Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 4.8.2022


ZDA :: Tenis :: KUDLA vs. OPELKA
4.8.2022 ob 00:00

Naš tip je 2 – zmaga Opelke

 


Reilly Opelka se je prejšnji teden pozno umaknil iz ATP Atlanta, zdaj pa se vrača na akcijo v Washingtonu, kjer bo nastopil že petič. Doslej je dobil le dva od šestih dvobojev na turnirju, najboljši izid pa je uvrstitev v osmino finala leta 2021. Stavnica bet365 ima višje kvote na oba igralca.
Američan z velikimi servisi je dosegal konstantne rezultate in v začetku tega leta dosegel svojo najvišjo uvrstitev v karieri, št. 17, vendar ni bil isti igralec, odkar se je poškodoval na turnirju Masters v Miamiju marca.
Štiriindvajsetletnik je aprila v Houstonu osvojil svoj drugi naslov ATP v sezoni, vendar njegova predstava ni bila odlična, poleg tega se je v zadnjih nekaj izpadih precej slabo boril na svojem servisu, kar močno zmanjšuje njegove možnosti za zmago proti kakršnem koli spodobnem nasprotniku.
Denis Kudla si je opomogel od slabega začetka dvoboja in v prvem krogu turnirja ATP Washington premagal rojaka Michaela Mmoha z 1-6 6-3 6-4. Američan je letos dosegel zaporedno zmago v glavnem žrebu na dogodkih ATP, in to doma v Miamiju, kjer je kot kvalifikant odigral pet zaporednih iger s tremi nizi in od tega štiri zmagal.
Dvakrat je nekdanji #53 na svetu premagal oviro prvega kroga v Washingtonu v sedmih poskusih in uspel doseči četrtfinale v obeh teh kampanjah v letih 2018 in 2021, ko je v drugem krogu premagal Karena Khachanova in Taylorja Fritza.
Medsebojni dvoboj: Reilly Opelka vodi z 2-1. Slaba forma nekdanjega Američana številka 1 in težave pri servisu dajejo Denisu Kudli poštene možnosti na tem srečanju.

Stavnica Bet365
Bet365
2.50 - Kudla
- Neodločeno
1.53 - Opelka
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.47 - Kudla
 - Neodločeno
1.50 - Opelka
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 3.8. 2022, ob 11:00.
ZDA :: Tenis :: EUBANKS vs. TIAFOE
4.8.2022 ob 1:00

Naš tip je 2 – zmaga Tiafoe


Christopher Eubanks je v drugem nizu zapravil vodstvo s 5-2 v izenačenem nizu in prejšnji mesec v drugem krogu ATP Newport izgubil v nizih proti Benjaminu Bonziju, vendar teh napak ni ponovil in je dobro izkoristil svoje priložnosti proti Francozu, ko je dvojica znova srečala v prvem krogu v Washingtonu, 3-6 6-3 7-6.
Odkar je leta 2017 v Atlanti premagal rojaka Jareda Donaldsona v drugem krogu svojega prvenca v glavnem žrebu na turnirjih na ravni turneje, je 25-letnik odigral pet dvobojev drugega kroga na tej ravni in vse izgubil, z dvema teh porazov letos proti Casperju Ruudu v Indian Wellsu in Benjaminu Bonziju v Newportu.
Frances Tiafoe je dosegel svoj najboljši letošnji rezultat na trdih podlagah z uvrstitvijo v polfinale prejšnji teden v Atlanti, kjer so se vsi njegovi trije dvoboji proti Taru Danielu, Brandonu Nakashimi in Jensonu Brooksbyju končali v nizih.
Trikratni podprvak ATP Estoril iz leta 2022 je prejel slovo v prvem krogu ameriških dogodkov v začetku tega leta,  trikrat pa mu je uspelo premagati oviro v drugem krogu, ko je premagal Brandona Nakashimo v Indian Wellsu in Miami Mastersu ter Tara Daniela v Atlanti.
Medsebojni dvoboj: Frances Tiafoe vodi z 1-0. Christopher Eubanks lahko izsili tiebreak in celo ujame niz, kot je lani na OP ZDA, toda najboljši tenis Francesa Tiafoeja bi mu moral prinesti zmago tukaj.

 
Stavnica Bet365
Bet365
2.75 - Eubanks
- Neodločeno
1.44 - Tiafoe
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.70 - Eubanks
 - Neodločeno
1.44 - Tiafoe
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 3.8. 2022, ob 11:00.
ZDA :: Tenis :: PAUL vs. KYRGIOS
4.8.2022 ob 2:30

Naš tip je 2 – zmaga Kyrgiosa

Nick Kyrgios je v prvem krogu turnirja ATP Washington zlahka opravil z Marcosom Gironom. Prejšnji teden se je umaknil iz dvoboja prvega kroga v Atlanti in ni odigral nobenega posameznega dvoboja, odkar je prejšnji mesec v Wimbledonu, ki je odločal o naslovu, izgubil proti nekdanjemu prvemu igralcu sveta Novaku Đokoviću.
S to dominantno zmago nad Američanom je nekdanji avstralski številka 1 izboljšal svoj letošnji izkupiček uvodnih krogov na 9-0 in dobil je vsaj dva dvoboja na šestih od sedmih turnirjev, ki jih je opravil v teh sedmih mesecih.
Nadarjeni Avstralec je letos igral z namenom, kar mu je prineslo konstantne rezultate na najvišji ravni. Nekaj ​​najboljših rezultatov v letu 2022 je dosegel v ZDA, ko je v četrtfinalu Indian Wellsa premagal Rafaela Nadala in se uvrstil v osmino finala v Miamiju ter v polfinale v Houstonu. Stavnica bet at home ima nižje kvote na to tekmo.
Nekdanji #13 na svetu je pred tremi leti tukaj v Washingtonu osvojil svoj šesti in zadnji naslov ATP, vendar v drugih dveh kampanjah v letih 2017 (R2) in 2021 (R1) ni mogel napredovati dlje od drugega kroga. Tommy Paul je postavljen pod številko 14 in se je ta teden poslovil v prvem krogu ATP Washington. To razkošje je imel na glavni turneji edinole doma v Delray Beachu v začetku tega leta, kjer je dosegel polfinale in premagal Denisa Istomina in Stefana Kozlova.
Rezultati nekdanjega prvaka OP Francije za dečke v Washingtonu so se z leti slabšali. Med svojo debitantsko kampanjo leta 2017 je tu nastopil že drugič v četrtfinalu glavne turneje in od takrat je zmagal le na dveh od petih dvobojev – R2 v letih 2018 in 2019 ter R1 leta 2021.
Američan ima letos v uvodnih dvobojih doma 5-0, prejšnji teden pa je v Atlanti dosegel četrtfinale. Pravzaprav je v svojih zadnjih treh nastopih na turnirjih ATP v Londonu, Eastbournu in Atlanti dosegel četrtfinale. Medsebojni dvoboj: Nick Kyrgios vodi z 1-0 (6-4 6-2 v Houstonu 2022, R2). Tommy Paul bo moral ostati konkurenčen in upati, da bo Aussie izgubil koncentracijo ali se bo na neki točki samouničil. Nobenega dvoma ni, da je Američan uspel zmagati v tem dvoboju, vendar je Nick Kyrgios vrhunski talent in trenutno je tudi motiviran, da dela dobro, zaradi česar je favorit v večini tekem, ki jih igra.

Stavnica Bet365
Bet365
2.75 - Paul
- Neodločeno
1.44 - Kyrgios
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.70 - Paul
 - Neodločeno
1.44 - Kyrgios
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 3.8. 2022, ob 11:00.