Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 23.9.2022


Evropa :: Nogomet :: NEMČIJA vs. MADŽARSKA
23.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Nemčije

 


Red Bull Arena v Leipzigu gosti dvoboj na vrhu razpredelnice v skupini A3 UEFA Lige narodov (UNL), pri čemer želi Nemčija podaljšati niz 13 tekem brez poraza (W9, D4). Zmaga za Die Mannschaft bi jim prinesla izjemen položaj, da bi si prvič zagotovili kvalifikacije za polfinale UNL, čeprav jih po tem obračunu čaka gostovanje pri starih sovražnikih v Angliji.
Možje Hansija Flicka bodo zagotovo prepričani, da bodo dosegli dober rezultat, saj štirikratni svetovni prvaki niso nikoli izgubili domačega dvoboja v Ligi UNL od njene ustanovitve (W2, D5). Obstaja pa tista ponavljajoča se tema remija doma v ligi UNL, česar si tukaj res ne morejo privoščiti, toda s štirimi remiji 1-1 tudi na zadnjih petih mednarodnih tekmah bi lahko težave z doseganjem zadetkov omajale njihovo ponudbo za prevzem vrha skupine, pri čemer so Nemci samo pri porazu Italije s 5-2 zadeli več kot enkrat na tekmi v tej kampanji UNL.
Madžarska, ki je malo verjetna, ima vse razloge za domnevo, da lahko naredi pretres in kljubuje možnostim, da sedi na vrhu skupine treh nekdanjih zmagovalcev svetovnega pokala. Varovanci Marca Rossija, ki so le 37. na svetu, so dvakrat impresivno premagali Anglijo in imajo najboljšo obrambo v skupini, saj so v prvih štirih tekmah prejeli gol le trikrat. Kvote na bet365 so višje na obe ekipi.
Madžari so prav tako neporaženi v zadnjih dveh tekmah H2H proti Nemčiji, vključno z neodločenim rezultatom 2-2 na evropskem prvenstvu UEFA lani in še enim na povratni tekmi UNL junija. Kljub temu se zdi, da so možnosti za zmago Madžarske majhne, ​​saj ima od leta 1985 samo eno zmago nad Nemčijo, ki je prišla na prijateljski tekmi leta 2004. Kljub temu, da je na kocki tako veliko, bodo gostje to zmago obravnavali izjemno resno, saj jih bo zmaga postavila na rob da bi prvič po 50 letih nastopili v polfinalu turnirja UEFA.

Stavnica Bet365
Bet365
1.25 - Nemčija
6.00 - Neodločeno
10.00 - Madžarska
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.25 - Nemčija
6.00 - Neodločeno
10.00 - Madžarska
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.9. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: ITALIJA vs. ANGLIJA
23.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 2 – zmaga Anglije


Medtem ko mesto v finalu UEFA Lige narodov (UNL) ostaja možnost za Italijo, če bi tukaj zmagala, bi bil zdaj morda glavni cilj prvakov Euro 2020 tri točke, ki jih potrebujejo na tej tekmi, da bi si zagotovili mesto v Ligi A UNL. Italija, ki je bila neporažena na petih tekmah proti Angliji, ima psihološko prednost pred svojimi gosti in bi si morala izmisliti svoje priložnosti, še posebej po tem, ko so možje Roberta Mancinija pred nekaj več kot enim letom tri leve premagali za krono Eura. Kvote na bet at home so na voljo na to tekmo.
Evforija ob tej zmagi na Euru 2020 se je hitro razblinila po šokantnem izpadu iz kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Severni Makedoniji. Zaradi tega je bila Mancinijeva odločitev, da v zadnjem obračunu proti Nemčiji izenači močno spremenjeno ekipo, še toliko bolj presenetljiva in sproža vprašanja o tem, kako resno bodo vzeli to tekmo, čeprav imajo še vedno priložnost, da boljše tretje mesto na UNL v sezoni 2020/21.
Anglija ima svojo bronasto medaljo UNL, potem ko je končala na tretjem mestu v uvodni izdaji, vendar tokrat še ni zmagala na tekmi UNL (D2, L2). Za razliko od svojih gostiteljev bo Anglija novembra odpotovala v Katar, toda po ponižujočem domačem porazu proti Madžarski s 4:0 na svojem zadnjem junijskem nastopu je treba v tem času opraviti delo, da bi pomirili vse bolj razočarane angleške vernike.
Za zadnjo (in edino) veliko čast Anglije bi se morali vrniti v leto 1966, in z dvema skorajšnjima izpadoma na zadnjih dveh velikih turnirjih in ropotom nezadovoljstva glede izbire moštva Garetha Southgata se pritisk začenja krepiti na selektorju Anglije. Stran Southgata mora za zdaj pozabiti na svetovno prvenstvo, saj Anglija ve, da bi poraz tukaj pomenil izpad v ligo B, pri čemer niti zmaga ne bi bila dovolj, da bi ostala v finalu.

 
Stavnica Bet365
Bet365
2.80 - Italija
3.20 - Neodločeno
2.50 - Anglija
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.80 - Italija
3.20 - Neodločeno
2.50 - Anglija
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.9. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet  :: BOSNA vs. ČRNA GORA
22.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Bosne

Bosna in Hercegovina si lahko zagotovi napredovanje iz skupine B3 UEFA Lige narodov (UNL) z igro rezerve, če doseže zmago, s katero bi svoj niz neporaženosti prvič po novembru 2018 podaljšala na šest tekem (W3, D2). Morda bi bilo olajšanje za Bosno, da pusti svojemu nogometu, da govori, potem ko so visoki igralci in politiki kritizirali odločitev bosanske nogometne zveze, da organizira prijateljsko tekmo z Rusijo novembra letos.
Če bi se prva vpisala na lestvico, bi lahko videli, da je Bosna na poti do te odločilne zmage, glede na to, da je ekipa, ki je prva dosegla zadetek, zmagala na vsakem od zadnjih šestih domačih reprezentanc (W3, L3). Kljub temu nedavna zgodovina kaže, da bo Bosna morda morala počakati do šeste tekme, da si bo zagotovila mesto na prvi lestvici UNL za naslednjo kampanjo, saj so se vse tri prejšnje H2H s Črno goro končale v pat položaju!
Črna gora si bo prizadevala, da bi sama prekinila ta trend, saj je izgubila le enega od zadnjih petih reprezentančnih dvobojev (W3, D1), in ker za Bosno zaostaja le za eno točko, je najverjetnejša stran v skupini B3, ki jim bo preprečila napredovanje. Potem ko so si v zadnji izdaji prislužili napredovanje iz skupine C, so pričakovanja morda nekoliko umirjena, saj vemo, da jih bo le še ena zmaga varovala pred izpadom.
V zadnjem času je bilo na gostovanjih vse ali nič za hrabre sokole, saj so zadnjih šest iger na tujih tleh vse zmagali ali izgubili ne da bi zadeli kar je morda spet dalo dodaten poudarek iskanju prvega zadetka. Previden začetek tudi ne bi presenetil, saj na nobeni od zadnjih petih gostujočih tekem Črne gore UNL ni bilo doseženih zadetkov pred 30. minuto.


Stavnica Bet365
Bet365
1.70 - Bosna
3.50 - Neodločeno
4.75 - Črna Gora
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.70 - Bosna
3.50 - Neodločeno
4.75 - Črna Gora
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.9. 2022, ob 11:00.