Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasveti za 13.11.2023


ZDA :: Nogomet :: COLUMBUS CREW vs. ATLANTA UNITED
13.11.2023 ob 12:00

Naš tip je 1 – zmaga Columbus Crew
 


 

Skozi celotno kampanjo lige MLS 2023 je bila ekipa Crew nestabilna na zadnji strani in v torek so bili pogosto izkoriščeni, saj so v tem srečanju prejeli toliko golov, kot so jih dovolili v prejšnjih petih tekmah skupaj.Spet je začetek za moške Wilfrieda Nancyja, ki niso izgubili zaporednih tekem MLS od maja, ko sta jih premagala FC Cincinnati (3-2) in Nashville SC (3-1). Oddahnili si bodo, ko bodo vedeli, da bo ta odločilna tekma potekala na Lower.com Fieldu, kjer je ekipa Crew neporažena na zadnjih 13 ligaških tekmah, vključno z zmago nad Atlanto z 2:0 na uvodni tekmi te serije. Ta zmaga v začetku novembra je bila sploh prva tekma končnice na Lower.com Fieldu, kjer je bil Columbus veliko bolj urejen v obrambi, saj je v redni sezoni 2023 doma dosegel sedem čistih zadetkov. Columbus je bil med kampanjo MLS ekipa z najvišjim številom zadetkov v ligi (67 golov), ki je zadel zadetek na vsaki domači tekmi, večkrat pa je zadel 14-krat v redni sezoni in končnici. Ta ekipa v vsej sezoni še nikoli ni izgubila domačega tekmovanja, ko je vodila ob polčasu, zmagala pa je na 10 od teh 11 tekem.Napad Atlante je bil v torek znova njihova rešilna poteza doma, saj je ta ekipa na stadionu Mercedes-Benz v domači kampanji leta 2023 osemkrat dosegla tri ali več golov.
Vendar pa bodo Five Stripes vstopili v to igro v nizu petih tekem brez zmage od doma proti nasprotnikom iz MLS, medtem ko v končnici niso zmagali na gostovanju od leta 2018 (1-0 nad New York City FC). Izbranci Gonzala Pinede so letos prejeli vsaj en zadetek doma na 14 tekmah v gosteh v rednem delu sezone in končnici, pri čemer so 11-krat dovolili več udarcev. Atlanta United je izgubila vsako tekmo končnice, v kateri je prejela uvodni gol, medtem ko je v po sezoni doživela le en poraz, ko je doselga prvo kri (2-1 proti Torontu leta 2019). V prejšnjih sedmih obiskih Columbusa na stadionu Lower.com Field ali Historic Crew so Five Stripes prejeli 18 golov. Če bi v nedeljo zmagali, bi to bilo prvič, da bi napredovali dlje od uvodnega kroga končnice, odkar so se leta 2019 uvrstili v finale vzhodne konference, preden so izgubili proti Torontu (2-1).
 
Stavnica Bet365
Bet365
1.57 - Columbus Crew
4.20 - Neodločeno
5.00 - Atlanta United
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.55 - Columbus Crew
4.33 - Neodločeno
4.50 - Atlanta United
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 12.11.2023, ob 11:00.
Mehika :: Nogomet :: CRUZ AZUL vs. PUEBLA
13.11.2023 ob 12:00

Naš tip je  1 – zmaga Cruz AzulaTo je bila domača kampanja, polna pretresov za Cruz Azul, z govoricami o napetostih med trenerji in vodstvom ter veliko motečih dejavnikov zunaj igrišča. Te domnevne težave so privedle do odpustitve Ricarda Ferrettija v začetku avgusta, saj je bila ta ekipa v prvi polovici sezone Lige MX v vrtincu in je na prvih petih tekmah osvojila le eno točko. Nekdanji vezist Joaquin Moreno je v zadnjem času rešil malo ponosa v tem zgodovinskem klubu, saj je novi trener Cruz Azula zmagal na dveh od njegovih prejšnjih treh ligaških tekem, vključno z zaporednimi praznimi goli doma. Tudi če bi zmagali v svojem zadnjem obračunu Aperture, bi Los Celestes še vedno končali s samo 20 točkami, kar je njihov najnižji seštevek v prvi polovici domače kampanje, odkar so jih v sezoni 2016-17 dosegli 19. Med kampanjo Apertura 2023–24 je bil Cruz Azul v intervalu štirikrat v zmagovalnem položaju, v nobenem od teh primerov pa ni uspel zmagati, teh 11 izgubljenih točk pa bi jih lahko uvrstilo v zadnjo fazo tega tekmovanja. Začetek nove sezone Lige MX za Pueblo je bil naporen, saj je imela le eno točko na uvodnih petih tekmah, čeprav so jo osvojili od konca oktobra, saj so bili neporaženi na treh zaporednih ligaških tekmah. Stave na bet365 so na voljo. Obrambno je bila Puebla v sezoni Clausura 2022–23 v zmešnjavi, izenačena je s tretjim številom prejetih golov (32), letos pa ni bila veliko boljša, saj je v sedmih domačih tekmah dovolila več udarcev in dovolila še dva zadetka. Ricardo Carbajal je videl, da je njegova ekipa zapravila šest točk, ko je dosegla prvi gol v tem tekmovanju, dvakrat pa je prejela izenačujoči gol v sodnikovem dodatku. Z nedeljsko zmago pa lahko izenačijo skupno število točk v Aperturi izpred sezone, saj ima Puebla trenutno 19 točk. La Franja je v tej sezoni zbrala 12 od svojih 19 točk v gosteh in je neporažena v prejšnjih petih gostovanjih v tem tekmovanju.
 
Stavnica Bet365
Bet365
1.85 - Cruz Azul
4.00 - Neodločeno
3.75 - Puebla
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.86 - Cruz Azul
3.80  - Neodločeno
3.70 - Puebla
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 12.11. 2023, ob 11:00.
Mehika :: Nogomet :: CLUB LEON vs. JUAREZ
13.11.2023 ob 2:05

Naš tip je 1 – zmaga Napolija

 

V celotnem delu kampanje v Aperturi je Leon težko dosegel zmage, ki je imel v premoru 16. tekme vodstvo s 3:1, a je v drugem polčasu klonil, ko je v zadnjih 11 minutah in dodatku trikrat pustil gol. Aktualni zmagovalci lige prvakov CONCACAF (CCL) so brez zmage na zadnjih štirih domačih tekmah, pri čemer so zadeli prvi v treh od prejšnjih štirih tekem. Nedavno, ko je junija osvojil svojo prvo mednarodno trofejo, se je pričakovalo, da se bo Leon potegoval za naslov v Aperturi, toda do danes so bili razočarani, saj so doslej zmagali le na petih domačih obračunih in zapravili štiri točke od zmagovalnega položaja v intervalu. Stave na bet at home so na voljo. Skozi večino kampanje v Aperturi je ekipa Nicolasa Larcamona začela slabo, devetkrat je prejela uvodni gol, a kljub temu osvojila šest točk. Leon je dosegel 15 od svojih 20 točk do zdaj doma, kjer so dosegli štiri od petih domačih zmag. Njihova obrambna forma naj bi jih nosila skozi celotno kampanjo, vendar so bili v tej sezoni navzgor in navzdol, s svojimi tremi čistimi zadetki doma, medtem ko je 15 od 21 golov, ki jih je La Fiera prejela, padlo na gostovanju. Juarezov vezist Javier Salas na Ligaškem pokalu proti Los Angeles FC
 Varovanci Diega Mejie so dali drugo največje število golov v Aperturi do zdaj (32), medtem ko na dveh zaporednih ligaških tekmah niso dosegli zadetka. Z 19 točkami so že presegli skupni izkupiček iz prejšnje Aperture (18), njihovih pet zmag pa je ena več, kot je Los Bravos uspelo v uvodni fazi tega tekmovanja pred sezono. Čeprav je bil Juarez to sezono neurejen v obrambi, so dosegli nekaj nepozabnih rezultatov in ostali neporaženi na prvih petih domačih obračunih v sezoni 2023–24, pri čemer je več kot polovica njihovih golov v tem delu (7/12) padla po 75. minuti. V prvi polovici sezone Lige MX so doživeli le en poraz, ko so dosegli uvodni gol, ob porazu proti Club Tijuani konec septembra (5-1) so prejeli pet neodgovorjenih zadetkov. Juarez je brez zmage na šestih zaporednih gostovanjih v tem tekmovanju, izgubil je tri od štirih gostovanj proti Club Leonu, medtem ko so bili na Estadio Leonu boljši s 6-2 vseh časov.

 
Stavnica Bet365
Bet365
Ni kvot - Club Leon
- Neodločeno
 - Juarez
Stavnica Bet at home
Bet at home
Ni kvot - Club Leon
- Neodločeno
- Juarez
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.11. 2023, ob 11:00.