Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasveti za 27.5.2024Francija :: Tenis:: EUBANKS vs. SINNER
27.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 2 – zmaga Sinnerja

 


 


 
 
Udeležba Jannika Sinnerja na letošnjem OP Francije je bila do nedavnega pod velikim dvomom, saj se že kar nekaj časa ukvarja s poškodbo kolka. Toda na srečo za zdravje in tekmovalnost tega pomembnega dogodka se je njegovo kondicijsko stanje očitno izboljšalo in končno se je odločil za nastop na turnirju.
Glede na trenutne okoliščine je to zanj pomemben turnir in zanj je ključnega pomena, da je na vrhuncu svoje pripravljenosti in da lahko igra v celoti. Že v dveh tednih OP Francije bo prvi na lestvici v živo. Poleg tega je zmagal na nedavnem slamu na OP Avstralije, tako da je ves pritisk na njem, da zagotovi in ohrani status najboljšega igralca na turneji trenutno. Bet at home bonus slovenija je na voljo.
Sinnerjev talent in sposobnosti so bili splošno priznani, ko je prišel na glavno turnejo, vendar nikoli ni veljal za kandidata za naslov na turnirjih za grand slam, ker mu nenehno ni uspelo napredovati dlje od četrtfinala. Vendar mu je v nekaj mesecih uspelo spremeniti to percepcijo, saj je pokazal izjemno formo in nadigral skoraj vse na najvišji ravni. Svoj prvi naslov na turnirju za grand slam je osvojil na OP Avstralije v začetku tega leta, kar je njegov prvi nastop v finalu na tej ravni.
V zadnjih fazah leta 2023 je okoli sebe povzročil precejšnje navdušenje in hype, ki ga je še naprej upravičeval tudi v letu 2024 z igranjem iskrivega tenisa ter nizanjem zmag in naslovov. Od 32 tekem v zadnjih petih mesecih je izgubil le dve, obakrat pa se je soočil s fizičnimi neuspehi. Zato je veliko odvisno od njegove trenutne telesne pripravljenosti, saj bo favorit in igralec, ki ga je treba premagati, če bo v teh štirinajstih dneh v najboljši fizični pripravljenosti.
Christopher Eubanks je po petih izpadih iz kvalifikacij na OP Francije leta 2023 končno dobil neposreden vstop v glavni žreb turnirja, le da je v prvem krogu izžreban proti Holgerju Runeju. Izziv zanj na tem prizorišču ne postane nič lažji, saj se bo tokrat pomeril z drugim igralcem sveta, Jannikom Sinnerjem.
To še zdaleč ni idealen čas, da bi se Američan soočil z vrhunskim igralcem, saj mu trenutno primanjkuje samozavesti in forme. V zadnjih petih mesecih je dobil le štiri od 16 dvobojev in je trenutno v nizu šestih porazov, pri čemer se je pet od teh porazov zgodilo med nihanjem na pesku.

 
Stavnica Bet365
Bet365
17.00 - Eubanks
- Neodločeno
1.03 - Sinner
Stavnica Bet at home
Bet at home
15.00 - Eubanks
- Neodločeno
1.01 - Sinner
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 26.5.2024 ob 11:00.
Francija :: Tenis :: SHELTON vs. GASTON
27.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 1 – zmaga Sheltona

 
Ben Shelton med svojo prelomno sezono leta 2023 ni pustil velikega vtisa na pesku. Vendar se zdi, da je to popravil s šestimi zmagami v devetih letošnjih tekmah, kar je doseglo vrhunec z naslovom doma v Houstonu. Kljub temu, da je zdaj med najboljšimi 20 igralci, so bili njegovi rezultati na evropski glini, ki se pogosto šteje za pravo glino, manj kot zadovoljivi. Zaradi tega je morda ob prihodu v Pariz izgubil samozavest.
Hiter vzpon ameriškega mladeniča na lestvici ATP se je zdel možen in enostaven zahvaljujoč nekaj impresivnim vožnjam na slam turnirjih lani. Na OP Avstralije se je uvrstil v četrtfinale, na OP ZDA pa v polfinale. Kljub tej uspešni sezoni na slamih pa si Shelton ni mogel zagotoviti zmage na OP Francije, saj ga je v prvem krogu premagal Lorenzo Sonego. Bet365 credit bonus je na voljo.
Sheltonove letošnje predstave se niso povsem ujemale z ravnjo, ki jo je pokazal leta 2023. Vendar mu še vedno uspeva dosledno zagotavljati nekaj opaznih rezultatov s čisto odločnostjo in samozavestjo, redkima lastnostima za nekoga tako mladega in neizkušenega, kot je on. Poleg naslova v Houstonu je dosegel še tri četrtfinalne ali boljše rezultate, s čimer je ohranil status med dvajseterico.
Hugo Gaston je tik pred začetkom OP Francije našel nekaj forme in zagona z lepo vožnjo do četrtfinala v Lyonu (kot kvalifikant). Moral bi se počutiti pripravljenega, da gre ven in uživa v Parizu, kjer bo imel priložnost igrati pred strastnimi domačimi navijači. To ga je v preteklosti navdihnilo, da je izkoristil svoj potencial.
Dva izmed njegovih najbolj nepozabnih tednov na glavni turneji sta prišla v Parizu. Eden je bil na turnirju Masters v Parizu leta 2021, ko je na poti do četrtfinala premagal Carlosa Alcaraza. Drugi je bil tukaj na OP Francije leta 2020, ko je odigral triler v petih nizih proti Stanu Wawrinki in v osmini finala popeljal Dominica Thiema na daljavo.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
1.40 - Shelton
- Neodločeno
3.00 - Gaston
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.40 - Shelton
- Neodločeno
3.00 - Gaston
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 26.5. 2024, ob 11:00.
Francija :: Tenis :: NORRIE vs. KOTOV
27.5.2024 ob 12:30

Naš tip je 1 – zmaga Norria

 

Cameron Norrie je trenutno uvrščen na 33. mesto na lestvici ATP predvsem zato, ker v zadnjem času ni imel pomembnih točk, ki bi jih lahko branil. Sicer pa njegova letošnja predstava in rezultati niso v skladu s standardom in pričakovanji igralca iz top 50. Medtem ko je lani dosegel finale na svojih prvih treh dogodkih ATP, v letu 2024 še ni dosegel te stopnje niti enkrat. Poleg tega je izgubil proti Marianu Navoneju v polfinalu svoje kampanje za obrambo naslova v Riu de Janeiru.
Kljub težkemu obdobju in pomanjkanju samozavesti je nekdanji 8. zvezdnik sveta na prejšnjem turnirju za grand slam te sezone na OP Avstralije deloval razmeroma dobro. V tretjem krogu je uspel razburiti Casperja Ruuda in poznejšega polfinalista Aleksandra Zvereva potisnil v odločilni niz v osmini finala.
Odprto prvenstvo Francije je tradicionalno najmanj priljubljen Grand Slam za večino britanskih igralcev in enako velja za Britanca #1. V šestih poskusih še ni napredoval v drugi teden tega turnirja, njegov trenutni rekord v prvem krogu pa je 4-2.
Pavel Kotov je od lani objavil boljše številke na glini v primerjavi s Cameronom Norriejem, kar sovpada z Norriejevim padcem in Kotovim vzponom. Lani je Kotov z 20 zmagami na pesku dosegel odlične rezultate na glavni turneji, medtem ko je bilo njegovih osem letošnjih zmag enako ključnih. Pomagali so mu pri okrevanju po slabem začetku sezone in obvarovanju njegove uvrstitve.
Rus si je v začetku tega leta zagotovil prvo zmago v glavnem delu turnirjev za grand slam na OP Avstralije, kar nakazuje, da še vedno išče svoj prvi uspeh v glavnem žrebu na OP Francije. Tu je med svojo debitantsko kampanjo leta 2022 klonil v prvem krogu, leta 2023 pa je bil ustavljen v prvem krogu kvalifikacij.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.44 - Norrie
- Neodločeno
2.75 - Kotov
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.43 - Norrie
- Neodločeno
2.80 - Kotov
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 26.5. 2024, ob 11:00.