Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasveti za 25.3.2024


Miami :: Tenis :: RUUD vs. DAVIDOVICH FUKINA
25.3.2024 ob 00:00

Naš tip je 1 – zmaga Ruuda
 


 


 
 
Zdelo se je, da je bil Casper Ruud v velikih težavah ob koncu drugega niza proti neizkušenemu Luci Van Asscheju. Vendar pa je na podlagi svojih izkušenj našel potrebno energijo za še en niz in na koncu dominiral nad francoskim mladeničem, da je osvojil zmago s 7-6, 1-6, 6-1, s čimer je podaljšal svojo odlično serijo na trdih igriščih.
To je nedvomno najboljša Norvežanova forma na neglinenih podlagah. Dosegel je zaporedna finala v Los Cabosu in Acapulcu ter mu sledil četrtfinalni rezultat na turnirju Masters v Indian Wellsu. Trenutno je v sezoni zbral 16 zmag na zunanjih trdih igriščih in potrebuje le še štiri zmage, da bo to njegova najboljša sezona na površini.
Nekdanji 2. igralec sveta se na nedeljski obračun podaja z rezultatom 1-1 v tekmah tretjega kroga turnirja Masters v Miamiju. Na tej stopnji je premagal Alexandra Bublika na poti do finala leta 2022, vendar ga je na tej stopnji izdaje 2023 ustavil Botic Van De Zandschulp. ATP bet365 nudi kvote.
Nepredvidljivi Alejandro Davidovich Fokina se je pokazal in zaigral do svojega potenciala, kar je prineslo zmago v nizu nad nevarnim Juncheng Shangom v drugem krogu, kar mu je prineslo prvo zmago po skoraj mesecu dni.
Kljub pomanjkanju konstantnosti in večinoma povprečnim rezultatom skozi vse leto, nadarjeni Španec zaradi občasnih velikih rezultatov, ki jih dosega na nivoju Masters, vztrajno ohranja uvrstitev med prvih 30. Pravzaprav je štiri od petih zmag nekdanjega podprvaka Monte Carla Masters proti igralcem iz top 10 v izločilnih dvobojih dosegel na turnirjih Masters.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.50 - Ruud
 - Neodločeno
2.63 - Davidovich Fukina
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.51 - Ruud
- Neodločeno
2.55 - Davidovich Fukina
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.3.2024 ob 11:00.
Miami :: Tenis :: NORRIE vs. MEDVEDOV
25.3.2024 ob 1:30

Naš tip je 2 – zmaga Medvedova

 
Daniil Medvedev je izboljšal svoj sezonski izkupiček zmag in porazov na 15/3, potem ko je v drugem krogu turnirja Masters v Miamiju udobno premagal Martona Fucsovicsa v dveh lahkih nizih. Čeprav mu nekateri pomembni rezultati letos niso šli na roko, je še naprej nizal zmage, kar je privedlo do dveh podprvakov na Australian Open in Indian Wells Masters ter do polfinala v Dubaju.
Rus je imel na začetku letošnjega leta pet priložnosti, da uspešno ubrani naslov na turnirski ravni, kar mu doslej v uspešni karieri še ni uspelo. Tri od teh priložnosti je že zadel brez uspeha, saj mu ni uspelo ubraniti naslova v Dubaju in je preskočil dogodka v Rotterdamu in Dohi. Trenutno izkorišča svojo četrto priložnost v Miamiju, kjer je osvojil enega od petih naslovov.
Medvedjev ima v zadnjih letih zelo dobre rezultate proti levičarjem in omejeno število porazov, ki jih je doživel proti njim, je prišlo proti določeni skupini igralcev: Rafaelu Nadalu in francoskim igralcem. Od leta 2019 ni izgubil proti levičarju zunaj te skupine.
Cameron Norrie je potreboval tri nize in skoraj tri ure, da je premagal slabega Flavia Cobollija v drugem krogu turnirja Masters v Miamiju. To ni bila prepričljiva predstava, vendar mora biti zadovoljen z rezultatom, saj je izgubil zelo podoben tri niz na prejšnjem turnirju Masters v Indian Wellsu, ko je v tretjem turnirju izgubil s 7-6 6-7 3-6 proti Gaelu Monfilsu. ATP bet at home nudi kvote.
Visoko zaupanje in prepričanje, ki izhaja iz konstantno dobrih rezultatov, je pomagalo Norrieju nadomestiti pomanjkanje kakovosti v primerjavi s kolegi vrhunskimi igralci in z njimi enakovredno tekmovati v zadnjih dveh sezonah. Vendar se zdi, da trenutno manjka samozavesti in posledično je trenutno v nizu sedmih porazov proti igralcem iz top 10.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
5.00 - Norrie
 - Neodločeno
1.17 - Medvedov
Stavnica Bet at home
Bet at home
5.00 - Norrie
 - Neodločeno
1.16 - Medvedov
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.3. 2024, ob 11:00.
Miami :: Tenis :: CERUNDOLO vs. KHACHANOV
24.3.2024 ob 16:00

Naš tip je 2 – zmaga Khachanova


Nedavna slaba forma Lasla Djereja in težave s telesno pripravljenostjo so Karenu Khachanovu ponudile idealno priložnost, da si opomore od razočaranja, ki ga je doživel proti Thiagu Seybothu Wildu v uvodnem krogu turnirja Masters v Indian Wellsu. Khachanov je to priložnost učinkovito izkoristil in si zagotovil naravnost zmago nad Srbom v nizu in zmagal s 6-2, 6-4.
Rus je naletel na precejšnje težave pri napredovanju čez tretji krog na Mastersu v Miamiju v svojih prvih šestih nastopih na turnirju. Vendar mu je ta trend uspelo popraviti med nedavno izdajo 2023. V impresivnem nastopu je premagal ugledne igralce, kot sta Stefanos Tsitsipas in Francisco Cerundolo, ter prišel do polfinala. Ta dosežek je bil med številnimi opaznimi rezultati na odmevnih dogodkih za nekdanjega 8. igralca sveta v zadnjih sezonah, kar je prispevalo k njegovemu ponovnemu vzponu in vrnitvi med najboljših 20 na lestvici.
Francisco Cerundolo nujno potrebuje uspešno vožnjo, da bi si povrnil del izgubljene samozavesti in forme. Na žalost so zahtevni žrebi ovirali njegova dosedanja prizadevanja. Le nekaj dni nazaj na turnirju Masters v Indian Wellsu se je v tretjem krogu pomeril z igralcem iz top 20 Benom Sheltonom. Zdaj se znajde pred še enim mogočnim nasprotnikom v tretjem krogu turnirja Masters v Miamiju, tokrat proti igralcu iz top 20 Karenu Khachanovu.
Njegova trenutna forma, skupaj z izzivom zgodnjega težkega nasprotnika, ogroža Argentinčev impresiven rekord na turnirju Masters v Miamiju. Med svojim debijem leta 2022 je dosegel polfinale in se približal temu, da bi ta dosežek ponovil leta 2023 (dosegel je četrtfinale).

 
Stavnica Bet365
Bet365
4.00 - Cerundolo
 - Neodločeno
1.25 - Khachanov
Stavnica Bet at home
Bet at home
4.00 - Cerundolo
- Neodločeno
1.25 - Khachanov
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.3. 2024, ob 11:00.