Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasveti za 26.2.2024


Anglija :: Nogomet :: WEST HAM vs. BRENTFORD
26.2.2024 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga West Hama

 


 


 
Londonski derbi med dvema ekipama izven forme bo na sporedu, ko bo West Ham United na londonskem stadionu sprejel Brentford, pri čemer si obe strani obupano želita znova pridobiti točke. 
Vsi ti trije letošnji porazi so prišli na zadnjih treh tekmah, kar je še dodatno zaostrilo dejstvo, da na nobeni niso dosegli zadetka. Treba se je vrniti v oktober 2006, da bi ugotovili, kdaj so kladiva nazadnje izgubila štiri zaporedne tekme Premier League brez zadetkov, statistika, ki bi lahko bila ogrožena, saj je West Ham izgubil vseh pet prejšnjih srečanj Premier League z Brentfordom! Športne stave na bet at home nudijo kvote.
Toda gostje so v zadnjem času tudi sami prestali težko obdobje, saj so izgubili štiri od zadnjih petih tekem (W1), čeprav jih morda lahko tolaži dejstvo, da so bili ti porazi proti Tottenhamu, vodilnemu v ligi, Liverpoolu in dvakrat proti kandidatom za naslov Manchester Cityu. Posledično so zdrsnili navzdol po razpredelnici na zaskrbljujoč način, pri čemer se je razlika med njimi in območjem izpada zmanjšala na samo pet točk.
Čebele bodo zdaj zapustile panj, da bi ponovno zgradile ta blažilnik, verjetno z miselnostjo "vse ali nič", saj se je le ena od njihovih zadnjih 17 tekem v Premier League v gosteh končala z remijem (W5, L11). Kar zadeva nedavne londonske derbije, je bilo bolj na ničelni strani, saj so trije zaporedni porazi proti drugim londonskim ekipam še dodatno poudarili njihove težave.

 
Stavnica Bet365
Bet365
2.50 - West Ham
3.50 - Neodločeno
2.75 - Brentford
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.45 - West Ham
3.50 - Neodločeno
2.73 - Brentford
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.2.2024 ob 11:00.
Italija :: Nogomet :: AS ROMA vs. TORINO
26.2.2024 ob 18:30

Naš tip je 1 – zmaga AS Rome

 
Tri dni po njunih sredinih obveznostih Roma in Torino nadaljujeta s prizadevanjem za evropski nogomet pet mesecev po izidu 1-1 v Torinu. 
Poraz doma s pobeglim vodilnim Interjem s 4:2 na njihovem zadnjem domačem obračunu je bil neželen neuspeh, vendar bi morali ostati na dobri poti, da se borijo za uvrstitev med prvih pet, če lahko še naprej redno zmagujejo doma proti 14 klubom, ki začnejo krog pod njim. To bi moralo biti še posebej pomembno srečanje za novega glavnega trenerja Danieleja de Rossija, ki je prav na tem prizorišču leta 2003 dosegel prvega od svojih več kot 60 golov za Romo proti Torinu. Športne stave na bet365 nudijo kvote.
Torino je v podobni situaciji, ko ne more premagovati višje uvrščenih nasprotnikov dovolj redno, da bi se še naprej vzpenjal po lestvici. To je bilo nazadnje očitno v četrtek zvečer, ko so dvakrat po polčasu izgubili z 2:0 doma proti Laziu. Toda njihov glavni trener Ivan Jurić je po tekmi govoril kot zmagovalec, čestital svojim igralcem in zatrdil, da bodo s podobnimi igrami "dobili veliko tekem".
Njihova potovalna zgodovina kaže, da bodo tukaj verjetno morali dvigniti stvari na drugo raven, še posebej glede na to, da je Torino izgubil vseh pet tekem Serie A v gosteh proti klubom, ki so ta krog začeli pred njimi, s skupnim izidom 11-1. V tej prvenstveni sezoni jim celo ni uspelo več kot enkrat zabiti v gosteh vsem klubom razen kandidatoma za izpad Salernitani (3-0) in Cagliariju (2-1), pa tudi na vsakem od zadnjih treh gostovanj pri Romi (D1, L2), kar nakazuje težavnost naloge, ki je pred njimi.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
1.91 - As Roma
3.25 - Neodločeno
4.50 - Torino
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.93 - As Roma
3.28 - Neodločeno

4.33 - Torino
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.2. 2024, ob 11:00.
Španija :: Nogomet :: GIRONA vs. RAYO VALLECANO
26.2.2024 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Girone
 


Upanje Girone na naslov je doživelo velik udarec v zadnjih nekaj krogih, s skupno sedmimi prejetimi goli v parih porazih proti Real Madridu in Athleticu iz Bilbaa, kar jim je zaostalo za šest točk. Zdi se, da je glavni trener Míchel priznal, da gre za nedosegljivo vrzel, namesto tega pa je med tednom izjavil, da se bo Girona "borila za ligo prvakov".
Krog so začeli s sedmimi točkami prednosti pred petouvrščenim Athleticom iz Bilbaa in bodo poskušali ohraniti ta zaostanek doma, kjer ostajajo neporaženi v razponu osmih ligaških tekem (W6, D2). Potem ko je Girona že dvakrat premagala Rayo Vallecano v tej sezoni v dveh tekmovanjih, je morda tiho prepričana, da bo svoj niz zmagovalnih H2H podaljšala na tri tekme. Girona bo potrebovala svoj napad, da se vrne na pravo pot, saj njihova obramba ni ohranila čiste mreže na nobenem od zadnjih osmih srečanj H2H med stranema.
Trenutna stiska Girone ni nič v primerjavi s situacijo, v kateri se trenutno nahaja Rayo. Brez zmage, odkar je v začetku januarja na pokalni tekmi premagal drugoligaša Huesco (D2, L5), je Rayo v tem krogu vstopil le štiri mesta in osem točk nad območjem izpada. Obiskovalci bodo v ponedeljek vedeli, kje so, saj je to zadnja tekma kroga, toda če bi zdaj osvojili točke, bi si lahko prihranili nervozno oziranje čez ramena pozneje.
Gostje so na zadnjih dveh tekmah v gosteh pri Atleticu in Mallorci dosegli izenačujoči zadetek, a so na koncu obe tekmi izgubili z 2:1. Na žalost za Rayo vrnitev po težavah ni pogosto na njihovem repertoarju, kar je potrdilo njihov slab izkupiček le dveh točk, ko so prejeli uvodni gol v ligaški akciji v tej sezoni (D2, L9).

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.62 - Girona
4.20 - Neodločeno
5.00 - Rayo Vallecano
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.65 - Girona
4.00 - Neodločeno
5.00 - Rayo Vallecano
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.2. 2024, ob 11:00.