Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasveti za 26.5.2024Francija :: Tenis:: DJERE vs. ALTMAIER
26.5.2024 ob 16:00

Naš tip je 2 – zmaga Altmaierja

 


 


 
 
Laslo Djere je lani vložil veliko trdega dela in se letos postavil za novo najvišjo uvrstitev v karieri. Vendar nesrečne težave s telesno pripravljenostjo niso le ustavile njegovega napredka, ampak tudi izničile nekaj njegovega dobrega dela, zaradi česar je izpadel iz 50 najboljših na najnovejši lestvici. Odstopil je od dveh dvobojev in izgubil osem od 11, ki jih je odigral leta 2024, tekmovalnega dvoboja pa ni odigral vse od turnirja Masters v Monte Carlu. Bet365 tenis je na voljo.
Odprto prvenstvo Francije je najpomembnejši turnir leta za vse igralce, ki raje igrajo na pesku, in enako velja za srbskega igralca. A njegove forme in priprave na ta pomemben dogodek tako rekoč ni. Lani je bil v veliko boljši formi ob vstopu na OP Francije, a ni imel sreče z žrebom, saj se je v prvem krogu pomeril z Andrejem Rublevom in izgubil v štirih nizih. To je bil njegov četrti poraz v prvem krogu v sedmih nastopih v glavnem žrebu turnirja.
Tudi Daniel Altmaier se je letos soočil s slabšim fitnesom, kar je vplivalo na njegovo uspešnost in rekord (16. 9. leta 2024). Vendar njegov položaj ni bil tako grozen kot njegov nasprotnik Laslo Djere. Altmaier je redno nastopal na turnirjih in dosegel nekaj opaznih rezultatov, kot sta nastop v tretjem krogu turnirja Masters v Madridu in pomembna zmaga nad rojakom Aleksandrom Zverevom v Acapulcu.
Čeprav je Nemcu vsa leta manjkalo doslednosti Djereja na glinenih tekmovanjih ATP, je na OP Francije pokazal veliko boljše predstave. V svoji prvi kampanji leta 2020 je razburil Jan-Lennarda Struffa in Mattea Berrettinija na poti do osmine finala, lani pa je dosegel tretji krog, potem ko je v drugem krogu premagal Jannika Sinnerja v trilerju s petimi nizi.

 
Stavnica Bet365
Bet365
2.50 - Djere
- Neodločeno
1.53 - Altmaier
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.60 - Djere
- Neodločeno
1.51 - Altmaier
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 25.5.2024 ob 11:00.
Francija :: Tenis :: KORDA vs. MAYOT
26.5.2024 ob 16:00

Naš tip je 1 – zmaga Korde

 
Z izjemo napake, ki jo je zadel Gregoire Barrere v Bukarešti, na turnirju, kjer ni bil popolnoma motiviran, dosedanja predstava Sebastiana Korde v tem zamahu na pesku ni bila ravno impresivna. Vendar pa zaradi težkih žrebov, v katere je bil uvrščen, ni mogel doseči ničesar pomembnega. V drugih treh peščanih tekmovanjih, na katere se je prijavil v Monte Carlu, Madridu in Rimu, je premagal oviro v uvodnem krogu, vendar je bil ustavljen v drugi dvoboj Jannik Sinner, Daniil Medvedev in Taylor Fritz.
Pravzaprav nekdanji prvak OP Avstralije za dečke v tej sezoni ni imel sreče z žrebi, kar je oviralo njegov dosleden napredek globoko na turnirjih. Odkar je dosegel polfinale v Adelaidi, potem ko je januarja premagal Christopherja OConnella in Lorenza Sonega, se je v zgodnjih fazah na devetih od desetih turnirjev, na katerih se je prijavil, srečal z igralcem iz top 20. Bet at home tenis je na voljo.
Korda je imel odlično debitantsko kampanjo na OP Francije leta 2020, ko je dobil šest dvobojev zapored kot kvalifikant, preden je v osmini finala naletel na Rafaela Nadala, kar je pomenilo njegov prvi nastop v drugem tednu na turnirjih za grand slam. Vendar se je njegova uspešnost na tem prizorišču od takrat le poslabšala, saj je v naslednjih treh izdajah v letih 2021, 2022 in 2023 lahko dobil le tri tekme.
Harold Mayot si je lani na OP Francije lahko zagotovil le kvalifikacijski wildcard. Vendar pa mu je močan vtis, ki ga je pustil na francoskih dogodkih ATP v zadnjih mesecih, tokrat prinesel nadomestni znak za glavni žreb. To je zanj olajšanje, še posebej glede na to, da je pred nekaj meseci doživel srčni utrip v kvalifikacijskih krogih OP Avstralije, kjer je bil v zadnjem krogu premagan.
To je za 22-letnega Francoza druga priložnost za zmago na domačem turnirju v Parizu. Leta 2020 je tukaj debitiral na turnirju za veliki slam z nadomestnim znakom in se v prvem krogu pogumno boril proti Alejandru Davidoviču Fokini in izgubil s 6-7, 3-6, 5-7.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
1.17 - Korda
- Neodločeno
5.00 - Mayot
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.18 - Korda
- Neodločeno
4.75 - Mayot
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 25.5. 2024, ob 11:00.
Francija :: Tenis :: JARRY vs. MOUTET
26.5.2024 ob 16:00

Naš tip je 1 – zmaga Jarrya

 

Nicolas Jarry se je letos soočil s številnimi razočaranji, vključno s precejšnjim neuspehom, ker mu ni uspelo ubraniti naslova na domačem turnirju v Santiagu, kjer ga je v četrtfinalu premagal Corentin Moutet, njegov naslednji nasprotnik. Nato je katastrofalno začel evropski zamah na pesku, ko je izgubil tri zaporedne dvoboje proti slabšim Marcu Trungellitiju, Tomasu Martinu Etcheverryju in Flaviu Cobolliju.
Vendar pa je Čilenec na impresiven način pustil vsa ta razočaranja za sabo in okrepil svojo samozavest in zagon ravno v času za največji pelete leta na OP Francije. To mu je uspelo tako, da je premagal igralce, kot sta Stefanos Tsitsipas in Tommy Paul, na poti do finala na turnirju Masters v Rimu, s čimer je dosegel svoj najboljši rezultat na nivoju turnirja Masters in ga popeljal na 16. mesto na najnovejši lestvici.
Po nekaj letih težav po prepovedi mamil je Čilenec z velikimi nastopi lani doživel ponoven vzpon na glavni turneji. Njegov najboljši rezultat na turnirjih za grand slam v teh 12 mesecih je presenetljivo dosegel OP Francije, kjer je dosegel osmino finala.
Corentin Moutet je letos pokazal veliko srčnosti in borbenosti, njegova prizadevanja pa so bila poplačana z nekaj opaznimi rezultati na glavni turneji, vključno s polfinalnim nastopom v Santiagu in četrtfinalnim zaključkom v Bukarešti. Te izboljšane predstave in rezultati so Francozu tudi utrdili mesto med 100 najboljšimi.
Domači turnir bi moral vsakemu igralcu vzbuditi lepe spomine, a na žalost za Mouteta je na tem prizorišču doživel nekaj srce parajočih izgub. Med njimi sta maratonski poraz v petih nizih proti Lorenzu Giustinu leta 2020 in podoben poraz proti Juanu Ignaciu Londeru leta 2019. Trenutno je v veliko boljšem duševnem stanju, a se sooča s težkim izzivom, saj je dobil enega od najboljših 20 igralcev v prvem krogu.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.40 - Jarry
- Neodločeno
3.00 - Moutet
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.42 - Jarry
- Neodločeno
2.90 - Moutet
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.5. 2024, ob 11:00.