Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 21.6.2022


Argentina :: Nogomet :: NEWELLS OLD BOYS vs. ARGENTINOS JRS
21.6.2022 ob 16:00

Naš tip je 2 – zmaga Argentinos Jrs


Newell's Old Boys je brez poraza v sedmih zaporednih tekmah v vseh tekmovanjih, v ponedeljek pa gostuje pri Argentinos Juniors na stadionu Marcelo Alberto Bielsa. Stavnica bet365 ima višje kvote na prvo ekipo.
Gostje se podajo v igro v nizu treh zaporednih zmag proti La Lepri in Pechofriosu in bodo poskušali ohraniti močan udarec. Newell's Old Boys so ohranili dober začetek nove kampanje Primere Division, saj so v torek zmagali z 1:0 nad odporno ekipo Talleresa. V težki aferi na stadionu Mario Alberto Kempes je bil udarec Ramira Sorda v uvodni minuti dovolj za ločitev strani, saj so bili gostitelji obsojeni na drugi poraz zapored. Pred tem so možje Javierja Sanguinettija sezono začeli z zmago z 2:1 pri Banfieldu 4. junija, nato pa so se vrnili domov in šest dni pozneje odigrali neodločen izid brez golov s San Lorenzom.
Newell's Old Boys se podaja na ponedeljkovo tekmo brez poraza na vseh zadnjih šestih domačih tekmah v ligi, vse od lanskega novembra z 2-1 proti Velezu Sarfieldu.
Tako kot gostitelji so se tudi Argentinos Juniors zadnjič vrnili na zmagovalno pot, ko so na domačem igrišču premagali trden Independiente z 2:1. Thiago Nuss in Fausto Vera sta dosegla obe strani izenačenja Leandra Benegasa v 44. minuti in El Bichu prenesla vse tri točke na Estadio Diego Armando Maradona.
Ekipa Gabriela Milita je zdaj zmagala na dveh od svojih uvodnih treh tekem – dosegla je štiri gole in zadela tri – izjema je bil poraz pri Sarmientu z 1:0 11. junija. Argentinos Juniors ni uspel okusiti zmage na gostovanju v šestih zaporednih tekmah Primere Division, saj so zbrali eno točko od možnih 18 po novembrski zmagi z 1:0 nad Rosariom Central.

Stavnica Bet365
Bet365
3.10 - Newells Old Boys
3.00 - Neodločeno
2.50 - Argentinos Jrs
Stavnica Bet at home
Bet at home
3.10 - Newells Old Boys
3.65 - Neodločeno
4.10 - Argentinos Jrs
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.6. 2022, ob 11:00.
Argentina :: Nogomet :: CA INDEPENDIENTE vs. ESTUDIANTES DE LA PLATA
21.6.2022 ob 2:30

Naš tip je 1 – zmaga Indenpendiente


Estudiantes ima možnost ohraniti prvo mesto v drugi fazi argentinske kampanje Primera Division, ko v ponedeljek gostuje na Estadio Libertadores de America, kjer se bo pomeril z Independiente.
Klub sedežu v La Plati je po štirih tekmah v tem krogu domače sezone neporažen in je v prejšnjem obračunu premagal Sarmiento z 2-1, medtem ko je Los Diablos Rojos doživel prvi poraz junija z 2-1 proti Argentinos Juniors. Njihovo prizadevanje za vsaj položaj Copa Sudamericana do konca leta je prejšnji teden doživelo zadetek, saj je klub iz Avellanede v prejšnjem dvoboju sprožil le en udarec v tarčo.
Ta poraz je njihov beg od doma v tem tekmovanju brez zmage podaljšal na šest zaporednih tekem, pri čemer je njihova zadnja zmaga na gostovanju prišla v začetku maja, ko je v skupinskem delu Copa Sudamericana s 4-0 zmagal proti Generalu Caballeru JLM. Stavnica bet at home ima višje kvote na prvo ekipo.
Zmaga v ponedeljek bi jim lahko prinesla veliko koristi v njihovem prizadevanju za mesto v enem od vodilnih klubskih tekmovanj Južne Amerike v naslednji sezoni, saj trenutno zaostajajo za Sarmientom za zadnje mesto Copa Sudamericana za štiri točke.
Estudiantes, eden najbolj okrašenih klubov v Argentini izven velike peterice, si v tej sezoni zelo prizadeva, da bi osvojil še nekaj srebrnega pribora. Los Pincharratas niso dvignili pokala, odkar so osvojili domači naslov v Aperturi 2010, vendar so se letos do zdaj znašli v eni točki Racinga za skupni naslov v Argentini, v osmini finala pa se bodo pomerili s Fortalezo. V prejšnjih dveh tekmah so zadeli pozno, toda na koncu je Estudiantes naredil, kar je bilo potrebno, da je osvojil tri točke in ostal v tekmi za svoj prvi naslov v več kot desetletju. Avtogol Maria Lopeza v 15 minutah do konca jim je prinesel zmago proti Aldosiviju z 1:0, medtem ko jim je enajstmetrovka v 77. minuti v torek pomagala premagati Sarmiento.
 
Stavnica Bet365
Bet365
2.45 - Independiente
3.10 - Neodločeno
3.10 - Estudiantes
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.46 - Indenpendiente
2.90 - Neodločeno
3.00 - Estudiantes
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.6. 2022, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: SLOVAŠKA vs. ITALIJA
21.6.2022 ob 17:30

Naš tip je 2 – zmaga Italije

Po porazu na uvodnem dnevu, Slovaška skuša v torek rešiti svojo kampanjo na evropskem prvenstvu do 19 let proti Italiji.
Ekipi se srečata na trnavskem Stadionu Antona Malatinskeho, Azzurrini pa si prizadevajo za drugo zaporedno zmago, potem ko so konec tedna premagali Romunijo.
Letošnji evro do 19 let se je začel v soboto popoldne, saj so predtekmovalni favoriti Francija na prvi tekmi finala čakali na gostitelja tekmovanja Slovaško. Kljub upanju na pretres, s prednostjo v svojo korist, so Slovake francoski kolegi preprosto odbili, saj se je po zadetku Louma Tchaouna v 14. minuti ekipa Alberta Rusnaka že znašla v težkem boju. V vročem popoldnevu v Trnavi je Slovaška do odmora izgubila dve tekmi, nato pa je nazadnje izgubila s 5:0 in ima le še dve tekmi, da reši svoje sanje o napredovanju iz skupine A.
Prva dva v obeh skupinah tega turnirja z osmimi ekipami ne le napredujeta v polfinale, ampak se tudi samodejno kvalificirata na svetovno prvenstvo do 20 let 2023 v Indoneziji.
Rusnakova ekipa si na koncu prizadeva preseči najboljši rezultat svoje države na tej ravni tekmovanja UEFA - tretje mesto, leta 2002 - a ker jim ni bilo treba sodelovati v kvalifikacijah, bi jih pomanjkanje tekmovalnih izkušenj lahko stalo proti živahni italijanski strani.
Azzurrini prihajajo na prizorišče finala turnirja, ki je predviden za 1. julij, šele po zmagi nad Romunijo v Dunajski Stredi na jugu. Čeprav so njihovi nasprotniki na uvodnem dnevu le šest minut pozneje ponovno vzpostavili izenačenje, je rezervist Cristian Volpato v 68. minuti zagotovil vse tri točke - nagrada za ekipo, ki je zadela v 25 strelov, od tega 11 v cilj.

Stavnica Bet365
Bet365
8.00 - Slovaška U19
5.00 - Neodločeno
1.30 - Italija U19
Stavnica Bet at home
Bet at home
9.20 - Slovaška U19
5.40 - Neodločeno

1.25 - Italija U19
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 19.6. 2022, ob 11:00.