Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 29.3.2024


Francija :: Nogomet :: LILLE vs. LENS
29.3.2024 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Lille

 


 


 
 
Ligue 1 se po reprezentančnem premoru nadaljuje s polomom, ko Lille gosti Lens v Derby du Nord, pri čemer je veliko odvisno od izida, saj si obe strani močno prizadevata za uvrstitev v UEFA Ligo prvakov v naslednji sezoni. Četrtouvrščeni Lille je trenutno točko nad svojim prihajajočim nasprotnikom, nazadnje je remiziral z 1:1 proti visokoletečemu Brestu, saj je na treh ligaških tekmah neporažen (P1, D2).
Les Dogues od novembra 2021 ni remiziral na treh zaporednih tekmah prve lige, zato je prišel v to zaradi dveh remijev v Ligue 1, pa tudi zaradi remija na zadnjih dveh H2H 1-1. Vendar pa njihov rezultat domačih H2H kaže, da bi se lahko izognili hat-tricku ali pat položajem, saj so izgubili le eno od prejšnjih 12 takih srečanj (W9, D2).
Lens je Nico premagal s 3:1 pred mednarodno pavzo in trenutno zaseda šesto mesto, Marseille in Rennes pa čakata na napad, če jima spet spodrsne. Ker so imeli dovolj časa, da so preboleli ta poraz in se pripravili na ta derbi, potrebujejo nov pristop, ko se bodo soočili s klubi nad njimi, saj so v tem obdobju zmagali le na eni prvenstveni tekmi proti ekipam, ki so trenutno med prvimi petimi ( D1, L7). Ligue1 na bet365 nudi kvote.
Blood and Gold so zdaj neporaženi na štirih gostujočih tekmah Ligue 1 (W3, D1) in so izgubili le eno od zadnjih desetih takih srečanj (W5, D4), tako da kratko potovanje na Stade Pierre-Mauroy ne bi smelo preveč prestrašiti Franck Haisove može. Menedžer Lensa si bo kljub temu prizadeval izboljšati svoj rekord tam, saj še nikoli ni videl, da bi njegova stran na prizorišču ohranila prazen gol (W1, L2).

 
Stavnica Bet365
Bet365
2.10 - Lille
3.40 - Neodločeno
3.60 - Lens
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.12 - Lille
3.40 - Neodločeno
3.50 - Lens
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 28.3.2024 ob 11:00.
Španija :: Nogomet :: CADIZ vs. GRANADA
29.3.2024 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Cadiza

 
Čas se izteka tako za Cádiz kot za Granado, ki bosta upala, da se bosta po reprezentančnem premoru vrnila pomlajena, saj se bosta trudila izogniti grozljivemu padcu. Cádiz je zbral sedem točk na svojih osmih tekmah pod vodstvom trenerja Mauricia Pellegrina (P1, D4, L3), v primerjavi s samo osmimi iz obdobja 17 tekem pred njegovim prihodom (D8, L9), vendar je še vedno potrebno veliko napredka, da se premosti pet točk razlike do varnosti.
Morda največja težava Cádiza v tej sezoni, kar zadeva to tekmo, je bila nezmožnost odvzeti dovolj točk neposrednim tekmecem v tej nenehni bitki za izpadanje. Poraz z 2:0 v Granadi v prvem tednu januarja je le en primer rekorda La Lige brez zmage (D7, L1) proti klubom, ki so ta krog začeli na 14. mestu ali nižje, čeprav bodo upali, da bo njihov zadnji domači nastop - 2. -0 zmaga nad Atlético Madridom - bo vodila do njihovih prvih zaporednih domačih uspehov v tej ligaški sezoni.Granada je odpustila glavnega trenerja Alexandra Medino po samo 14 tekmah, v katerih je bila njihova zmaga nad Cádizom v preobratu njihov edini uspeh v tem nizu (D4, L9). Zdaj upajo na nov čudež Joséja Ramóna Sandovala, ki jih je v sezoni 2014/15 rešil pred skoraj gotovim izpadom, ko je ekipa zbrala deset točk na zadnjih štirih tekmah sezone in končala na 17. mestu. Po skoraj dveh letih odsotnosti od vodstva kluba je Sandoval izjavil, da je prevzel to službo samo zato, ker je verjel v sposobnost igralcev, da se izognejo izpadu.
To bo od njih zahtevalo, da se izognejo 13-točkovnemu zaostanku v tem krogu, čeprav je šest od desetih preostalih tekem vsaj proti drugim klubom iz spodnje polovice. Toda na začetku bo moral Sandoval najti način, kako dramatično izboljšati predstave Granade na gostovanjih, kjer imajo le dve točki iz 14 tekem in so prejeli najslabših 33 golov v ligi na teh tekmah.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
2.05 - Cadiz
3.30 - Neodločeno
3.80 - Granada
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.11 - Cadiz
3.28 - Neodločeno
3.70 - Granada
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 28.3. 2024, ob 11:00.
Anglija :: Nogomet :: BRISTOL CITY vs. LEICESTER
29.3.2024 ob 13:30

Naš tip je 2 – zmaga Leicestra


Potem ko je zabeležil peti poraz v zadnjih šestih tekmah, je imel Bristol City veliko razmišljanja o reprezentančnem premoru, saj so ostali na 14. mestu in se še niso rešili težav z izpadanjem. V resnici bi bil potreben resen nesrečen preobrat dogodkov, da bi Robinsi izpadli, saj bi njihovih 47 točk zadostovalo, da bi bili varni v vsaki od zadnjih treh zaključenih prvenstvenih kampanj. Vendar bo cilj še vedno močno končati sezono in se morda celo pognati v zgornjo polovico, zato bo objava prvega para zaporednih zmag v domači ligi leta 2024 (W2, D1, L4) ključna za začasno preskočil skupino strani v sredini tabele. Ligue1 na bet at home nudi kvote.Optimizem morda zmanjšuje vrnitev Bristol Cityja z nič točkami proti nasprotnikom, ki so krog začeli med prvimi tremi (L5), pri čemer so trije od teh porazov prišli s slabim izidom 1-0.
Večino sezone prvenstva je bilo videti, da je Leicester City popolnoma pripravljen na dvig naslova prvaka, toda nezadostna nedavna serija je odprla vrata Leedsu Unitedu, da ga je v zadnjem krogu prehitel po gol razliki. Lisice so si zagotovile le štiri od zadnjih 15 razpoložljivih točk (W1, D1, L3), čeprav tekma manj pomeni, da njihova naslovna usoda še vedno ostaja v njihovih rokah. Čeprav je to morda res, obstaja resnična možnost, da bi možje Enza Maresca popolnoma izpadli iz avtomatskih napredovalnih položajev, če jim tukaj ne bi uspelo zmagati. Toda potovali bodo kot favoriti in so se s tem bremenom doslej v tej sezoni dobro obnesli, kar je poudarjeno z dejstvom, da se ponašajo s skoraj brezhibnim rekordom lige proti ekipam, ki so krog začele v spodnji polovici (W17, D1, L1).

 
Stavnica Bet365
Bet365
5.00 - Bristol City
3.80 - Neodločeno
1.70 - Leicester
Stavnica Bet at home
Bet at home
5.00 - Bristol City
3.80 - Neodločeno
1.70 - Leicester
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 25.3. 2024, ob 11:00.