Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Betwinner

betwinner Dobro je vedeti:

BONUS: 100 EUR bonus za nove uporabnike

Druge prednosti
 • Izredno visoke kvote
 • Stavna borza
 • Velika izbira športa
Registriraj se na BetWinner

Prednosti in pomanjkljivosti stavnice Betwinner

Izredno visoke kvote
Stavna borza
Visoka izplačila
Prenost tekem v živo
Hitra izplačila
Curacao licenca
Hitri limiti
Slabe kvote na sekundarnih trgih

Pokritost športa

Pokritost športa je na stavnici Betwinner zelo visoka, saj dnevno nudijo kar 1000 tekem in kar 55 različnih športov. Nogometni navdušenci bodo tukaj prišli na svoj račun, ker lahko izbirajo med 350 različnimi stavami na vsaki tekmi, med katerimi so tudi precej redke stave. Te stave so: zmaga brez prejetega gola, minute golov in Combo stave. Košarka in tenis nudita prav tako veliko alternativnih handicapov in bosta prav zagotovo razveselila vse navdušence nad tema športoma. Poleg tega pa Betwinner nudi tudi stavno borzo kjer lahko stavite za ali proti vaši ekipi. Odlična zadeva je tudi BetBuilder s katerim lahko sestavite stavni listek s stavami na samo eni tekmi. Z BetBuilderjem znatno povišate kvoto.

Na stavnici Betwinner lahko stavite na naslednje športe: ameriški nogomet, atletika, badminton, bejzbol, košarka, odbojka na mivki, kegljanje, boks, šah, kriket, curling, kolesarstvo, pikado, hokej na travi, floorball, futsal, golf, rokomet, konjske dirke, hokej na ledu, lacrosse, motošporti, politika, ragbi, biljard, nogomet, squash, namizni tenis, tenis, odbojka, vaterpolo in zimski športi.

Pogosta vprašanja

Kaj je stavna borza na Betwinner?
Stavna borza je stavljenje na enak princip, kot je na Betfairu. Lahko stavi za našo ekipo, proti naši ekipi in lahko določimo po kakšni kvoti bi kupili/prodali našo stavo.

Ali Betwinner ponuja vpisni bonus?
DA! Betwinner ponuja 100% do 100EUR bonusa za prvi polog. Obrniti pa ga morate s postavljenjem listkov s po tremi tekmami in kvoto posameznega para vsaj 1.40.

Kvote

Betwinner vam s stavami na azijske handicape in na zmagovalce tekme nudi izplačilo tudi do 98% na najboljših nogometnih ligah. Na drugi strani pa boste na sekundarnih trgih, kot so skupno število golov in stava na zadetke obeh ekip, našli izplačila med 94% in 95%. Tudi najboljše teniške in košarkarske lige nudijo 98% izplačilo. Glede na to, kar smo napisali, lahko kvote na Betwinner samo pohvalimo.

Prijavi se na stavnico BetWinner

Vrste vplačil

Na voljo vam je veliko različnih možnosti za vplačila in izplačila. Prav gotovo boste med njimi našli tisto, ki vam najbolj ustreza. Za več informacij o vplačilih, kliknite obiščite tole stran.

Način vplačila Min. vplačilo Max izplačilo
1 € 50 €
1 € 2 €
1 € 2 €
2 € 2 €
1 € /
1 € 1 €
Odvisno od kriptovalute Odvisno od kriptovalute
1 € 1.5 €
1 € 1.5 €
1 € 1.5 €
1 € 1.5 €

Bonusi na Betwinner

Stavnica Betwinner nudi kar precej različnih promocij, ki bodo zadovoljile vsak okus.
 

100% bonus za športne stave do 100€ ob prvem vplačilu

Za prejetje bonusa morate storiti sledeče:

 • Registrirajte se na Betwinner preko naslednje povezave ( vstavi link)
 • Izpolnite vsa polja v vašem računu
 • Opravite vplačilo na vaš račun, do največ 100€
 • Bonus bo pripisan na vaš račun avtomatsko po vplačilu, vendar ne več kot 100€


Pozor! Preden opravite vplačilo se morate strinjati s tem, da prevzamete bonus!


Pravila in pogoji bonusa:

 • Uporabnik je upravičen samo do enega bonusa
 • Najmanjši depozit za prevzem bonusa je 1€
 • Preden opravite vplačilo se morate strinjati da boste prejeli športni bonus kar opravite v ˝Account settings˝v vašem računu, oziroma direktno na strani za vplačilo
 • Za prevzem bonusa morate izpolniti vse obrazce v vašem računu in vnesti vašo telefonsko številko
 • Bonus morate obrniti 5x na kombinacijske stave. Vsaka kombinacijska stava mora vsebovati vsaj tri dogodke ali več. Vsak dogodek mora imet kvoto najmanj 1.40 ali več.
 • Vsi dogodki v stavnem lističu ne smejo imeti datum starejši od veljavnosti te ponudbe
 • Za obrnitev bonusa imate na voljo 30 dni od registracije

 

Accumulator of the day

Vsak dan boste na stavnici Betwinner našli več kot 1000 športnih dogodkov. Betwinner vsak dan izbere najboljše dogodke ki so najbolj verjetni da bodo prinesli dobiček in jih uvrsti v več Akumulatorjev za stave in stave v živo. Če vaš akumulator dneva zadane, vam povečajo kvote za 10%.

Kako postavim akumulator stavo?

 • Prijavite se na Betwinner
 • Na domači strani izberite Sports ali Live sekcijo
 • Izberite Accumulator od the day ki vam ustreza
 • Postavite stave in zmagajte!


Za uporabo Accumulator of the day ne smete uporabiti bonusa.
 

Bonus za stave na visoke kvote

Stavite na kvote med 30 in 501 in zadanete lahko dodatni bonus! Stava mora biti najmanj 0.7€ in je lahko samo posamezna saj ne veljajo sistemske in chain stave. Betwinner vsak mesec nato izzžreba nagrajence ki jepremejo dodaten 5% bonus.
Polna pravila in pogoje si preberite na spletni strani Betwinner.
 

Lucky 9

Postavite akumulator stavo ki vključuje deset dogodkov in v primeru če jih zadanete devet boste prejeli bonus v višini 9% potencialnih dobitkov vaših devetih dogodkov.

Kako prejeti Lucky 9 bonus?

 • Registrirajte se ali se prijavite na Betwinner
 • Postavite akumulator stavo z 10 dogodki
 • V kolikor zadanete 9 od 10 dogodkov na vašem listku boste prejeli 9% bonus glede na dobitke vaših 9 dogodkov v listku


Pogoji in pravila Lucky 9 bonusa:

 • Veljajo samo kvote višje od 1.6 za posamezne dogodke
 • Za sodelovanje morate imeti izpolnjene vse podatke v vašem profilu
 • V vašem računu morate v nastavitvah izbrati da želite sodelovati v promocijskih ponudbah
 • Ta ponudba je veljavna samo za stave s pravim denarjem
 • Zadeti morate najmanj 9 od 10 dogodkov na vašem stavnem listku da dobite bonus
 • 9% je produkt seštevanja vašega vplačila in kvot vseh ostalih devetih dogodkov
 • Bonus bo na vašem računu po 20 minutah od knjiženja stav
 • Ponudba ne velja za stave ki se bodo pričele več kot 30 dni od položitve stav


Polna pravila in pogoje promocije Lucky 9 si preberite na spletni strani Betwinner.


O Betwinner in naše mnenje

Splošno o stavnici Betwinner 

Stavnica Betwinner je bila ustanovljena leta 2018 in gre za precej novo stavnico, ki ima vzhodno evropske korenine. Betwinner je registriran na Cipru in deluje pod Curacao licenco, do danes pa naj bi imel kar 150.000 aktivnih uporabnikov. V zadnjem času so pridobili na popularnosti v Nemčiji, Indiji in na Portugalskem, v preteklost pa so bili najbolj osredotočeni na trge vzhodno evropskih držav kot so Armenija, Kazakstan, Azerbjadžan, Belorusija, Kirgizistan, Moldavija, Rusija, Tajikistan in Uzbekistan. Poleg tega pa imajo tudi Nigerijsko licenco, tako da imajo velik vpliv tudi v Afriki.
Platforma Betwinnerja je bila zgrajena s strani Bet2B, nudi pa kar 97% izplačilo športnih stav z ogromno plačilnimi sistemi katerih je preko 90. Prav tako boste tukaj našli tudi kar nekaj posebnosti pri stavah kot so Betconstructor, Bet Slip Sale (kjer lahko prodate svoj stavni listek) in stavno borzo.
 

Naše mnenje o Betwinner

Čeprav je stavnica Betwinner razmeroma nova stavnica pa lahko rečemo, da se je v kategoriji novincev zelo dobro odrezala. Betwinner nudi poleg spletne strani tudi mobilno aplikacijo za IOS in Android telefone, skupaj z optimizirano spletno stranjo za uporabo na mobilnem telefonu. Na voljo vam je ogromno plačilnih sistemov, z nizkimi minimalnimi vplačili, res pa je, da lahko na kreditno kartico izplačate minimalno 50€, kar nas je nekoliko zmotilo.
Pri plačilnih sistemih do sedaj še nikjer nismo zasledili tako široko možnost vplačil s kripotvalutami, kot smo jo tukaj pri Betwinnerju. Uporabniška podpora pri Betwinnerju nudi kontakt preko telefona, pogovora v živo, preko eletronske pošte ali preko socialnih omrežij, kar je pohvale vredno. 
Pohvalimo lahko tudi visoko izplačilo, ki je kar 97% in zelo visoke kvote na najboljše lige. Poleg tega pa je tukaj edinstvena tudi stavna borza, kar je še dodaten plus. Všeč nam je tudi soliden bonus za športne stave in oblica drugih promocij, res pa je, da bonus za športne stave ne morate uporabiti samo za posamezne stave. Izplačila so hitra, azijski handicapi so visoki, na voljo vam je prodaja stavnega lističa, sestava listka na posamezni tekmi z večimi stavimi in možnost cashouta. Betwinner je licenciran na Curacau, kar sicer ni naša prva izbira pri stavnicah, vendar zanekrat večjim problemov z Betwinnerjem na spletu nismo zasledili.
Čeprav je Betwinner precej strog, kar se tiče omejevanja računov z nizkimi limiti, pa vseeno lahko rečemo, da je celovit paket in je prav zares pravi zmagovalec!