Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasveti za 18.2.2024


Anglija :: Nogomet :: LUTON vs. MANCHESTER UTD
18.2.2024 ob 17:30

Naš tip je 2 – zmaga Manchester Utdja

 


 


 
Pred enajstimi leti je Luton utrpel najnižjo uvrstitev v angleški piramidi, ko je zasedel sedmo mesto v peti ligi Conference Premier, medtem ko je bil Manchester United rekordno dvajsetič okronan za angleškega prvaka. Ker sta zdaj oba kluba Premier lige, bo Kenilworth Road prvič po letu 1992 gostil to tekmo v ligaški formi, pri čemer Hattersi še vedno obupno potrebujejo točke, da bi ohranili glavo nad vodo v boju za izpadanje.
Moški Roba Edwardsa so v krog vstopili le z eno točko prednosti pred Evertonom na zadnjih treh mestih, toda Valižan je moral objokovati, da njegova ekipa "ni bila običajna" v domačem porazu s 3:1 proti skromnemu Sheffield Unitedu. To je bil verjetno Lutonov najbolj razočarajoč rezultat v sezoni, nenazadnje tudi zato, ker je bilo prvič v tej sezoni ligaško tekmo na domačih tleh izgubil z več kot enim golom razlike!
Gostujoči Manchester United se bo še kako zavedal, kako težavno je to lahko gostovanje, saj je Luton že vodil nekaj močnih klubov blizu. Rdeči hudiči bi morali biti ne glede na to samozavestni, saj so sredi odlične forme po zmagi pri Aston Villi prejšnji konec tedna, s čimer so končali rekord 13 tekem brez zmage na gostovanjih proti prvim devetim ekipam v Premier ligi (D2, L11).  Kvote na bet365 nudi kvote.
Potem ko so zmagali na zadnjih štirih tekmah v gosteh, bi United lahko prvič po oktobru 2020 dosegel pet zaporednih zmag. Dober teden je bil že odsoten z igrišča z novico, da je bil odobren delni prevzem sira Jima Ratcliffa in možje Ten Haga izgledajo dobro pripravljeni, da obdržijo dobre novice, saj se podajajo v ta dvoboj neporaženi v zadnjih 14 ligaških tekmah proti ekipam, ki so na novo napredovale (W13, D1). To vključuje 11 zaporednih zmag, od katerih so tri prispele v tej sezoni.

Stavnica Bet365
Bet365
4.00 - Luton
4.00 - Neodločeno
1.80 - Man Utd
Stavnica Bet at home
Bet at home
4.00 - Luton
4.00 - Neodločeno
1.82 - Man Utd
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.2.2024 ob 11:00.
Italija :: Nogomet :: EMPOLI vs. FIORENTINA
18.2.2024 ob 15:00

Naš tip je 2 – zmaga Fiorentine

 
Davide Nicola, strokovnjak za preživetje v Serie A, je začel delati svojo čarovnijo z Empolijem, ki je neporažen v štirih dosedanjih tekmah na čelu (W2, D2). Zmaga s 3-1 nad soborcem Salernitano zadnjič je dvignila Azzurre iz območja izpada, in ker je bilo to drugič, da so dosegli tri zadetke na tekmi pod vodstvom Nicola, se zdi, da je začel reševati njihove težave pri doseganju golov.
Empolijevih 18 golov, ki jih je dosegel v celotni sezoni, je še vedno najnižji seštevek v diviziji, medtem ko je le Salernitana (sedem) doma zbrala manj točk od svojih devet. Obisk Fiorentine se lahko vsaj na papirju zdi še en težek predlog, toda Empoli je izgubil le eno od zadnjih šestih H2H (W3, D2) in po zmagi na povratni tekmi z 2-0 bi lahko naredil dvojno nad Viole za prvič! Kvote na bet at home nudi kvote.
Samozavest je morda visoka, da bi naredili ravno to, saj Fiorentina pred to derbi tekmo prihaja v padec. Moštvo Vincenza Italiana je zmagalo le eno od zadnjih šestih tekem Serie A (D1, L4) in za pet točk zaostalo za svojimi najboljšimi štirimi tekmeci, vključno z Bologno, ki jo je sredi tedna udobno premagala ob porazu z 2:0 .
To je bil tretji zaporedni prvenstveni poraz na njihovih poteh, zaradi česar so Viole ranljive, da bi prvič po novembru 2021 izgubile štiri tovrstne tekme zapored, kar se zdi verjeten izid, saj prav tako niso dosegle zadetkov na štirih od zadnjih sedmih gostujočih prvenstvih. Znaki so prav gotovo naloženi proti njim tudi v drugem pogledu, saj je bil četrti poraz v prejšnjem nizu poraz z 2-1 proti nikomur drugemu kot Empoliju!

Stavnica Bet365 
Bet365
3.75 - Empoli
3.30 - Neodločeno
2.05 - Fiorentina
Stavnica Bet at home
Bet at home
3.60 - Empoli
3.30 - Neodločeno
2.10 - Fiorentina
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.2. 2024, ob 11:00.
Francija :: Nogomet :: MONACO vs. TOULOUSE
18.2.2024 ob 15:00

Naš tip je 1 – zmaga  Monaca
 

Moški Adija Hütterja, tretji v Ligue 1 proti koncu tedna, bi lahko ta krog končali kjerkoli med drugim in šestim mestom, čeprav jim je nezmožnost zmage na treh od zadnjih štirih ligaških tekem (D2, L1) preprečila, da bi predstavljali oster izziv za pobeg vodilni Paris Saint-Germain.
Vrnitev na Stade Louis II tudi ni nujno dobra za klub iz kneževine, saj jim ni uspelo zmagati na nobeni od zadnjih treh domačih tekem Ligue 1 (D1, L2), pri tem pa so zadeli petkrat. Morate se vrniti v leto 2019, da bi našli Monacov zadnji niz štirih prvenstvenih tekem brez zmage na njihovem lastnem terenu, vendar je to usoda, ki se ji bodo zagotovo izognili, potem ko so zmagali na petih od zadnjih šestih domačih obračunov H2H (L1) proti Toulousu.
Edino zmagoslavje Toulousa v tem nizu je sicer uspelo na njihovem zadnjem obisku, vendar bo ta izpad verjetno težji, saj se bodo odpravili v Monako po napornem izletu sredi tedna na Portugalsko, da bi se pomerili z Benfico v UEFA Evropski ligi, tekmi, v katero so postavili odigral dobro bitko, a na koncu izgubil z 2-1. Evropske dolžnosti morda terjajo svoj davek pri nosilcih Coupe de France, ki se trdno borijo za obstanek in jih pred zadnjim krogom loči le ena točka.
Kljub težavam je Toulouse v zadnjem času sila, s katero je treba računati na svojih domačih potovanjih, saj je na zadnjih dveh takšnih tekmah osvojil polovico svojih 12 točk Ligue 1 v gosteh.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.50 - Monaco
4.33 - Neodločeno
6.50 - Toulouse
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.51 - Monaco
4.33 - Neodločeno
6.00 - Toulouse
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.2. 2024, ob 11:00.