Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 17.9.2023


Francija :: Nogomet :: STRASBOURG vs. MONTPELLIER
17.9.2023 ob 15:00

Naš tip je 1 – zmaga Strasbourga

  

Strasbourg je za začetek te kampanje v Ligue 1 pihal vroče in hladno, saj so v vsakem krogu menjavali zmage in poraze po zadnjem porazu z 2:0 proti Nici. Zaradi tega so edina prvoligaška francoska ekipa, ki še ni remizirala ta mandat, in če bi se vrnili k pozitivnemu rezultatu, bi prvič po sezoni 2007/08 zmagali na treh od uvodnih petih prvoligaških tekem.
Na srečo se vračajo v nedeljo na Stade de la Meinau, kjer sta bili ti dve zmagi proti Lyonu in Toulousu v tej sezoni in kjer je delitev plena redek pojav z le enim remijem v zadnjih 11 domačih srečanjih (W7, L3). To je odmev nedavne zgodovine, ki jo delijo z obiskovalci Montpellierja, kjer se je le ena od zadnjih 11 tekmovalnih H2H končala na enak način. Ligue1 na bet at home nudi kvote.
Čeprav so izgubili na svojih zadnjih dveh obiskih v Strasbourgu, je bil Montpellier na splošno boljši od teh 11 zadnjih tekmovanj, saj je zmagal sedemkrat. La Paillade bi lahko še enkrat osvojil vse tri točke, potem ko je obetaven začetek sezone, ko so zbrali štiri točke na svojih uvodnih dveh tekmah, šel navzdol, ko so izgubili zadnji dve tekmi.
Morda bo menedžer Michel Der Zakarian glavni um pri ponovnem pridobivanju točk na mizi, saj je izgubil le tri od svojih prejšnjih 16 srečanj v dvoboju proti Strasbourgu (W7, D6). V oporo ima tudi nedavni konkurenčni rekord svoje ekipe v gosteh, saj so v zadnjih desetih gostovanjih padli na samo tri poraze (W6, D1) in uspeli zadeti na vseh gostovanjih, dokler pred tem niso izenačili proti Lillu ta mesec.
 
Stavnica Bet365
Bet365
2.30 - Strasbourg
3.60 - Neodločeno
2.90 - Montpellier
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.31 - Strasbourg
3.50 - Neodločeno
2.90 - Montpellier
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.9. 2023, ob 11:00.
Francija :: Nogomet :: MARSEILLE vs. TOULOUSE
17.9.2023 ob 17:300
Naš tip je 1 - zmaga Marseille

Marseille je še vedno neporažen v Ligue 1 v tej sezoni (W2, D2), vendar so pred mednarodnim premorom igrali več kot 80 minut proti Nantesu z desetimi igralci, le da bi razdelili plen v poraznem remiju 1-1. Njihov trener Marcelino je po tekmi izrazil "jezo nad igro", saj njegovi ekipi kljub 26 strelom ni uspelo doseči drugega zadetka!
Olimpijci se bodo takrat nestrpno vrnili na Orange Vélodrome, kjer so zmagali na petih od zadnjih šestih ligaških nastopov (L1), in se lahko zanesejo na razprodan stadion že 24. zaporedoma. Prav tako vstopijo s psihološko prednostjo pred gostujočim Toulousom, stranjo, proti kateri imajo v Ligue 1 niz 18 tekem brez poraza H2H (W12, D6), pri čemer so zmagali na vseh prejšnjih osmih srečanjih.
Toulouse se bo moral osvoboditi bremena preteklosti, če želi imeti priložnost, da konča več kot 10-letno čakanje na ligaško zmago proti Marseillu. Trener Carles Martinez Novell je bil jezen zaradi "pomanjkanja osredotočenosti" svoje ekipe pred reprezentančnim premorom, saj je Clermont z golom v 95. minuti dosegel neodločen izid 2-2, čeprav je Toulouse vodil z 2-0 po samo 14 minutah igre. Ligue1 na bet365 nudi kvote.
To je še vedno obetaven začetek za branilce naslova Coupe de France, ki so izgubili le eno od svojih štirih uvodnih tekem Ligue 1 (W1, D2), kar odraža enak začetek štirih iger kot lansko sezono. Medtem ko je ta edini poraz prišel na gostovanju, bi moral njihov predhodni rekord šestih zaporednih ligaških tekem v gosteh brez poraza (W4, D2) vliti nekaj zaupanja, da se lahko tukaj spodobno borijo.
Francija :: Nogomet :: REIMS vs. BREST
17.9.2023 ob 15:00

Naš tip je 1 – zmaga Reimsa
 

 Po tem, ko je to poletje trikrat podrl njihov rekord v številu prestopov, bo menedžer Reimsa Will Still hvaležen, da so njegovi novi podpisi dosegli začetek in jim pomagali zagotoviti soliden začetek v Ligue 1 (W2, D1, L1). Po reprezentančnem premoru so znova začeli in sedijo med prvimi štirimi, položaj, ki bi lahko bil še višji, če ne bi Metz v drugem polčasu dosegel izenačenje pri izidu 2-2 pred prvo prekinitvijo sezone.
Med tem gostovanjem v Brestu si bodo Rdeče-beli prizadevali ohraniti svojo impresivno domačo formo, potem ko so izgubili le tri od zadnjih 15 prvenstvenih tekem na Stade August-Delaune (W9, D3). Njihova trdna hrbtna linija je znatno pripomogla k temu povratku, pri tem pa je ohranila sedem praznih zadetkov, in bi lahko bila spet ključnega pomena, če upoštevamo, da niso prejeli več golov v nobeni od zadnjih petih H2H, od katerih niso izgubili nobenega (W1, D4).
Da jih gostitelji ne bi prehiteli, Brest vstopa v ta dvoboj z enakim rezultatom štirih iger za začetek nove sezone (W2, D1, L1). To je bilo okrepljeno s čistim golom v impresivnem domačem remiju z Rennesom (0:0) nazadnje, tekma je bila kasneje zavita v polemike zaradi zasebnega pogovora med menedžerjema Éricom Royem in Brunom Genesio, ki ga je na spletu objavil Prime Video.
Roy se mora še vedno spoprijeti s formo svoje ekipe v gosteh, ki je doslej v tej sezoni vrnila zmago in poraz. Poraz z 2:0 pri Marseillu na njihovem zadnjem gostovanju je prinesel le tri zmage v prejšnjih 14 gostovanjih v ligi (D5, L6), medtem ko so na tem prizorišču v zadnjih osmih poskusih zmagali le dvakrat!

 
Stavnica Bet365
Bet365
1.85 - Reims
1.88 - Neodločeno
4.20 -  Brest
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.85 - Reims
1.88 - Neodločeno
4.00 -  Brest
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 14.9. 2023, ob 11:00.