Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasveti za 12.2.2024


Nizozemska :: Tenis ::  PRIZMIC vs. GOFFIN
12.2.2024 ob 13:00

Naš tip je 2 – zmaga Goffina

 


 


 
Pomembna slabost Dina Prizmiča je njegova kondicija in telesna pripravljenost, kar predstavlja pomembno pomanjkljivost. Te pomanjkljivosti pa kompenzira z izjemno odločnostjo in borbenostjo. Ta odpornost je bila še posebej očitna v zaključni fazi leta 2022, ko je sodeloval na štirih prvenstvenih tekmah na ravni ITF na petih turnirjih. Predvsem je dosegel ta podvig kljub temu, da ni bil v najboljši fizični pripravljenosti in se je na nekaterih tekmah soočal s fizičnimi izzivi. Link bet365 je na voljo.
Nadarjeni hrvaški najstnik, ki zdaj tekmuje na glavni turneji, je predstavil svoje izjemne kvalitete na velikem odru pred svetovnim občinstvom. Uspelo mu je odvzeti niz od branilca naslova Novaka Đokovića in predstavljal izjemen izziv v dvoboju štirih nizov v prvem krogu OP Avstralije. Njegova predstava mu je prinesla visoko pohvalo številke 1 na svetu.
Izjemna predstava proti Novaku Đokoviću nedvomno dviguje samozavest in zdaj je za aktualnega prvaka OP Francije za dečke ključnega pomena, da ohrani ta zagon in doseže nekaj pomembnega na glavni turneji v prihodnjih tednih. V svoji mladi karieri je sodeloval v glavnem žrebu štirih turnirjev ATP in na dveh prišel do drugega kroga.
David Goffin se je pred tem letos kvalificiral za glavni žreb na OP Avstralije in v Marseillu, vendar je obakrat predčasno izpadel v prvem krogu. Ko ta teden tekmuje v Rotterdamu, se želi izogniti podobni usodi. V kvalifikacijah si je zagotovil zmagi proti Gregoiru Barrereju in Gijsu Brouwerju, s čimer je pripravil teren za svojo kampanjo v glavnem žrebu.
Nekdanji #7 sveta, pretekli podprvak tega turnirja, se je v naslednji izdaji leta 2018 uvrstil v polfinale. Vendar se je njegov nastop na tem prizorišču poslabšal po nesrečni poškodbi oči v polfinalu leta 2018. Od takrat mu je v zadnjih letih 2022 in 2023 uspelo zagotoviti le dve zmagi v petih izdajah in je doživel izpad v prvem krogu.
 
Stavnica Bet365
Bet365
2.00 - Prizmic
- Neodločeno
1.80 - Goffin
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.01 - Prizmic
- Neodločeno
1.82 - Goffin
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.2.2024 ob 11:00.
Nizozemska :: Tenis :: RAONIC vs. DE JONG
12.2.2024 ob 14:30

Naš tip je 1 – zmaga Raonica

 
Miloš Raonić je pokazal spodbudne ravni v zelo malo tekmah, ki jih je odigral v zadnjih 13 mesecih. Na žalost mu njegovo telo ni dovolilo, da bi redno tekmoval in pridobil prepotreben čas za tekmo, ki je bistvenega pomena za nadaljnji napredek na njegovi poti vrnitve. Premagal je Miomirja Kecmanovića in Francesa Tiafoeja ter vzel niz Tommyju Paulu le nekaj tednov po lanski vrnitvi po dolgem premoru zaradi poškodbe. Do leta 2024 je premagal Francesa Tiafoeja v ekshibicijskem tekmovanju in na OP Avstralije z nizom povedel Alexa de Minaurja, preden se je moral upokojiti. Link bet at home je na voljo.
Dvoranski turnirji zagotovo izboljšajo možnosti Kanadčana z velikim servisom za tekmovanje na višji ravni in treba je še videti, kako pripravljen je v tem trenutku, ko se vrača na to prizorišče prvič po letu 2020. V tem letu je osvojil devet od 12 tekem na dvoranskih trdih igriščih in dosegel polfinale na dveh od štirih turnirjev na pariškem mastersu in v Sankt Peterburgu.
Nekdanji polfinalist ATP Rotterdama je bil v Rotterdamu deležen razmeroma lažjega žreba, saj se vrača na turnir po štiriletni odsotnosti. Od Davisovega pokala leta 2011, ko je izgubil proti Amirju Weintraubu, ni izgubil od zunanjega igralca iz top 100, ki se še nikoli v svoji karieri ni uvrstil med top 100.
Jesper De Jong ni mogel izkoristiti nobene od dveh kvalifikacijskih priložnosti za nadomestni znak, ki ju je dobil v Rotterdamu v letih 2020 in 2023.
Po treh neuspelih poskusih v letih 2022 in 2023 je Nizozemec končno pustil pečat v glavnem žrebu turnirja na nedavno končanem OP Avstralije. Vstopil je kot kvalifikant in v prvem krogu premagal Pedra Cachina, preden je naletel na kasnejšega prvaka Jannika Sinnerja.

Stavnica Bet365 
Bet365
1.73 -  Raonic
- Neodločeno
2.10 - De Jong
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.82 -  Raonic
- Neodločeno
2.00 - De Jong
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.2. 2024, ob 11:00.
Nizozemksa :: Tenis :: GRIEKSPOOR vs. MUSSETI
12.2.2024 ob 19:30

Naš tip je 1 – zmaga Griekspoora

 

Tallon Griekspoor ni imel takšnega začetka sezone, kot si je želel, saj je izgubil tri od petih dvobojev, odigranih januarja, vključno proti slabšemu Arthurju Cazauxu v nizih v tretjem krogu OP Avstralije. Njegova uspešnost in rezultati prejšnji mesec se ne ujemajo s tem, kar je pokazal v enakem obdobju lani, ko je osvojil svoj prvi naslov ATP v Puni in se dobro boril proti Stefanosu Tsitsipasu v tretjem krogu OP Avstralije.
Ta turnir v poznanem okolju in pred domačimi navijači ponuja Nizozemcu št. 1 priložnost, da si opomore od januarskega razočaranja in začne svojo sezono. Tudi v dneh, ko je večino svojega časa preživel na dirkališčih nižje ravni, je na tem prizorišču navdušil, ko je v letih 2018 in 2019 premagal Stana Wawrinko in Karena Khachanova, kar nakazuje, da mu je to prizorišče zelo všeč.
Na izdaji ATP Rotterdam leta 2023 je Griekspoor prvič nastopil na tem turnirju, potem ko se je popolnoma uveljavil na glavni turneji. Skupaj z ugodnim žrebom mu je to pomagalo priti do polfinala, kjer je premagal Mikaela Ymerja, Alexandera Zvereva, ki je izven forme, in Gijsa Brouwerja. Po tem se je lani prijavil na štiri dvoranske dogodke in na vsakem premagal oviro v uvodnem krogu.
Čeprav Lorenzo Musetti letos ni uspel zmagati v zaporednih dvobojih na nobenem od štirih turnirjev, je rezultat 4-0 v uvodnih dvobojih pozitiven, saj je leta 2023 potreboval osem mesecev, da je dosegel svojo prvo zmago v glavnem žrebu. izločilnega turnirja na trdi podlagi.
Nadarjeni, a nedosledni Italijan je dosegel svoj prvi četrtfinalni rezultat na turnirjih ATP v dvorani med svojim debijem in edinim prejšnjim nastopom v Rotterdamu pred dvema letoma, ko je premagal Mikaela Ymerja in Huberta Hurkacza.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.67 - Griekspoor
- Neodločeno
2.20 - Musseti
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.63 - Griekspoor
- Neodločeno
2.27 - Musseti
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.2. 2024, ob 11:00.