Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 22.9.2022


Evropa :: Nogomet :: HRVAŠKA vs. DANSKA
22.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Hrvaške

 


Skupina A1 UEFA Lige narodov (UNL) je v središču pozornosti z osupljivim dvobojem na vrhu razpredelnice, ko drugouvrščena Hrvaška v Zagrebu igra proti vodilni v skupini Danski. Hrvaška se je vrnila v boj po katastrofalnem porazu proti Avstriji s 3:0 na uvodnem turnirju UNL 2022/23, z zmagami z 1:0 na Danskem in v Parizu proti Franciji, proti kateri je izgubila v finalu Svetovnega prvenstva v nogometu leta 2018.
Blazers, ki si želijo prvič napredovati v končnico, bodo z zmago tukaj osvojili prvo mesto v skupini in nato sami nadzorovali svojo usodo v zadnjem krogu. Država, ki je na lestvici FIFA št. 15, bo skušala graditi na svojem pozitivnem rezultatu H2H z Dansko (W4, D1, L2), čeprav to, da so brez zmage na zadnjih štirih domačih tekmah UNL (D1, L3), kaže, da so lahko ranljivi. Liga narodov na bet at home nudi kvote na to tekmo.
Danci še naprej kažejo, da je njihovo deseto mesto na lestvici FIFA popolnoma upravičeno, saj so zmagali na desetih od svojih 13 tekem (L3), ki so jih odigrali od Eura 2020. Enačba za njih je tukaj preprosta, zmaga in napredovanje v končnico ter glede na njihovo zadnja tekma je proti branilcem naslova svetovnih prvakov Franciji - čeprav so sredi razočarajoče kampanje UNL - bo menedžer Kasper Hjulmand želel, da bo delo opravljeno prej kot slej.
Rdeče-beli so zaradi vzpona na ugled postali resna grožnja na gostovanjih, saj so izgubili le štiri od zadnjih 22 tekem na tujih tleh (W12, D6). Njihova potovanja v letu 2022 so se izkazala tudi za zabavna, saj sta obe ekipi dosegli mrežo in dosegli več kot 2,5 zadetka na vseh treh tekmah v gosteh.

Stavnica Bet365
Bet365
2.45 - Hrvaška
3.20 - Neodločeno
3.00 - Danska
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.45 - Hrvaška
3.20 - Neodločeno
3.00 - Danska
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.9. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: FRANCIJA vs. AVSTRIJA
22.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Francije


Za trenutno imetnico svetovnega prvenstva (SP) Francijo bi se lahko zgodilo nepredstavljivo, saj bi zaradi poraza proti Avstriji izpadli iz skupine A1 UEFA lige narodov. Selektor Didier Deschamps je, kot kaže, že brez boja za uvrstitev v finale kljub zmagi na zadnji izvedbi tega tekmovanja in brez zmage na štirih dosedanjih tekmah UNL v tej skupini (D2, L2).
Da bi dosegel prav to, je Deschamps vpoklical tri nove obraze, da bi spodbudil svojo ekipo, preden se čez dva meseca odpravijo v Katar branit svojo krono na SP. Zadnja stvar, ki jo Francija potrebuje, je, da vstopi na zimsko paradno tekmovanje s padcem, toda šest zmag na zadnjih devetih mednarodnih tekmah proti Avstriji (D2, L1) bi lahko nakazovalo potencialno francosko oživitev tukaj. Liga narodov na bet365 nudi kvote na to tekmo.
Ta tekma ima še dodaten pomen za Avstrijo, ki je realno edina ekipa, ki jo lahko Francija ujame v svojem poskusu, da bi se izognila izpadu, Hrvaška pa potrebuje le točko iz domačega obračuna z že tako varno Dansko, da si zagotovi mesto v naslednji ligi. Če bi Hrvaška premagala Dansko in bi Avstrija naredila napako proti Franciji, bi se Das Team še vedno potegoval za mesto v finalu, ki gre v njihovo zadnjo tekmo v skupini.
Ker na obzorju ni nastopa na SP, potem ko je v končnici izpadla proti Walesu (2-1), si Avstrija lahko privošči, da vsa svoja jajca položi v košarico UNL. Avstrija ima na čelu Ralfa Rangnicka in morda bodo pred nami svetlejši dnevi na velikih turnirjih, a za zdaj bodo vsaj želeli obdržati svoj status v ligi A po zmagoslavju v ligi B v sezoni 2020/21.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.36 - Francija
5.00 - Neodločeno
8.00 - Avstrija
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.36 - Francija
5.00 - Neodločeno
8.00 - Avstrija
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.9. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet  :: BELGIJA vs. WALES
22.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Belgije

Presenetljiv poraz proti Nizozemski s 4:1 v juniju pomeni, da Belgija (lestvica FIFA: #2) še vedno igra za nekaj, saj se poteguje za drugo finale UEFA Lige narodov (UNL). Upali bodo, da bodo z Nizozemci pripravili spopad po principu zmagovalec dobi vse, tako da bodo podaljšali niz treh tekem brez poraza proti Walesu (W1, D2), medtem ko bo njihova priprava na svetovno prvenstvo 2022 še en korak v intenzivnosti.
Rdeči hudiči še niso iremizirali domače tekme UNL (W6, L1), tako da njihovi navijači ne bodo pričakovali ponovitve pat položaja 1-1, ki sta ga ta dva odigrala junija v Walesu. Še en razlog, da se ponovitev zdi malo verjetna, je, da so štiri od zadnjih petih domačih tekem UNL dosegle več kot 4,5 gola, vključno z zadnjim udarcem proti Poljski s 6:1.
Menedžer Walesa (lestvica FIFA: #19) Robert Page je pred kratkim podpisal novo štiriletno pogodbo, kar pomeni, da se lahko osredotoči na zadeve na igrišču, medtem ko se poskušajo izogniti vrnitvi v UNL skupino B (D1, L3). Ker sta ostali le še dve tekmi v skupini, za Poljsko, s katero igrajo v zadnjem krogu, zaostajajo za tri točke, tako da se z njo pomerijo, potem ko so morali dati prednost svoji prestavljeni kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo proti Ukrajini v začetku tega leta.
Zadeve bodo še težje zanje, saj bodo ostali brez izkušenih igralcev Joeja Allena, Bena Daviesa, Aarona Ramseyja in Harryja Wilsona zaradi poškodbe, medtem ko Page morda ne bo tvegal Garetha Bala zaradi njegovega poznega prihoda po akciji MLS. Namesto tega bi lahko Page ponudil vpogled v prihodnost Walesa, potem ko je poklical najstniška vezista Lukea Harrisa in Jamieja Jordana.


Stavnica Bet365
Bet365
1.36 - Belgija
4.75 - Neodločeno
8.50 - Wales
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.36 - Belgija
4.75 - Neodločeno
8.50 - Wales
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.9. 2022, ob 11:00.