Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 25.11.2021

Evropa :: Nogomet :: MURA vs. TOTTENHAM
25.11.2021 ob 18:45

Naš tip je 2 – zmaga Tottenhama

Mura igra le  za malo več kot ponos, saj se po trdem uvodu v celinski skupinski nogomet  ne more več uvrstiti med prva dva v skupini G UEFA Europa Conference League. Čeprav je malo verjetno, da je tretje mesto še vedno možno, vendar morajo zmagati na preostalih dveh tekmah, začenši s to proti Tottenham Hotspurju, ki jih je na drugi tekmi premagal s 5-1. Mura na bet365 nudi višjo kvoto.
Mura je na šestih tekmah brez zmage, vključno s parom porazov UECL proti Rennesu. Na vsaki od zadnjih štirih domačih tekem so vsaj pred polčasom našli mrežo, zato bi lahko bili nevarni že na začetku.
To bi lahko vzbujalo skrb pri Tottenhamu, saj so v povprečju prejeli en gol v prvem polčasu na tekmo, odkar je Antonio Conte prevzel vodstvo. V tem nizu brez porazov so pokazali svoje borbene lastnosti, vključno z nedeljskim nastopom iz zaostanka proti Leeds Unitedu , kar bi jim lahko koristilo, ko se borijo za uvrstitev med prva dva v skupini.
Čeprav bi bila zmaga tukaj dovolj, če bi Rennes zmagal tudi proti Vitesseju Arnhemu, bi lahko zaradi spodrsljaja Spursi vstopili na šesto tekmo kjer bi se morali dobro odrezati proti Rennesu. Glede na to, da Severni Londončani v tem mandatu niso zmagali na nobeni od svojih treh gostujočih tekem UECL (D1, L2 - vključno s kvalifikacijami), ne bodo ničesar jemali za samoumevno.
Stavnica Bet365
Bet365
17.00 - Mura
7.50 - Neodločeno
1.16 - Tottenham
Stavnica Bet at home
Bet at home
14.00 - Mura
6.40 - Neodločeno
1.16 - Tottenham
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.11. 2021, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: PSV vs. STURM GRAZ
25.11.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga PSVja

 

S samo tremi točkami, ki ločijo prve tri ekipe v tej skupini UEFA Lige Evrope, se zdi, da bodo vprašanja kvalifikacij zelo verjetno šla po gobe, saj tretjeuvrščeni PSV pozdravlja skoraj izpadli Sturm iz Gradca. PSV je velik favorit za zmago in krepi svojo že tako dobro zgodovinsko formo proti avstrijskim nasprotnikom.
Kljub dolgemu seznamu poškodb je PSV uspel  doseči niz štirih tekem brez porazov, kar vključuje tudi gol v gosteh proti vodilnemu Monaku v skupini. V tem nizu so v povprečju dosegli 2,75 gola na tekmo, kar jim je verjetno dalo zagon, ki ga potrebujejo, da dosežejo šesto napredovanje iz devetih akcij skupinskega dela UEL do konca zadnje tekme skupine B naslednji mesec.
Sturm Graz je v obeh predhodnih udeležbah kluba končal na dnu svoje skupine UEL in videti je pripravljen, da to doseže še tukaj. Edino upanje, ki ga imajo, je, da z zmago tukaj ostanejo v tekmi za tretje mesto čeprav je to malo verjetno. Šele takrat bodo imeli možnost pritihotapljenja v izločilno fazo konferenčne lige Europa.
Remi v gosteh proti Real Sociedadu, je bil zadnjič redek vrhunec za Sturm iz Gradca, ki je s tem junaškim naporom prekinil niz sedmih porazov na tekmah skupine UEL. Vendar so do danes še vedno zmagali le na eni tekmi v skupinskem delu UEL v gosteh (D2, L5) in bodo verjetno v celoti izpadli iz Evrope tukaj v Eindhovnu.


Stavnica Bet365
Bet365
1.18 - PSV
7.00 - Neodločeno
15.00 - Sturm Graz
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.18 - PSV
6.80 - Neodločeno
13.00 - Sturm Graz
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.11. 2021, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet ::  MONACO vs. REAL SOCIEDAD
25.11.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Monaca

Predzadnji krog skupinskega dela Evropske lige UEFA (UEL) je v skupini B postregel z dobrim dvobojem, saj sta se pomerili dve neporaženi ekipi v skupini. Za Monaco bi zmaga pomenila prvo mesto,in zagotovila napredovanje v naslednji krog, vendar bi jih remi obdržal tudi na prvem mestu z ugodnim obračunom zadnje tekme proti Sturmom iz Gradca. Remi na stavnici bet at home ima višjo kvoto.
Monačani bodo morali dobro igrati, saj trenutno štejejo štiri tekme brez zmage, čeprav so konec tedna končali nedavno sušo z remijem z 2:2 proti francoskemu prvaku Lilleu. Selektor Niko Kovač bo svojo ekipo pripravljal na tesen obračun, kar je običajno na domačih tekmah UEL z Monacom, saj osem od desetih tekem v tekmovanju ni doseglo več kot 2,5 gola.
Ravno tako je bilo pri remiju 1:1 v povratni tekmi proti nasprotniku Real Sociedadu, ki bo obupno želel  priti do pozitivnega rezultata, saj je njihov nasprotnik na zadnji tekmi, PSV, vroč. Sociedad se je zaradi visoke uvrstitve v La Ligo morda osredotočil na domačo akcijo, zato si je moral v tej kampanji UEL svoje točke prislužiti na težji način, ko je prvi dosegel tri  remije.
Los Txuri-Urdin so se v zadnjem času izkazali tudi na evropskih potovanjih in izgubili le eno od zadnjih devetih tekem UEL v gosteh.

Stavnica Bet365
Bet365
2.55 - Monaco
3.30 - Neodločeno
2.80 - Real Sociedad
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.47 - Monaco
3.35 - Neodločeno
2.75 - Real Sociedad
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.11. 2021, ob 11:00.