Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 3.8.2022


Evropa :: Nogomet :: BODO/GLIMT vs. ZALGIRIS
3.8.2022 ob 18:00

Naš tip je 1 – zmaga Bodo/Glimt

 


Bodø/Glimt nadaljujeta s prostim streljanjem za prvo uvrstitev v skupinski del UEFA Lige prvakov (UCL), saj se prvič v svoji zgodovini uvrstita v tretji krog kvalifikacij. Norveška ekipa si je ustvarila nekaj evropskega pedigreja, ko je v pretekli sezoni Evropske konferenčne lige (UECL) dvakrat premagala Romo Joseja Mourinha in s polno močjo začela letošnjo evropsko kampanjo s tremi zmagami na štirih kvalifikacijskih tekmah UCL (L1), vključno z klubsko rekordno evropsko zmago z 8-0 prejšnji teden proti Linfieldu!
Varovanci Kjetila Knutsena so zmagali na zadnjih petih tekmah doma v vseh tekmovanjih in zbrali ogromnih 22 golov ter si zagotovili zmago na osmih od devetih ligaških tekem, ko so zadeli prvi. Pri tem naslednjem izzivu se norveški prvaki že četrtič v dveh letih pomerijo z litovskim prvakom Žalgirisom, pri čemer sta Bodø/Glimt do zdaj neporažena v rezultatu H2H (W2, D1). Zalgiris na bet at home ima višjo kvoto.
Žalgiris potuje v Skandinavijo, potem ko je prejel le en gol na štirih kvalifikacijskih tekmah UCL v tem obdobju, v prejšnjem krogu pa je navdušujoče premagal finalista iz leta 1979 Malmö s skupnim izidom 3:0. Moštvo Vladimirja Čeburina ostaja tudi edina ekipa v litovski A Ligi, ki ni prejela uvodnega zadetka na dosedanjih 18 domačih tekmah – na 15 od teh je zadela prva – tako da se lahko izkaže za izziv za navdušeno norveško domačo ekipo tukaj.
Zeleno-beli naj bi že postali prva litovska ekipa, ki bo igrala v skupinskem delu UEFA klubskega tekmovanja (imajo že zagotovljeno mesto v skupini UECL) in se bodo temu tekmovanju približali z impresivnim rezultatom 12 tekem brez poraza v gosteh – zadnja čas, ki so ga izgubili na svojih potovanjih, je bil julija 2021!

Stavnica Bet365
Bet365
1.33 - Bodo/Glimt
5.00 - Neodločeno
7.50 - Zalgiris
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.33 - Bodo/Glimt
4.90 - Neodločeno
7.60 - Zalgiris
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 2.8. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: QARABAG vs. FERENCVAROS
3.8.2022 ob 18:00

Naš tip je 1 – zmaga Qarabaga


Prizadevanja Qarabağa za uvrstitev v skupinski del UEFA Lige prvakov (UCL) se nadaljujejo, saj gostijo Ferencváros na prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij v Bakuju, ki ga je klub sprejel. Potem ko je ekipa Gurbana Gurbanova premagala Lech Poznań in FC Zürich, da bi dosegla to stopnjo, se zdaj sooča z madžarsko opozicijo prvič v zgodovini tekmovanja Qarabağ UEFA, ki sega v leto 1996.
Ker se azerbajdžanska domača sezona še ni začela, lahko nekaj zarjavelosti zgodnje sezone pojasni, zakaj so Qarabağove tekme UCL v tem obdobju ustvarile zabavno povprečje štirih golov na tekmo (W2, D1, L1). Cilj je zato morda zaostriti obrambo, ki v šestih tekmovalnih tekmah ni ohranila gola (W4, D1, L1), vendar je Qarabağ vsaj neporažen doma od konca februarja (W9, D2). Ferencvaros na bet365 ima višjo kvoto.
To nakazuje, da bi Ferencváros lahko čakal hud izziv, ko je remiziral in izgubil na prvi tekmi uvodnih dveh kvalifikacijskih tekem UCL proti FC Tobolu oziroma Slovanu iz Bratislave. Nedavna zmaga z 1-0 nad Puskas Academy pa je bila hkrati idealen način za začetek njihove lige in priprave na prvo srečanje z azerbajdžanskimi nasprotniki.
Ironično, zadnja ekipa, ki je premagala Ferencváros v gosteh, je bila Puskas Academy, in ker se je to zgodilo januarja, si gostujoči Green Eagles prizadevajo ohraniti niz neporaženosti 13 tekem na gostovanjih (W10, D3). S šestimi od zadnjih sedmih tekem, ko sta obe ekipi dosegli gol, obstaja možnost za več golov na obeh koncih, saj se obe ekipi potegujeta za uvrstitev v končnico – kjer je Ferencváros nazadnje padel.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.95 - Qarabag
3.30 - Neodločeno
3.75 - Ferencvaros
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.04 - Qarabag
3.25 - Neodločeno
3.40 - Ferencvaros
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 2.8. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: MACCABI HAIFA vs. APOLLON
3.8.2022 ob 19:00

Naš tip je 1 – zmaga Maccabija

Maccabi Haifa je dosegel nedvomno vrhunsko zmago prejšnjega kvalifikacijskega kroga UEFA Lige prvakov (UCL), ko je v Atenah uničil enkratnega četrtfinalista Olympiakos s 4-0 in nadaljeval s skupnim izidom 5-1. Po drugi strani pa so izraelski prvaki le dva koraka oddaljeni od prvega nastopa v skupinskem delu UCL po letu 2009.
Možje Baraka Bakharja jasno vedo, kje je cilj, in to bi se zlahka preneslo v uspešnico. Obstajajo tudi zgodovinski razlogi za pričakovanje visokooktanskega spopada, saj je šest od zadnjih sedmih dvobojev Maccabija iz Haife v evropskih kvalifikacijah ali krogu končnice v predskupinskem delu dalo skupno 6+ golov.
Ciprski kralji Apollon Limassol opravijo razmeroma kratko potovanje po Sredozemlju, da bi se soočili s svojo prvo kvalifikacijsko nalogo za UCL po letu 2006. Pred 16 leti so izgubili proti Cork Cityju na uvodni oviri, a njihove zgodovinske frustracije segajo še dlje, saj 1991/92 še vedno zaznamuje njihov zadnji nastop v pravem tekmovanju (Evropski pokal - W1, L3).
Da bi se izognili ponovitvi leta 2006 in dosegli spoštljiv rezultat na svoji domači tekmi, mora Apollon najprej pričarati vrsto obrambne odločnosti, zaradi katere so prejeli manj kot gol na ligaško tekmo med fazo redne sezone 2021/22 ciprske prve lige. Kljub temu so v zadnjem času popuščali, saj v sedmih tekmovalnih tekmah niso prejeli nobene čiste mreže.

Stavnica Bet365
Bet365
1.57 - Maccabi
3.80 - Neodločeno
5.25 - Apollon
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.58 - Maccabi
3.80 - Neodločeno
5.20 - Apollon
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 2.8. 2022, ob 11:00.