Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 30.5.2024Francija :: Nogomet:: ST ETIENNE vs. METZ
30.5.2024 ob 20:30

Naš tip je 1 – zmaga Etienne

 


 


 
 
Potem ko je v petek zvečer doma premagal Rodez z 2:0, se bo Ligue 2 Saint-Étienne v četrtek vrnil na Stade Geoffroy-Guichard, kjer se bo v prvi od dveh tekem pomeril z Metzom, kjer je mesto v Ligue 1. Zmaga gostiteljev je prekinila niz treh tekem brez zmage (D1, L2) forma, ki jih je nazadnje stala samodejnega napredovanja v redni ligi, čeprav petkova zmaga nakazuje, da so to razočaranje že pustili za sabo. Bet365 nogomet nudi kvote.
Saint-Étienne, ki je bil nekoč sloves francoskega nogometa po desetih naslovih prvaka, nima lepih spominov na končnico, saj je v sezoni 2021/22 na ta način izpadel iz Ligue 1, ko je izgubil po enajstmetrovkah proti Auxerru po obeh tekmah.  Od takrat jim ni uspelo pobegniti iz Ligue 2, toda na podlagi niza sedmih zmag na zadnjih osmih domačih tekmah bi morali upati, da bodo tokrat bolje začeli kljub dejstvu, da so bili takrat poraženi s 3:1. aprila 2023 so gostili Metz v Ligue 2. Metz je prav tako izpadel iz Ligue 1 pred dvema sezonama, a se je takoj vrnil z drugim mestom v drugi ligi v sezoni 2022/23. Zanimivo je, da bo to njihova prva izkušnja odločilnih ob koncu sezone, kljub temu, da so od uvedbe končnice v sezoni 2016/17 štirikrat zamenjali prvi dve diviziji.
Les Grenats bi lahko to sezono samodejno izpadli iz lige in le boljši rezultat H2H proti Lorientu jih je rešil padca, potem ko sta obe strani končali z enakimi točkami in razliko v zadetkih. Ekipa Lászlója Bölönija je kampanjo končala s štirimi zaporednimi porazi in od začetka decembra zmagala le na dveh tekmah v gosteh (D1, L7), medtem ko njihov zgodovinski rezultat H2H v gosteh proti Saint-Étiennu kaže, da je malo možnosti, da bi se ta niz tukaj izboljšal (W6 , D10, L41).

 
Stavnica Bet365
Bet365
2.10 - St Etienne
3.25 - Neodločeno
3.60 - Metz
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.10 - St Etienne
3.15 - Neodločeno
3.40 - Metz
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 28.5.2024 ob 11:00.
ZDA :: Nogomet :: MONTREAL vs. DC UNITED
30.5.2024 ob 1:30

Naš tip je 2 – zmaga DC United

 
Prihajajoča tekma v ligi MLS bo vključevala CF Montreal in DC United na stadionu Saputo v Montrealu, QC. Ta tekma je del tekoče sezone lige MLS.
CF Montreal trenutno drži 13. mesto na lestvici s skupno 14 odigranimi tekmami. Tri tekme so dobili, štiri remizirali in sedem izgubili z izidom 17:31. Njihova zadnja forma vključuje štiri poraze in en remi. Doma je CF Montreal odigral pet tekem, eno zmagali, dve remizirali in dve izgubili z rezultatom 7:9. V svoji zadnji tekmovalni tekmi je CF Montreal remiziral z 0-0 proti Nashville SC. Ključni igralci za CF Montreal so Ibrahim Sunusi, Jules-Anthony Vilsaint in Mathieu Choiniere, vsi izbrani na podlagi njihove povprečne ocene zadnjih petih tekem na turnirju. Med odsotnimi za CF Montreal so Josef Martinez, Raheem Edwards, Matias Coccaro, Nathan Saliba in Ousman Jabang, vsi zaradi poškodb. bet at home nogomet nudi kvote.
DC United je s 15 odigranimi tekmami na 9. mestu lestvice. Štiri tekme so dobili, šest remizirali in pet izgubili z rezultatom 21:25. Njihova nedavna forma vključuje dva poraza, dva remija in eno zmago. V gosteh je DC United odigral sedem tekem, eno zmagal, štiri remiziral in dve izgubil z rezultatom 8:10. V svoji zadnji tekmovalni tekmi je DC United remiziral z 1-1 proti Chicago Fire. Med ključnimi igralci DC Uniteda so Christian Benteke, ki je z 11 goli na tretjem mestu lestvice najboljših strelcev, Mateusz Klich, ki s sedmimi podajami stoji na deljenem 10. do 11. mestu lestvice najboljših asistentov, in Steven Birnbaum, izbran na podlagi svojega povprečja. rating zadnjih petih tekem na turnirju. Med odsotnimi za DC United so Martin Rodriguez, Pedro Santos in Conner Antley, vsi zaradi poškodb.
V zadnjih petih tekmah med CF Montreal in DC United na turnirju je CF Montreal zmagal eno tekmo, DC United tri tekme, ena tekma pa se je končala z remijem. Zadnja tekma med tema dvema ekipama je bila marca 2024, kjer je DC United zmagal z 1-0 proti CF Montrealu.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
2.63 - Montreal
3.40 - Neodločeno
2.64 -  DC United
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.60 - Montreal
3.40 - Neodločeno
2.55 -  DC United
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 29.5. 2024, ob 11:00.
ZDA :: Nogomet :: INTER MIAMI vs. ATLANTA
30.5.2024 ob 1:30

Naš tip je 1 – zmaga Inter Miami
 

V prihajajočem dvoboju MLS se bosta pomerila Inter Miami in Atlanta United. Tekma bo na stadionu Chase v Fort Lauderdalu, FL. Inter Miami trenutno drži 1. mesto na lestvici lige. Odigrali so šestnajst tekem, deset zmagali, štiri remizirali in dve izgubili. Njun skupni izid je 38:21, z rezultatsko razliko sedemnajst. Doma zasedajo 2. mesto, saj so odigrali osem tekem, pet zmagali, dve remizirali in enkrat izgubili z rezultatom 22:9 in trinajstimi zadetki. V zadnji tekmovalni tekmi je Inter Miami premagal Vancouver Whitecaps z 2:1. Med ključnimi igralci Inter Miamija sta Lionel Messi, ki je s trinajstimi podajami prvi na lestvici najboljših asistentov, in Luis Suarez, ki je na drugi lestvici strelcev z enajstimi goli. Nicolas Freire je bil izbran na podlagi povprečnega ratinga zadnjih petih tekem na turnirju. Facundo Farias bo odsoten zaradi poškodbe kolena. Atlanta United je trenutno na 12. mestu prvenstvene lestvice. Odigrali so štirinajst tekem, tri zmagali, štiri remizirali in sedem izgubili.  V gosteh zasedajo 14. mesto, odigrali so šest tekem, tri remizirali in tri izgubili z rezultatom 2:6 in rezultatsko razliko minus štiri. V zadnji tekmovalni tekmi je Atlanta United izgubila proti Los Angeles FC z rezultatom 0:1. Med ključnimi igralci Atlante United sta Thiago Almada in Stian Gregersen, oba izbrana na podlagi povprečne ocene zadnjih petih tekem na turnirju, ter Brooks Lennon, ki na zadnjih petih tekmah ni izpustil niti minute. Brad Guzan bo odsoten zaradi suspenza zaradi rdečega kartona, Tyler Wolff pa bo odsoten zaradi poškodbe. Na zadnjih petih tekmah med Inter Miami in Atlanta United na turnirju je Inter Miami zmagal trikrat, Atlanta United pa dvakrat. Zadnja tekma med tema ekipama je bila septembra 2023, kjer je Atlanta United premagala Inter Miami s 5:2. Napad Inter Miamija je izjemen in boljši od napada Atlante United. Atlanta United je doslej dosegla sedemnajst golov (deli si 21. do 23. mesto v tekmovanju). Inter Miami je doslej dosegel osemintrideset golov (1. v tekmovanju). Napad Inter Miamija je najboljši v ligi. 
 
Stavnica Bet365
Bet365
1.48 - Inter Miami
5.25 - Neodločeno
5.75 - Atlanta
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.48 - Inter Miami
4.75 - Neodločeno
5.50 - Atlanta
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.5. 2024, ob 11:00.