Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 27.3.2024


ZDA :: Tenis :: ZVEREV vs. KHACHANOV
27.3.2024 ob 1:30

Naš tip je 1 – zmaga Zvereva

 


 


 
 
Alexander Zverev si je zagotovil zaporedni zmagi v nizih nad nekdanjim polfinalistom turnirja Miami Masters Felixom Auger-Aliassimejem in lanskim četrtfinalistom Christopherjem Eubanksom ter si ta teden zagotovil mesto v osmini finala. To je bil razmeroma gladek prehod v zgodnji krog za nekoga, ki se je v zgodnjih krogih tega turnirja prej mučil, saj je v osmih poskusih petkrat izpadel v drugi krog. Bet365 slovenija nudi kvote.
Čeprav se je spotaknil v zgodnjih krogih turnirja Masters v Miamiju, je okusil uspeh na tem turnirju, tako kot na večini drugih turnirjev Masters. Trikrat se je v Miamiju uspešno prebil čez drugi krog in se vsakič uvrstil vsaj v četrtfinale, njegov najboljši rezultat pa je bil drugo mesto proti Johnu Isnerju leta 2018.
Na vseh turnirjih, kjer je letos premagal oviro v uvodnem krogu, je dosegel vsaj četrtfinale, vključno s prvim turnirjem sezone Masters v Indian Wellsu pred nekaj dnevi, kjer ga je ustavil branilec Carlos Alcaraz. Karen Khachanov se je moral v tretjem krogu turnirja Masters v Miamiju boril proti Franciscu Cerundolu, ki ni bil v formi. Čeprav je trenutna forma Argentinca povprečna, ima močno afiniteto do tega prizorišča, zaradi česar je to za Rusa zadovoljiv rezultat.
Po šestih neuspelih poskusih med letoma 2014 in 2022 je nekdanji ruski številka 1 leta 2023 prvič napredoval čez tretji krog na turnirju Masters v Miamiju in na koncu prišel do polfinala. Ta dosežek je bil med številnimi opaznimi rezultati, ki jih je dosegel na odmevnih dogodkih v tem obdobju, kar je prispevalo k njegovi vrnitvi med 15 najboljših.
Khachanovov rekord proti igralcem iz top 10 je izrazito slab za nekoga, ki je bil uvrščen v to kategorijo. Zmagal je le 12 tekem, medtem ko je proti njim doživel 48 porazov. Predvsem štiri od teh zmag je dosegel v enem tednu na turnirju Masters v Parizu leta 2018, ko je osvojil največji naslov v svoji karieri.
Medsebojni dvoboj: Alexander Zverev vodi s 3-2. Nemec je boljši v skoraj vseh vidikih igre in bi ga morali imeti za favorita v tem dvoboju vsakič, ko se pomerita.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.50 - Zverev
 - Neodločeno
2.63 - Khachanov
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.48 - Zverev
 - Neodločeno
2.63 - Khachanov
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 26.3.2024 ob 11:00.
ZDA :: Tenis :: DE MINAUR vs. MAROZSAN
27.3.2024 ob 00:00

Naš tip je 1 – zmaga De Minaur

 
Lanski neuspeh v dvoboju na turnirju Masters v Miamiju je Alexu de Minaurju ponudil priložnost, da zbere točke in okrepi svoj položaj med prvih 10 na lestvici ATP na letošnjem turnirju. Doslej je to priložnost izkoristil z napredovanjem v osmino finala. To mu je omogočilo, da je povečal vrzel med seboj in 11. mestom na svetu Stefanosom Tsitsipasom. Poleg tega obstaja možnost, da de Minaur preseže svetovno številko 7 Holger Rune, če bo ta teden še naprej napredoval globoko v turnir. To je bil res fantastičen začetek leta za Aussieja, ki sta ga zaznamovala naslov v Acapulcu in drugo mesto v Rotterdamu, vrhunec pa je bil njegov prvenec in obstanek na lestvici najboljših 10. Vendar kljub tej uspešni fazi ni mogel napredovati v četrtfinale na odmevnih dogodkih, saj ga je v osmini finala OP Avstralije zaustavil Andrej Rubljov in na Mastersu v Indian Wellsu Aleksander Zverev. Zato mora čutiti olajšanje, ker se je izognil soočenju z igralcem iz prve deseterice v osmini finala na drugem odmevnem dogodku v Miamiju ta teden.
Pravzaprav je bil napredovanje čez osmino finala na odmevnih dogodkih vedno pomemben izziv za Avstralca v njegovi karieri, a šele pred kratkim se je začel ukvarjati s tem vprašanjem. Avgusta lani je prvič nastopil v četrtfinalu turnirjev Masters v Torontu in ta podvig ponovil nekaj mesecev pozneje v Parizu.
Uspešnost Fabiana Marozsana na turnirju Masters v Miamiju prispeva k njegovemu impresivnemu dosežku na turnirjih Masters. Na turnirju je debitiral in prišel do osmine finala brez izgubljenega niza, kljub temu, da se je soočil s solidnimi nasprotniki, kot sta 7. na svetu Holger Rune in Alexei Popyrin, ki je v formi.
Nadarjeni Madžar si je v manj kot 12 mesecih od debija v glavnem žrebu turnirjev Masters in Tour ravni že zagotovil štiri nastope v osmini finala turnirjev Masters. Zmagal je v enem od prejšnjih dvobojev proti Casperju Ruudu v Šanghaju, medtem ko je pred dnevi doživel poraz proti Borni Ćoriću v Rimu in Carlosu Alcarazu v Indian Wellsu.
Prav tako ima impresiven rekord 3-1 proti najboljšim 10 igralcem v svoji karieri, kar je izjemno, če upoštevamo, da se še ni prebil med najboljših 50 in ni tekmoval niti v dvoboju glavnega žreba na turnirjih na turnirjih manj kot pred letom dni. Medsebojni dvoboj: Fabian Marozsan vodi z 1-0. Marozsan je dovolj močan, da premaga večino igralcev na glavni turneji, ko je pripravljen in v polnem teku, kot je pokazal na svojem edinem prejšnjem srečanju proti Alexu de Minaurju v Šanghaju pred nekaj meseci. A kljub temu bo Avstralec razumljivo veljal za favorita. Kljub temu bi se de Minaur lahko soočil s precejšnjimi izzivi, če bi Marozsan dosegel svojo najvišjo raven in jo dosledno vzdrževal skozi tekmo.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
1.33- De Minaur
 - Neodločeno
3.40 - Marozsan
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.31 - De Minaur
- Neodločeno
3.40 - Marozsan
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 26.3. 2024, ob 11:00.
ZDA :: Tenis :: SAKKARI vs. RYBAKINA
27.3.2024 ob 00:00

Naš tip je 2 – zmaga Rybakine


Maria Sakkari se je drugič v karieri pridružila četrtfinalu odprtega prvenstva v Miamiju. Po njenih zmagah v nizih nad dvema igralkama iz prvih 40, Yuan Yue in Dayano Yastremsko, ki je izgubila največ eno servisno igro proti vsaki, ji je koristila zmaga 22. nosilke Anne Kalinskaya. Pred tremi leti je na stadionu Hard Rock izločila Naomi Osako in Jessico Pegula za polfinale. Misel na izenačitev tega rezultata ji morda ni padla na misel na začetku tega meseca, ko se je razšla z dolgoletnim trenerjem Tomom Hillom po slabih nihanjih v Avstraliji in na Bližnjem vzhodu. Bet at home Slovenija nudi kvote.
Nekdanja številka 9 sveta ima v zadnjih 26 mesecih dober rezultat 15-4 v četrtfinalih. In kljub temu, da je na turneji dosegla več kot 30 polfinalov, je večna igralka med najboljših 10, ki ima v lasti le dve trofeji v karieri, s tistim v Guadalajari septembra, ki je končal njeno štiriletno sušo naslovov. Elena Rybakina je morala servirati, da je ostala v drugem nizu, a to je bil obseg njenih težav proti Madison Keys. Četrta nosilka je premagala Američanko s 6-3, 7-5 in zabeležila svojo prvo zmago v nizu v tej kampanji, saj je premagala razdaljo proti dvema kvalifikantkama, Clari Tauson in Taylor Townsend. Lepo odraža napredek svojega izleta leta 2023 v Miamiju. Pred enim letom je Kazahstanka preživela nekaj dvobojev s tremi nizi in se pozneje uvrstila v finale, kjer je končala šele kot druga za Petro Kvitovo. To je bil del njenega čudovitega zamaha Sunshine Doubles, ki je vključeval naslov v Indian Wellsu.
Medsebojni dvoboj: Elena Rybakina vodi z 2-1. Dvojica sta se srečala na finalu WTA v Cancunu na začetku novembra 2023, nekdanja prvakinja Wimbledona pa je za zmago v dveh urah in pol potrebovala tiebreak v tretjem nizu. Maria Sakkari je zmagala na njunem edinem prejšnjem obračunu na ameriških tleh v Indian Wellsu pred dvema letoma.

 
Stavnica Bet365
Bet365
3.20 - Sakkari
 - Neodločeno
1.36 - Rybakina
Stavnica Bet at home
Bet at home
3.10 - Sakkari
- Neodločeno
1.36 - Rybakina
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 25.3. 2024, ob 11:00.