Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 24.9.2022


Evropa :: Nogomet :: SLOVENIJA vs. NORVEŠKA
24.9.2022 ob 18:00

Naš tip je 2 – zmaga Norveške

 


Medtem ko Slovenija ne more več doseči napredovanja, je v njeni kampanji UEFA Lige narodov (UNL) še veliko za igrati, saj ji grozi izpad iz lige. Ta grožnja bi se lahko zelo uresničila, če bi Slovenija tu izgubila in bi Švedska premagala Srbijo, kar je par rezultatov, zaradi katerih bi padli naravnost nazaj v Ligo C.
Prvi prodor Slovenije v Ligo B ni bil preprost, a v zadnjem času je opaziti znake izboljšanja, z dvema remijema po dveh porazih, ki sta odprla kampanjo. Eden od teh remijev je bil proti Norveški (0-0), in čeprav je molk Erlinga Haalanda majhna zmaga sama po sebi, je to edini čas, ko je Slovenija prejela manj kot dva zadetka na tekmi v tem obdobju UNL. Slovenija na bet365 ima kvote na to tekmo.
Če so slovenski upi o napredovanju mrtvi  Norveški zagotovo niso in vedo, da bodo v naslednjem mandatu obedovali na najvišji lestvici nogometa UNL, če bodo izboljšali rezultat Srbije proti Švedski. Zaradi impresivne nedavne forme Norveške (W5, D1) zagotovo ne bi stavili proti temu, čeprav so se v zadnjem obdobju UNL znašli v podobnem položaju in niso uspeli zmagati na nobeni od svojih zadnjih dveh iger. (D1, L1).
Vsekakor se zdi, da bo tukaj napeta tekma, saj je vsaka od treh zmag Norveške v UNL v tem mandatu prišla s tanko razliko enega gola. Zdi se, da soliden rezultat H2H proti Sloveniji (W6, D3, L1) samo krepi prepričanje, da v tem obdobju ne bodo kapitulirali na podoben način, toda kar je za Norveško morda še pomembneje, zmaga v skupini bi ji dala še eno potencialno priložnost za uvrstitev v Euro 2024.

Stavnica Bet365
Bet365
3.75 - Slovenija
3.50 - Neodločeno
1.90 - Norveška
Stavnica Bet at home
Bet at home
3.75 - Slovenija
3.50 - Neodločeno
1.90 - Norveška
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 23.9. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: ČEŠKA vs. PORTUGALSKA
24.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 2 – zmaga Portugalske


Ker letos poleti ne bo nastopila na svetovnem prvenstvu, lahko Češka republika vrže vse na zadnji dve tekmi UEFA Lige narodov (UNL) 2022/23, saj se zaveda, da bi ji lahko zmagi nad Portugalsko in Švico prinesli celo uvrstitev v finale UNL. Kljub temu, da ima v skupini A2 le točko prednosti pred četrtouvrščeno Švico, je njihov bolj realen cilj preprečiti izpad v skupino B za naslednjo izdajo.
Zmagali so le eno od svojih zadnjih šestih tekem (D2, L3), po obetavnem začetku tega turnirja pa so bledeli, tako da bodo z olajšanjem igrali to tekmo doma, kjer so neporaženi že od septembra 2020 ( W7, D4). Vendar bo to za njih težka preizkušnja, saj so izgubili svoje zadnje tri H2H proti Portugalski, čeprav je to njihovo prvo srečanje tukaj kot Češka. Češka na bet at home ima kvote na to tekmo.
Portugalska, zmagovalka tega tekmovanja leta 2019, se želi vrniti v finale z obračunom zmagovalec dobi vse s Španijo, ki bo verjetno sredi tedna določil zmagovalca skupine. Vedeli bodo, da je izogibanje porazu tukaj ključnega pomena za ohranjanje pritiska na njihove iberske tekmece, ko se želijo vrniti po presenetljivem porazu z 1:0 proti Švici na zadnji tekmi UNL.
To je bil njihov prvi poraz v gosteh na UNL (W3, D3), a ker je bila to njihova tretja zaporedna takšna tekma, na kateri so prvi zadeli, so očitno ranljivi že na začetku, kar bodo želeli popraviti, ko se odpravljajo v Prago po prvič po oktobru 1989, ko so z 2:1 izgubili proti Češkoslovaški.

 
Stavnica Bet365
Bet365
4.75 - Češka
3.75 - Neodločeno
1.75 - Portugalska
Stavnica Bet at home
Bet at home
4.75 - Češka
3.75 - Neodločeno
1.75 - Portugalska
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.9. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet  :: ŠPANIJA vs. ŠVICA
22.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Španije

Selektor Španije Luis Enrique bo več kot zadovoljen s formo svoje ekipe pred novembrskim svetovnim prvenstvom. Od njihovega zadnjega poraza (W6, D2) je minilo skoraj 12 mesecev, pet od šestih zmag v tem času pa je spremljala tudi čista mreža. Kljub vsemu pa se Enrique še vedno sooča s skrbnim nadzorom španskih medijev, predvsem zaradi svoje odločitve, da iz svoje zadnje ekipe izpusti številne ključne zvezdnike, pri čemer manjkajo Sergio Ramos iz PSG, Thiago Alcântara iz Liverpoola in Ansu Fati iz Barcelone. Zmaga tukaj na Real Zaragozinem stadionu Estadio La Romareda bi umirila nekaj zunanjega hrupa in Španijo popeljala korak bližje prvemu mestu v drugi skupini UEFA Lige narodov (UNL) in poti do finala turnirja naslednje leto. Morali bi biti prepričani, da lahko dosežejo tudi to, saj Španija ni samo v dobri formi, ampak se lahko pohvali tudi s precej dominantnim rezultatom H2H proti svojim nasprotnikom, njihov zadnji poraz pa se je zgodil leta 2010 (W2, D3)! Za Švico do zdaj ni bilo najboljše koledarsko leto, ki bi si zagotovo želela nekaj pozitivnih rezultatov pred potovanjem v Katar. V letu 2022 so doslej dosegli le eno zmago (D1, L4), kar ni presenetljivo, saj jim na nobeni od teh tekem ni uspelo doseči več kot en gol. Vendar pa je ta ena zmaga nazadnje padla na tekmi UNL proti Portugalski, čeprav je še vedno na dnu skupine, s točko zaostanka za Češko in izpad v Ligo B je realna skrb. Forma na gostovanjih je igrala veliko vlogo pri nedavni slabi formi Švice, njihova zadnja zmaga v gosteh je bila oktobra 2021 (D1, L3).

Stavnica Bet365
Bet365
1.45 - Španija
4.33 - Neodločeno
6.50 - Švica
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.45 - Španija
4.33 - Neodločeno
6.50 - Švica
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 23.9. 2022, ob 11:00.