijo tudi nekatere ekipe iz Bermudov, Kanade in Portorika (ki jih FIFA šteje za ločeno državo). Vendar te ekipe niso upravičene do odprtega pokala ZDA in ne morejo zastopati Združenih držav v ligi prvakov CONCACAF, ker niso povezane z ameriškim nogometom. Nobena profesionalna liga v nobeni od glavnih profesionalnih lig v ZDA ali Kanadi, vključno s profesionalnimi nogometnimi ligami, trenutno ne uporablja sistema napredovanja in izpada. Upravno telo države za šport, nogometna zveza Združenih držav Amerike (znana tudi kot USSF ali ameriški nogomet), nadzoruje sistem lige in je odgovorno za sankcioniranje profesionalnih lig. Lige so same odgovorne za sprejem in vodenje posameznih ekip. Amaterski nogomet v Združenih državah ureja Združenje odraslih odraslih nogometa (USASA), edina amaterska nogometna organizacija, ki jo je sankcioniral USSF. Združena nogometna liga je razmišljala o samodejnem napredovanju in izpadanju med svojimi ligami, kot obstaja v mnogih drugih sistemih državnih lig, vendar nikoli ni bila izvedena; čeprav je prišlo do prostovoljnega napredovanja in izpada. Nekatere amaterske lige, ki jih je odobrila USASA, uporabljajo tudi sisteme napredovanja in izpada na več ravneh svojih lig. Vendar nikoli ni bil ponujen sistem napredovanja, ki temelji na zaslugah, v "nacionalnih" ligah USASA, NPSL in League Two.
STAVE
ZADNJI REZULTATI
LESTVICA
Trenutno ni predvidenih stav v tej kategoriji.