Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 29.5.2024Francija :: Tenis:: BERGS vs. MARTERER
29.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 1 – zmaga Bergsa

 


 


 
 
Zizou Bergs je že večkrat pokazal svoj čisti talent in sposobnosti na glavni turneji, zadnjič pa se je zgodil na OP Francije v začetku tega tedna. V impresivni predstavi je premagal Alejandra Tabila, ki je bil letos eden najbolj v formi igralcev na glavni turneji in je pred kratkim dominiral nad nekdanjo številko 1 sveta Rafaelom Nadalom na turnirju Masters v Rimu. O Belgijčevem talentu in potencialu nikoli ni bilo dvoma, a nenehne težave s telesno pripravljenostjo so ga zadrževale v njegovi mladi karieri in mu preprečile, da bi debitiral celo med 100 najboljših. Zmaga v treh kvalifikacijskih dvobojih na OP Francije in nato uvrstitev v drugi krog mu je končno pomagala pri preboju, saj se je povzpel na 91. mesto na lestvici v živo, vse pa je pripravljeno, da bo ob koncu tega turnirja debitiral med 100 najboljših. Bergs je imel zelo malo nastopov na glavni turneji, vendar s svojimi veščinami vedno pušča pozitiven vtis. Celo v prvih petih mesecih leta 2024 je potisnil Stefanosa Tsitsipasa in Rafaela Nadala do niza in se zapletel v tesen boj z Andrejem Rubljovim, preden je ta teden dosegel največjo zmago v karieri, ko je razburil Alejandra Tabila.
Maximilian Marterer je pokazal izjemno dominantno predstavo in v prvem krogu OP Francije nepričakovano premagal Jordana Thompsona z prepričljivo zmago s 6-3, 6-2, 6-0. Medtem ko je znan kot sposoben igralec na pesku in je njegov nasprotnik v teh razmerah šibkejši, sta Martererjeva borba s formo in telesno pripravljenostjo v letu 2024 naredila to raven zmogljivosti in prevlade precej presenetljivo. Stave bet at home so na voljo.
To je bila Martererjeva prva zmaga v glavnem žrebu na OP Francije po letu 2018, ko je v drugem krogu ugnal Denisa Shapovalova in v osmini finala odigral spodoben dvoboj proti Rafaelu Nadalu. Pred sredo bo imel pozitiven rezultat razmerje zmag/poraz 3/2 v drugem krogu turnirjev za grand slam.
Podobno kot Zizou Bergs bi bil tudi Marterer zadovoljen z rezultatom, saj ga ta zmaga popelje med prvih 100, mesto, ki si ga je po letih težav znova priboril z nekaj solidnimi predstavami v zaključni fazi leta 2023. Vendar ga je nedavno izgubil po niz slabih rezultatov v letu 2024.Medsebojni dvoboj: Zizou Bergs vodi z 2-1 (1-0 na pesku). Medtem ko Bergs morda velja za vrhunskega talenta in favorita za zmago, Maximilian Marterer ne zaostaja veliko glede kakovosti, potrebne za zmago v tem dvoboju. Veliko je odvisno od tega, komu bo uspelo vzdrževati svojo kondicijo in raven zmogljivosti skozi tekmo.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.50 - Bergs
- Neodločeno
2.63 - Marterer
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.48 - Bergs
- Neodločeno
2.68 - Marterer
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 28.5.2024 ob 11:00.
Francija :: Tenis :: MULLER vs. ARNALDI
29.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 2 – zmaga Arnaldi

 
Zmaga Mattea Arnaldija nad Arthurjem Filsom, ki velja za enega najsvetlejših francoskih obetov za globok nastop v Parizu teh štirinajst dni, ga je popeljala v drugi krog. Arnaldi je pokazal smisel za premagovanje Filsa in si tako zagotovil svojo četrto zmago nad njim v toliko poskusih, kar je drugič na turnirjih za grand slam.
V drugem krogu se bo pomeril s še enim Francozom, s čimer želi še dodatno razočarati strastno francosko občinstvo. Arnaldi se lahko pohvali z izjemnim dosežkom proti francoskim igralcem, saj je v svoji karieri dobil osem od devetih tekem proti njim na turnirjih na ravni turnej. Vseeno velja omeniti, da je na OP Francije leta 2023 med svojim debitantskim nastopom klonil v drugem krogu, doživel pa je tudi poraz v zadnjem dvoboju drugega kroga na turnirjih za grand slam proti domačemu igralcu Alexu de Minaurju, na OP Avstralije v začetku te sezone.
Po naključju je Alexandre Muller v prvem krogu dominiral nad italijanskim mladincem Luco Nardijem za svojo prvo zmago v glavnem žrebu na OP Francije. Zdaj se bo pomeril še z enim italijanskim nasprotnikom v poskusu, da bi se prvič v karieri uvrstil v tretji krog turnirja za grand slam. Mullerju na turnirjih za grand slam še nikoli ni uspelo napredovati dlje od drugega kroga, a to je njegova najboljša priložnost doslej. Njegova prejšnja dva dvoboja drugega kroga na tej ravni sta bila proti igralcem iz 10 najboljših in obakrat je izgubil v nizih: izgubil je proti Diegu Schwartzmanu na OP Avstralije 2021 in Carlosu Alcarazu v Wimbledonu lani. Stave bet365 so na voljo.
Medsebojni izid: 0-0. Matteo Arnaldi je nedvomno bolj trden in zanesljiv igralec, ki si zasluži vstop na prvo srečanje kot favorit. Vendar se pričakuje, da bo pomemben vpliv domače podpore, zlasti na tem prizorišču, okrepil predstavo Alexandra Mullerja, potencialno izenačil igralne pogoje in mu dal poštene možnosti v tem dvoboju.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
2.30 - Muller
- Neodločeno
1.62 - Arnlaldi
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.23 - Muller
- Neodločeno
1.67 - Arnlaldi
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.5. 2024, ob 11:00.
Francija :: Tenis :: SONEGO vs. ZHANG
28.5.2024 ob 15:30

Naš tip je 1 – zmaga Sonega

 

Lorenzo Sonego je bil frustrirajoč od začetka leta 2023, a ohranja negativen rekord zmag in porazov in je izgubil več mest na lestvici ATP. Vendar pa so bile njegove predstave kot nefavorit pogosto impresivne. V prvem krogu OP Francije je pokazal solidno predstavo in v štirih nizih premagal 16. številko sveta in številko 1 Francoza Uga Humberta. Naslednji za Sonega je nasprotnik, ki naj bi ga premagal, vrsta izziva, ki se mu je v zadnjem času izkazal za težko nalogo. Poleg tega je bila zaporedna zmaga na tekmah v glavnem žrebu turnirjev v zadnjem času zanj velika ovira; tega dosežka mu ni uspelo doseči niti enkrat v letu 2024. Italijan bo moral poiskati rešitve za to težavo, če upa, da bo obdržal svoje mesto med prvih 50 na lestvici ATP, saj trenutno brani 16 točk, ki jih je na tem prizorišču osvojil leta 2023. To je bil njegov drugi krog turnirja in 16. nastop na OP Francije, kar je pomemben dosežek, če upoštevamo, da je na ostalih treh turnirjih za grand slam skupaj le enkrat dosegel to stopnjo. Zhizhen Zhang je v prvem krogu dosegel rutinsko zmago nad slabšim Aleksandrom Vukićem in potrebuje še eno zmago, da izenači rezultat z OP Francije leta 2023. Lani je prvič nastopil v tretjem krogu turnirja za grand slam tukaj v Parizu, ko je premagal Dušana Lajovica in Thiaga Agustina Tiranteja, nato pa v štirih nizih izgubil proti kasnejšemu drugouvrščenemu Casperju Ruudu. Tako kot Lorenzo Sonego je imel kitajski igralec do pred nekaj tedni sezono leta 2024 brez posebnosti. Vseeno mu je uspelo preobrat in vrnitev forme na mastersu v Rimu, kjer je prišel do četrtfinala. Ta rezultat je nadomestil četrtfinalne točke, ki jih ni uspel ubraniti na turnirju Masters v Madridu, in mu pomagal pri ponovnem vstopu med najboljših 50. Medsebojni dvoboj: Zhizhen Zhang vodi z 1-0. Lorenzo Sonego ima na splošno prednost na glini z več izkušnjami, toda zaradi njegove nedavne nepredvidljivosti in nezanesljivosti je težko zaupati vanj.
 
Stavnica Bet365
Bet365
1.80 - Sonego
- Neodločeno
2.00 - Zhang
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.88 - Sonego
- Neodločeno
1.94 - Zhang
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.5. 2024, ob 11:00.