Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 24.2.2024


Anglija :: Nogomet :: ARSENAL vs. NEWCASTLE
24.2.2024 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Arsenala

 


 


 
Potem ko je Arsenal prvič v zgodovini začel s petimi zaporednimi prvenstvenimi zmagami, se je Arsenal popolnoma vrnil na zemljo z bolečim golom v 94. minuti, ki ga je v sredo obsodil na evropski poraz v Portu. Menedžer Mikel Arteta je obtožil pomanjkanje "grožnje" svoje ekipe v nadaljevanju na splošno, saj Topničarjem ni uspelo zabeležiti niti enega strela na tarčo, in ni čudno, da je temu tako, potem ko je njegova ekipa dosegla 21 golov na prvih petih tekmah v Premier ligi tega leta. Šport na bet at home nudi kvote.
Še vedno lovijo svoj prvi naslov prvaka v dveh desetletjih, nov spodrsljaj v soboto, ko Newcastle United prihaja v mesto, preprosto ni možnost, saj Arsenal za vodilnim Liverpoolom zaostaja za pet točk, čeprav je odigral tekmo manj. To, da imajo za seboj zvestobo stadiona Emirates, bi moralo pripomoči vsaj k temu cilju, saj so topničarji od maja doživeli samo en ligaški poraz pred lastnimi navijači (W10, D2).
Pošteno je reči, da sezona 2023/24 ni bila tista, ki so si jo navijači Newcastla obetali. Srake, ki so bile izločene iz skupinskega dela Lige prvakov, zasedajo osmo mesto v predkrogu in z ogromnim 12 točkami zaostanka za prvo četverico, medtem ko so se morale boriti tudi s športnim direktorjem Danom Ashworthom, ki je potrdil svojo željo, da odide in prevzame vlogo pri Manchester United ta teden.
Niz petih tekem brez poraza na igrišču nakazuje, da se stvari vsaj začenjajo izboljševati (W3, D2), čeprav je ekipa Eddieja Howea morala dvakrat zaostajati, da bi prejšnji teden remizirala z Bournemouthom. Potovanje v severni London pa bi lahko pokvarilo nedavni napredek, saj je Newcastle brez zmage na svojih zadnjih 12 gostovanjih pri Emiratesu (D1, L11) in celo ni dosegel zadetka na vseh zadnjih osmih (D1, L7).

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.36 - Arsenal
5.25 - Neodločeno
8.00 - Newcastle
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.38 - Arsenal
5.00 - Neodločeno
7.00 - Newcastle
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 23.2.2024 ob 11:00.
Italija :: Nogomet :: GENOVA vs. UDINESE
24.2.2024 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Genove

 
Alberto Gilardino dokazuje, da njegova napredna ekipa Genoe v tej sezoni Serie A ni nihče, saj je z neodločenim izidom 1-1 proti branilcu naslova Napoliju v zadnjem krogu izgubila devet tekem od zadnjih desetih (W3, D6). Posledično so ta krog začeli na 12. mestu lestvice in si bodo prizadevali le še za napredovanje, saj pritiska območja izpada trenutno ni.
Ne glede na to, kako dobri so bili, se bodo Rdeče-modri vrnili na Stadio Luigi Ferraris s točko, ki jo bodo morali dokazati, saj je ta edini poraz v njihovem nedavnem rekordu prišel na zadnji domači tekmi, razočaranje s 4-1 proti Atalanti. Pred tem porazom je bila Genoa v nizu sedmih tekem brez poraza doma v Serie A (W3, D4), pri čemer je bila njihova obrambna linija dobra, saj je samo na eni od teh tekem prepustila gol več kot enkrat.
Vsi neodločeni izidi domačih in nizki izidi kažejo le na eno stvar, ko jih obišče gost Udinese – na še eno možno delitev plena – saj nobena stran v tradicionalnih petih evropskih ligah ni remizirala več ligaških tekem kot Udinese s 14 to sezono. Dve od teh sta se zgodila v zadnjih treh tekmah, čeprav je bila vmes stisnjena impresivna zmaga nad Juventusom z 1:0 na zadnji tekmi v gosteh. Šport na bet365 nudi kvote.
Celo zapis H2H nakazuje, da bi lahko bil pat položaj neizbežen, saj se je vsaka od zadnjih štirih tekem končala celo z odliko, kar služi tudi kot konec dobrega niza 13 tekem brez poraza za Udinese proti njihovim gostiteljem (W6, D7). Menedžer Gabriele Cioffi si bo obupano prizadeval, da bi za spremembo redno osvojil vse tri točke, saj je strašljiva cona padca na dosegu roke.

 
Stavnica Bet365 
Bet365
2.25 - Genova
3.00 - Neodločeno
3.60 - Udinese
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.31 - Genova
2.90 - Neodločeno
3.60 - Udinese
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 23.2. 2024, ob 11:00.
Španija :: Nogomet :: GRANADA vs. VALENCIA
24.2.2024 ob 14:00

Naš tip je 1 – zmaga Alavesa

 

Samo Barcelona je premagala Alavés v La Ligi v tem koledarskem letu (W3, D3, L1) z Villarrealom (D 1-1) in Real Betisom (D 0-0), ki sta zadnja odkrila, kako težavno je moštvo glavnega trenerja Luisa Garcíe premagati . Njihov ključ do oteževanja življenja nasprotnikov je bil vratar Antonio Sivera, ki ga je García pohvalil po dveh pomembnih obrambah proti Betisu, ko je baskovska stran v petih prvenstvenih tekmah zabeležila tretjo čisto mrežo (W2, D2, L1).
Ko pride Garcíin prejšnji delodajalec Mallorca, zgodovina kaže, da obstaja velika verjetnost, da bo vsaj ena stran obdržala prazno mrežo, saj je vsaka od zadnjih osmih H2H tukaj priča eni ali obema ekipama, ki nista dosegli zadetka (Alavés: W4, D1, L3). Ker so gostitelji zmagali le na eni izmed zadnjih petih tekem domače lige (D1, L3), ni mogoče izključiti niti ponovitve remija brez golov, ki sta ga dosegla v začetku decembra.
Mallorca za Alavésom zaostaja za pet točk, a je krog začela le šest točk nad območjem izpada, potem ko je zmagala le na eni od zadnjih sedmih tekem La Lige (D2, L4). Napadalec Abdón Prats, ki ga je pretekli konec tedna premagal gol v sodnikovem dodatku proti Real Sociedadu (L 2-1), potem ko je večino tekme igral z desetimi igralci, je nato kontroverzno namignil, da bi igralci morda morali imeti možnost, da sodnikom v zameno dajo rumeni karton!
Ne glede na to, kaj si kdo misli o drugem rumenem kartonu Antonia Raílla, ker je sarkastično ploskal sodniku, potem ko je prejel prekršek, disciplina ostaja problem za Pirate. Samo Getafe (94) in Cádiz (81) sta zbrala več kartonov katere koli barve v tej kampanji La Lige kot Mallorca 74 po 25. tekmi. Najbolj pa ju boli pomanjkanje golov na gostovanjih, saj sta v zadnjih sedmih zadela le enkrat v gosteh (D2, L5).

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.91 - Alaves
3.00 - Neodločeno
5.00 - Mallorca
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.95 - Alaves
3.05 - Neodločeno
4.75 - Mallorca
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.2. 2024, ob 11:00.