Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 18.6.2022


Italija :: Košarka :: MILANO vs. BOLOGNA
18.6.2022 ob 20:30

Naš tip je 1 – zmaga MilanaŠesto srečanje teh dveh ekip v borbi za naslov prvaka. Milano vodi s 3:2 potem ko je izgubil zadnjo tekmo s 84:78 ter tako prekinil niz dve zmag zaporedoma. Bologna bo morala tukaj dati vse od sebe, v gosteh pa se njen rezultat sliši kot 7 zmag in 3 porazi. Bologna tukaj ni dobila nobene od zadnjih treh tekem proti Milanu kar je ne postavlja v dober položaj, sploh glede na to da Milano blesti doma kjer je dosegel kar osem zaporednih zmag. Tukaj je ponovno favorit Milano, vendar ne smemo podcenjevati Bologne. Kvote na bet at home so nižje na to tekmo Lege A.

Stavnica Bet365
Bet365
1.54 - Milano
 - Neodločeno
2.65 - Bologna
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.51 - Milano
 - Neodločeno
2.41 - Bologna
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.6. 2022, ob 11:00.
Irska :: Nogomet :: SLIGO ROVERS vs. FINN HARPS
18.6.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Sligo Rovers


Sligo Rovers se bodo ta vikend pomerili s Finnom Harpsom v tekmi, ki bi se lahko izkazala za ključno na obeh koncih lestvice. Kvote na bet36 so višje na to tekmo.
Finn Harps si prizadeva ubraniti izpadanje, medtem ko bodo njihovi nasprotniki in gostitelji upali, da se bodo pred zaključkom sezone prikradli na evropska mesta. Trenutno osem točk zaostaja za Derry Cityjem na tretjem mestu, možnost, da bi Sligo preskočil med prve tri, trenutno ni verjetna.
Z izenačenjem prvega kroga kvalifikacij UEFA Europa Conference League proti valižanskemu Bala Townu, ki se ga veseli naslednji mesec, je videti, kot da je Sligovo upanje o zaporednih evropskih kampanjah morda izginilo. Huda forma v zadnjih tednih je povzročila, da so zdrsnili na lestvici, pri čemer so Roversi dosegli eno zmago na zadnjih sedmih tekmah Premier divizije.
Evropske kampanje so nekaj, o čemer lahko Finn Harps trenutno le sanja, saj so trenutno znotraj cone za izpadanje. Devet točk stran od varnosti, se Finn Harps že sooča s težko nalogo, da se vrne v prepir. Podobno kot njihovi nasprotniki ob koncu tedna so tudi Finn Harps trenutno sredi vijoličnega obliža z le eno zmago na zadnjih 12 tekmah. Nedavna srečanja kažejo, da se rezultat verjetno ne bo izboljšal, saj je Finn Harps od februarja 2020 proti Sligu zmagal le enkrat.
Pet zmag za Sligo v zadnjih sedmih srečanjih s Finnom Harpsom jim ta konec tedna daje dobro vlogo, saj Rovers želijo vrniti svoj evropski odpor na pravo pot.
 
Stavnica Bet365
Bet365
1.90 - Sligo Rovers
3.25 - Neodločeno
4.20 - Finn Harps
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.89 - Sligo Rovers
3.25 - Neodločeno
4.10 - Finn Harps
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.6. 2022, ob 11:00.
ZDA :: Nogomet :: SEATTLE SOUNDERS vs. LOS ANGELES FC
18.6.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Seattle Sounders

Seattle Sounders imajo priložnost podaljšati niz domačih zmag na tri zaporedne tekme doma, ko bodo v soboto na Lumen Fieldu gostili vrhunsko ekipo MLS, Los Angeles FC.
V torek so se The Rave Green po zaslugi močne zmage s 4-0 nad Vancouver Whitecapsi preselili v končnico, medtem ko je LA konec maja zmagal v dvoboju s San Jose Earthquakes s 3-2. Kadar koli so v Seattlu težki časi, + lahko vedno računajo, da jim bodo Vancouver Whitecapsi dvignili razpoloženje, in tako je bilo tudi v torek, ko so Sounders svojo serijo brez porazov proti njim podaljšali na 15 zaporednih tekem.
Čeprav niso tako impresivni, imajo Rave Green solidne dosežke, ko so sprejeli črno-zlate v Smaragdno mesto, izgubili so le eno od petih domačih tekem proti njim in v tem razponu premagali LA z razliko 9-3. Brian Schmetzer je v zadnjem času videl, da je njegova ekipa zaživela, zmagal je štiri od prejšnjih petih tekem in na dveh od zadnjih štirih tekem dosegel čist gol.
Mednarodni premor v LA je Steve Cherundolo izkoristil za nekaj taktičnih prilagoditev, zlasti na zadnji liniji, saj so leta 2022 štirikrat prejeli več golov v gosteh. Omejevanje velikih priložnosti bo zanje v prihodnjih tednih področje, za katerega upajo, da bo obravnavano s podpisom veteranskega centralnega branilca Giorgia Chiellinija. Veliki Italijan je poln priznanj, v Juventusu je osvojil devet trofej Scudetto in lani poleti pomagal Azzurri do zmage na Euru, LA pa upa, da bo šampion manjkajoča sestavina, ko iščejo svoj prvi pokal MLS. Cherundolo je v večini dosedanje kampanje uspel izvleči največ od svojih igralcev, čeprav so se težave začele na gostovanjih, saj so na zadnjih petih ligaških tekmah v gosteh prejeli sedem golov v prvem polčasu. Njihov pristop ni tako drugačen od tistega, kar smo videli pred enim letom, vendar so jim nekateri novi obrazi naredili veliko težjo nalogo za prehod. Los Angeles ima letos 13 različnih igralcev z vsaj enim domačim rezultatom in takšna globina se je izkazala za neprecenljivo za ekipo, ki se je v preteklih letih močno zanašala na enega ali dva igralca, da bi dosegel zadetek.

Stavnica Bet365
Bet365
2.25 - Seattle Sounders
3.50 - Neodločeno
3.10 - Los Angeles
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.21 - Seattle Sounders
3.40 - Neodločeno
3.00 - Los Angeles
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.6. 2022, ob 11:00.