Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 21.9.2022


ZDA :: Tenis :: KUDLA vs. VERDASCO
21.9.2022 ob 2:30

Naš tip je 1 – zmaga Kudle

 


Fernando Verdasco je doživel enega najhujših porazov v svoji karieri, ko je prejšnji teden v drugem krogu istanbulskega Challengerja izgubil proti takratni številki 971 sveta Korayju Kirciju. Vendar pa ne bi smeli preveč brati temu rezultatu, saj je verjetno že načrtoval svojo pot v San Diego.
Veteran Španec na obeh prejšnjih letošnjih nastopih v ZDA ni uspel v prvem krogu in celo izgubil dva dvoboja zapored na nedavno končanem OP ZDA, kjer sta ga v zadnjem krogu kvalifikacij premagala Pavel Kotov in Soon Woo Kwon v prvem krogu (kot srečni poraženec). Tenis na bet365 ima višje kvote.
Nekdanji številka 7 na svetu ni niti približno najboljši in je v zadnjih letih šel skozi veliko težav. Zadnjič je zmagal v glavnem žrebu na turnirjih na ravni turneje na trdi podlagi pred dvema letoma v Nur-Sultanu, kjer je v prvem krogu premagal Jamesa Duckwortha.
Potem ko je zmagal le v enem dvoboju glavnega žreba na šestih turnirjih med nihanjem OP ZDA, se je Denis Kudla prejšnji teden vrnil v kroge Challengerja in dosegel polfinale na Cary Challengerju. Večino njegovih zmag in uspehov (prvak v Phoenixu in podprvak v Surbitonu) v teh devetih mesecih je dosegel na dirkališčih Challenger.
Tudi lani je Američan vstopil na ATP San Diego po polfinalni vožnji v Cary Challengerju in doživel zaporedni poraz proti Federicu Gaiu v zadnjem krogu kvalifikacij in Andyju Murrayju v prvem krogu (kot LL).

 

Stavnica Bet365
Bet365
1.61 - Kudla
 - Neodločeno
2.30 - Verdsaco
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.60 - Kudla
- Neodločeno
2.25 - Verdsaco
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.9. 2022, ob 11:00.
ZDA :: Tenis :: NAKASHIMA vs. SVAJDA
21.9.2022 ob 4:00

Naš tip je 1 – zmaga Nakashime


Brandon Nakashima je počasi začel sezono in je imel težave z doseganjem vpliva v prvem polčasu, vendar so se njegova predstava in rezultati v drugi polovici doslej izboljšali. Od začetka nihanja na travi je trikrat nastopil v četrtfinalu glavne turneje in v začetku tega meseca prišel do tretjega kroga na OP ZDA.
Nadarjeni ameriški mladenič je lani na domačih turnirjih pridobil veliko točk za uvrstitev, vendar je v San Diegu lahko zabeležil le eno zmago, saj je v drugem krogu nesrečno naletel na prvega nosilca Andreja Rubljova.
Uspešnost in rezultati Zacharyja Svajde letos niso opazili večjih izboljšav. Julija je resda osvojil nekaj naslovov ITF, vendar je bilo videti, da mu velikokrat primanjkuje telesne pripravljenosti, kar je oviralo njegov nastop na ravni Challengerja in na glavni turneji.
Pred tem tednom je v teh devetih mesecih le dvakrat tekmoval na turnirjih na ravni turneje in obe kampanji sta se končala v kvalifikacijah proti Stevenu Diezu v Houstonu in Alexandru Ritschardu na US Open prejšnji mesec.

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.14 - Nakashima
 - Neodločeno
5.50 - Svajda
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.13 - Nakashima
- Neodločeno
5.40 - Svajda
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.9. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet  :: ŠKOTSKA vs. UKRAJINA
21.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Škotske

Mednarodni premor se začne s prestavljenim srečanjem UEFA Lige narodov (UNL) med Škotsko in Ukrajino, gostitelji pa so tisti, ki se bodo maščevali, potem ko jih je Ukrajina pred nekaj meseci izločila iz kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Od tistega obsežnega poraza s 3:1 se je Škotska vrnila z dvema zmagama na treh tekmah UNL in zdaj želi z novo zmago tukaj preskočiti Ukrajino na prvo mesto.
Samo štiri točke iz zadnjih treh tekem v tej ligi bodo ustrezale njihovemu povratku iz zadnje izdaje UNL, a to morda ne bo dovolj, da bi prvič napredovali v Ligo A. Na začetku svoje poti v Ligo C v uvodni izdaji je nepremagan rezultat doma (W5, D1) pomagal moškim Steva Clarka priti do prepada najvišje lige in s to prvo od dveh zaporednih domačih tekem UNL, napredovanje je zdaj realna možnost, še posebej, če lahko zmagajo tukaj. Tenis na bet at home ima višjo kvoto.
Veliko se je spremenilo od zmagoslavne vrnitve Ukrajine na mednarodno nogometno sceno ob zadnjem obisku Hampden Parka. Na izzivalen način se je ukrajinska Premier League začela kljub vojni, medtem ko je reprezentanca neporažena na štirih od petih mednarodnih tekem od začetka spopada (W3, D1, L1), čeprav je bil edini poraz morda najpomembnejši, saj jim je onemogočil vstop na svetovno prvenstvo 2022 v Katarju (L 1-0 proti Walesu).
Trener Oleksandr Petrakov je prejšnji teden doživel velik udarec, saj se je zaradi poškodbe iz ekipe umaknil vplivni Oleksandr Zinchenko. Uveljavitev njihove prevlade v tekmi za napredovanje potem ne bo težka naloga, še posebej glede na to, da je Ukrajina prejela vsaj tri zadetke na štirih zaporednih tekmah UNL v gosteh do njihove zmage z 1-0 na Irskem na svojem zadnjem potovanju (W1, L4).


Stavnica Bet365
Bet365
2.45 - Škotska
3.20 - Neodločeno
3.00 - Ukrajina
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.55 - Škotska
3.10 - Neodločeno
2.90 - Ukrajina
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.9. 2022, ob 11:00.