Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Skrill

Skrill

SKRILL
Je elektronska denarnica preko katere potekajo transakcije preko interneta. Trenutno je v svetu stav najbolj priljubljeno sredstvo vplačil in izplačil, saj ta potekajo najhitreje, prav tako jih spremljajo nizki stroški.
Na Skrill lahko vplačate preko banke ali kreditne kartice, denar na Skrillu ni namenjen samo igralništvu, z njim lahko tudi nakupujete, ga nakazujete prijateljem itd.

Stavnica nakazilo prejme v trenutku, tudi izplačila preko Skrilla potekajo hitreje kot preko ostalih možnosti.

Skrill račun je izredno pregleden, na vpogled imate vsa vaša vplačila, izplačila in ostale transakcije.

Odpri SKRILL račun

Dodatni opis, verifikacija in podporaArrow  
Za še lažje poslovanje imate možnost pridobiti predplačniško Mastercard, s katero lahko plačujete po celem svetu, prav tako lahko svoje dobitke dvignete na bankomatih po celem svetu.
Strošek te kartice je samo 10€ letno.

V primeru, da stavite z višjimi vložki, lahko postanete tudi VIP, kjer se vam stroški poslovanja še znižajo (VIP bronze, VIP silver, Vip gold itd)

Prijava v Skrill račun je zelo hitra in enostavna, verifikacijo računa in pa dvig začetne limite lahko opravite z osebnim dokumentom in dokazilom o vašem naslovu kot je položnica za telefon in podobno.

Podporo vam nudijo 24/7, v primeru težav jih lahko kontaktirate na email: help@skrill.com ali preko telefona +44 203 308 2520