Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasveti za 31.3.2024


Anglija :: Nogomet :: LIVERPOOL vs. BRIGHTON
31.3.2024 ob 15:00

Naš tip je 1 – zmaga Liverpoola

 


 


 
 
V sloviti karieri Jürgena Kloppa v Liverpoolu je ostalo le še deset tekem v Premier ligi in prizadeval si bo, da bo vsaka štela, ko bo njegova ekipa lovila rekordno enak 20. naslov angleškega prvoligaša. Kloppove čete so predale izjemen položaj po remiju z 1-1 s sotekmovalci za naslov Manchester Cityjem v svojem zadnjem ligaškem pohodu, vendar bi vsaj začasno prevzele prestol z zmago nad Brightonom tik preden City gosti Arsenal v še eni potencialni odločilni tekmi za naslov.
Rdeči so od takrat močno napredovali skozi Evropo s skupno zmago 11-2 nad praško Sparto, potem pa so videli, da se je njihov potencialni izkupiček trofeje v tej sezoni zmanjšal s štirikratne na trojno, potem ko so izgubili v podaljšku s 4-3 proti tekmecem. Manchester United v pokalu FA pred reprezentančnim premorom. To je Kloppu onemogočilo njegovo 300. tekmovalno zmago na čelu Liverpoola, mejnik, za katerega upa, da ga bo dosegel tukaj, saj je njegova ekipa izgubila samo eno od zadnjih 56 tekem domače lige (W42, D13).
Brighton bo naslednjič gostoval pri Liverpoolu in morali bi biti prepričani, da bodo povzročili razburjenje, saj bodo na Anfield prispeli po zaporednih zmagah. Moški Roberta De Zerbija so pred reprezentančnim premorom impresivno premagali italijansko Romo z 1:0, a izgubili neodločeno s skupnim izidom 4:1, medtem ko so v svojem zadnjem ligaškem nastopu premagali Nottingham Forest z enakim rezultatom.
Toda obe zmagi sta bili doma, kar je pomemben dejavnik glede na to, da so galebi izgubili pet od zadnjih šestih tekem v gosteh (W1), štirikrat pa niso dosegli zadetka. Glede na vse druge dejavnike bi se lahko podprli, da bi oživili svojo formo v gosteh na gostovanju pri Liverpoolu, ekipi, proti kateri so se izognili porazu v zadnjih štirih H2H (W2, D2).

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.36 - Liverpool
5.50 - Neodločeno
7.50 - Brighton
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.36 - Liverpool
5.50 - Neodločeno
7.50 - Brighton
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 30.3.2024 ob 11:00.
Francija :: Nogomet :: LORIENT vs. BREST
31.3.2024 ob 15:30

Naš tip je 2 – zmaga Bresta

 
Potem ko so med reprezentančnim premorom preživeli eno mesto in eno točko nad zadnjimi tremi, je Lorientov cilj za zadnja dva meseca jasen: zbrati toliko točk, ki jih potrebujejo, da bi se izognili izpadu iz Ligue 1. 
To je še posebej nenavdihujoč rekord, ki vodi v ta Derby de la Bretagne proti Brestu, vendar so se v zadnjem času dobro odrezali proti svojim tekmecem, saj so izgubili le enega od zadnjih 13 H2H, ki so jih gostili (W11, D1).
Brest tako ne bo jemal ničesar za samoumevno, ko poskušajo vdihniti novo življenje v svojo kampanjo, da bi končali kot "najboljši med ostalimi" za vodilnim PSG-jem in končali marec močno, potem ko niso zmagali na nobeni od zadnjih dveh ligaških tekem (D1, L1) - oba proti kolegom iz prve šesterice.
Ker so Pirates izgubili le dve točki v ligaških tekmah v gosteh proti ekipam, ki so trenutno v spodnji polovici (W5, D1) na lestvici, bi morali imeti orodje, da se vrnejo na zmagovalno pot po porazu z 1:0 pri Lensu pred mednarodnim odmor. Ta poraz je končal niz šestih ligaških tekem v gosteh brez poraza (W4, D2), pri čemer so zadeli na petih od teh iger, tako da srednjeročno gledano kaže na izboljšan rezultat.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
4.20 - Lorient
3.30 - Neodločeno
1.95 - Brest
Stavnica Bet at home
Bet at home
4.00 - Lorient
3.30 - Neodločeno
1.98 - Brest
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 30.3. 2024, ob 11:00.
Španija :: Nogomet :: GIRONA vs. BETIS
31.3.2024 ob 16:15

Naš tip je 1 – zmaga Girone


Zdaj se borijo z Barcelono za drugo mesto, njihovi katalonski sosedje pa imajo dve točki prednosti pred njimi, ki gredo na reprezentančni premor.
Gironina izguba forme je sovpadla s padcem v napadalni učinkovitosti, saj niso dosegli zadetka na treh od zadnjih šestih ligaških tekem – toliko praznih žog kot na prejšnjih 31 skupaj! Soočenje z upom v evropske kvalifikacije Real Betis predstavlja težak izziv, saj beli in rdeči še niso zabeležili zmage v La Ligi H2H (D2, L5), toda domače udobje daje Míchelovim možem priložnost, da prekinejo ta trend brez zmage, saj so izgubili točke v le dve od zadnjih desetih ligaških tekem na Estadi Montilivi (W8, D2).
Betis doživlja lasten padec, saj je izgubil zadnje tri tekme. Posledično so nedeljski gostje zdrsnili iz prve šesterice in bi lahko še bolj zaostali z novim porazom – kar bi bilo prvič, da bi izgubili štiri zaporedne tekme v prvi ligi po šestih zaporednih porazih med marcem in majem 2014. 
Potovanja niso bila Betisova močna stran v tej sezoni, z le dvema zmagama v zadnjih 13 ligaških potovanjih (D6, L5). To pa bi se lahko spremenilo, če Los Verdiblancos ohranijo svoj popoln rekord v gosteh pri Gironi - edinem klubu, proti kateremu so zmagali na prvih treh gostovanjih.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.75 - Girona
3.80 - Neodločeno
4.75 - Betis
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.75 - Girona
3.80 - Neodločeno
4.75 - Betis
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 30.3. 2024, ob 11:00.