Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasveti za 19.2.2024


Anglija :: Nogomet :: EVERTON vs. CRYSTAL PALACE
19.2.2024 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Evertona

 


 


 
Zdaj znana sovražnika, Everton in Crystal Palace, sta pripravljena na ponovni boj že četrtič v nekaj več kot treh mesecih. Toffees - na 18. mestu lestvice Premier League - se ponašajo z nepremaganim rekordom na prejšnjih treh srečanjih H2H v tej sezoni (W2, D1) in veseli bodo priložnosti, da ta rekord znova povečajo, saj jih le točka loči od varnosti pred krog.
Poraz Toffees z 2:0 proti prvaku Manchester Cityju prejšnji teden je bil šele njihov drugi poraz v letu 2024, vendar bo le ena zmaga v tem času skrbela za trenerja Seana Dycheja (D4, L2). Ta edini uspeh je prišel vsaj proti Eagles v pokalu FA, kar je podaljšalo lastno prevladujočo H2H evidenco trenerja Evertona proti Palaceu na sedem tekem (W4, D3).
Le pet točk nad Evertonom in na obrobju bitke za obstanek je bil za obiskovalce burno teden, saj so trenerja Roya Hodgsona odpeljali v bolnišnico, potem ko mu je med treningom v četrtek zjutraj postalo slabo. Palace je bil prisiljen odpovedati tiskovno konferenco, na kateri so napovedali ta obračun, medtem ko so v ozadju poročali, da se je Avstrijec Oliver Glasner strinjal, da bo nasledil 76-letnika na mestu novega trenerja kluba.
Kdorkoli bo v ponedeljek zvečer v prednosti, bo obtožen, da poskuša končati Palaceovo pokvarjeno formo. Prejšnji mesec zmaga s 3-2 proti basement boys Sheffield United je bila njihov edini uspeh v zadnjih šestih tekmovalnih tekmah (D1, L4), medtem ko so se vse prejšnje tri tekme Premier League v gosteh končale s porazom. Eagles niso izgubili več zaporednih porazov v tekmovanju, odkar so izgubili zadnje štiri tekme v gosteh v sezoni 2019/20.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.95 - Everton
3.60 - Neodločeno
3.80 - Crystal Palace
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.98 - Everton
3.60 - Neodločeno
3.70 - Crystal Palace
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 18.2.2024 ob 11:00.
Katar :: Tenis :: POPYRIN vs. SHELBAYH
19.2.2024 ob 15:30

Naš tip je 1 – zmaga Popyrina

 
Abedallah Shelbayh se je v zadnjem času uveljavil kot dosleden izvajalec na ravni Challengerjev in si občasno prislužil priložnosti na glavni turneji. Zdi se, da je pripravljen na prehod na glavno turnejo in zanj je ključnega pomena, da izkoristi priložnosti, ki jih bo deležen na Bližnjem vzhodu ta mesec. To zanj predstavlja pomembno priložnost za pomemben premik na lestvici ATP.
20-letni jordanski talent je lani dosegel več opaznih rezultatov na ravni Challengerja, vključno z omembe vrednim nastopom na Bližnjem vzhodu na Challengerju v Manami. Tam si je zagotovil zmage proti igralcem, kot sta Jason Kubler in Vit Kopriva, vendar se je v finalu soočil s porazom proti Thanasiju Kokkinakisu. Čeprav je bil to pomemben dosežek, je prispeval tudi k njegovemu padcu v Dohi, saj je imel minimalen čas za preobrat med tema dvema dogodkoma. Posledično ni imel več dovolj energije, da bi zdržal tri nize proti Soon Woo Kwonu v prvem krogu tukaj.
Od takrat je 187. igralec sveta sodeloval v petih dvobojih prvega kroga tekmovanj ATP in vseh pet dvobojev se je končalo v nizih. Zmagi je zagotovil dvakrat, v Banjaluki je premagal Eliasa Ymerja, v Metzu pa Huga Gastona.
Alexei Popyrin mora biti izjemno razočaran, ker prejšnji mesec ni izkoristil svojih priložnosti in dosegel pomembnega rezultata v Avstraliji, še posebej glede na njegov uspeh doma leta 2023, ki je privedel do njegove oživitve na glavni turneji po katastrofalnem letu 2022. Soočil se je s tesno sporno tekmo s tremi nizi proti Romanu Safiullinu v drugem krogu v Brisbanu in zamudil več priložnosti za vodstvo z 2:1 v nizih proti Novaku Đokoviću v drugem krogu OP Avstralije.
Avstralec, ki je nekaj let odraščal v Dubaju, je leta 2020 debitiral na ATP Dohi. Presenetljivo je, da od takrat ni sodeloval na tem turnirju. Njegovo prvo kampanjo je bilo tudi mogoče pozabiti, saj ga je v drugem krogu kvalifikacij ustavil Corentin Moutet.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
1.44 - Popyrin
- Neodločeno
2.75 - Shelbayh
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.43 - Popyrin
- Neodločeno
2.68 - Shelbayh
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 18.2. 2024, ob 11:00.
Katar :: Tenis :: FUSCOVISC vs. BAUTISTA-AGUT
19.2.2024 ob 16:00

Naš tip je 1 – zmaga  Fuscovisca
 

Roberto Bautista Agut je leto začel obetavno in se v Hongkongu prebil do četrtfinala. Vendar se je njegova sreča hitro spremenila, saj je naletel na težave in ni uspel zagotoviti zmage na treh od naslednjih štirih turnirjev. To je vključevalo poraze v nizih proti slabšemu Robertu Carballesu Baeni v Aucklandu in Giuliu Zeppieriju v Rotterdamu. Posledično je izpadel iz top 100, položaj, ki ga je dosledno zasedal od leta 2012.
Izkušenemu Špancu se čas hitro izteka, saj mora nujno doseči pomembne rezultate in izboljšati svojo uvrstitev, preden se situacija še poslabša. Ni veliko boljših prizorišč, kjer bi lahko pridobil zagon, kot je Doha, kjer je dosegel tri zaporedne finale in dvakrat zmagal v letih 2019 in 2022.
Sezonski rekord Martona Fucsovicsa z 2/3 se morda zdi slabši od rekorda Roberta Bautiste Aguta, vendar so bile njegove predstave zelo pohvalne. Dva od treh porazov je izgubil proti Grigorju Dimitrovu, ki je v formi, enega v štirih nizih na OP Avstralije in drugega v dveh tesnih nizih v Rotterdamu prejšnji teden. V svojem drugem porazu je v Brisbanu vodil Matteo Arnaldi z nizom.
Rekord Madžara v Dohi je hvalevreden, s tremi zaporednimi četrtfinalnimi rezultati na tem prizorišču med letoma 2020 in 2022. Vendar se je njegova zadnja kampanja tukaj leta 2023 končala v prvem krogu v rokah nikogar drugega kot Roberta Bautiste Aguta.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.62 - Bautista Agut
- Neodločeno
2.30 - Fucsovics
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.57 - Bautista Agut
- Neodločeno
2.31 - Fucsovics
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 18.2. 2024, ob 11:00.