Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 17.6.2022


Irska :: Nogomet :: BOHEMIANS vs. SHELBOURNE
17.6.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga BohemiansBohemians si bo želel izboljšati rezultate iz prejšnjega meseca, ko so zmagali le na eni od svojih petih ligaških tekem in osvojili le pet točk od možnih 15 razpoložljivih.
Moštvo Keitha Longa je na svoji zadnji tekmi doma odigralo neodločeno 1:1 proti Drogheda Unitedu, ki so ga vodili po zaslugi uvodnika v prvem polčasu Jordana Floresa, a je Dean Williams v 84. minuti dosegel izenačenje in izsilil obe strani. Bet365 ima višje kvote na to tekmo.
Bohs je trenutno sedem točk in tri mesta na slabšem kot v tej fazi lanske sezone, zato bo zanje težko osvojiti svoj prvi naslov najvišjega prvaka po letu 2009, saj za vodilnim v ligi Shamrock Roversom, zaostaja 19 točk.
Bohemians bodo prepričani v uspeh proti rdečim, saj so zmagali štiri in remizirali na enem od zadnjih petih srečanj proti njim, vključno z zmago v gosteh s 4-1 v zadnjem dvoboju v aprilu.
Shelbourne medtem ni mogel podaljšati svojega niza na štirih zmagovalnih tekmah, saj so jih konec prejšnjega meseca premagali nadigralci Shamrock Rovers z 2:0.
Udarci Richieja Towella in Roryja Gaffneyja v prvem polčasu so obsodili Redse na poraz v tekmi, v kateri niso uspeli vpisati niti enega strela v cilj.
Shelbourne, ki je bil v prejšnji sezoni promoviran za drugoligašnega prvaka, se trenutno ne boji takojšnjega izpada, saj ima 13 točk prednosti pred zadnjima dvema na polovici.Podajajo se na petkovo tekmovanje, potem ko so izgubili tri od zadnjih štirih tekem v gosteh, zadnja zmaga proti Bohemians pa je bila aprila 2016, ko so v četrtfinalu Ligaškega pokala zmagali s 4-3 po enajstmetrovkah.

Stavnica Bet365
Bet365
1.83 - Bohemians
3.00 - Neodločeno
4.50 - Shelbourne
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.92 - Bohemians
3.15 - Neodločeno
4.20 - Shelbourne
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.6. 2022, ob 11:00.
Irska :: Nogomet :: DERRY CITY vs. DROGHEDA
17.6.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Derry Citya


Derry City je trenutno na tretjem mestu prvenstvene lestvice, trenutnojih do drugega mesta loči le ena točka in zmaga nad Dundalkom, kar jim daje možnost. Vendar pa bodo morali narediti drastičen napredek v svojih predstavah glede na to, kako so igrali pred odmorom, saj jim v prejšnjih šestih tekmah ni uspelo zmagati.
Derry je pred to tekmo proti Cliftonvilleu igral na prijateljski tekmi, na kateri so se vrnili na zmagovalno pot z rezultatom 2-1, kar si bodo upali za tekmo.
V prejšnjih 10 tekmah v ligi so zmagali le dvakrat, kar bodo morali spremeniti, če želijo ostati v lovu na naslov.
Obiskovalci so trenutno na nasprotnem koncu lestvice, saj sedijo na osmem mestu, a so v zadnjih nastopih pokazali, da so več kot sposobni povzpeti še višje.
Drogheda United je neporažen na svojih prejšnjih treh tekmah, kjer so v tem obdobju uspeli pobrati dve zmagi in remi. Dean Williams si želi,  da bi osvojil točko proti Bohemians, v zadnjem dvoboju pa je z izenačenjem v 84. minuti pokazal borbenost ekipe.
Čeprav so trenutno tik nad cono na izpadanje, bi jim lahko nadaljevanje njihove nedavne forme pomagalo, da se začnejo vzpenjati stran.
 
Stavnica Bet365
Bet365
1.28 - Derry City
5.00 - Neodločeno
10.00 - Drogheda
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.27 - Derry City
5.20 - Neodločeno
9.40 - Drogheda
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.6. 2022, ob 11:00.
Irska :: Nogomet :: DUNDALK vs. SHAMROCK ROVERS
17.6.2022 ob 20:45

Naš tip je 2 – zmaga Shamrocka

Dundalk je v fantastični formi, ko se odpravlja na to tekmo, saj trenutno uživa v nizu sedmih tekem brez poraza, ki si ga bodo prizadevali podaljšati v petek. V tem obdobju so zmagali šestkrat, njuni prejšnji dve tekmi pa sta privedli do tega, da si je ekipa prislužila tudi čiste gole, s čimer je pokazala svoje obrambne sposobnosti.
Ta rezultat jih je držal na dosegu vodilnih v ligi, saj trenutno zaostajajo za osem točk, obenem pa se lahko pohvalijo z igro manj.
Prejšnjič, ko je Dundalk igral proti Shamrock Roversu, se je ta tekma končala z 1-0 po golu Daniela Mandroiuja. Ponovitev tega bi gostom pomagala postaviti tempomat na vrh lestvice, kar bo Stephen Bradley želel videti od svoje ekipe. Bet at home ima višje kvote na Shamrock.
Roversi so se lahko vrnili od tretjega poraza v sezoni, ko so se v prejšnjem ligaškem obračunu pomerili s Shelbournom, Richieja Towella in Roryja Gaffneyja pa sta jim s svojimi zadetki pomagala, da se vrnejo na zmagovalne poti. To je občutek, ki so ga bili vajeni skozi celotno kampanjo, saj so vodilni v ligi prevladovali v svojih prikazih, saj so dosegli več kot katera koli druga ekipa, hkrati pa so prejeli najmanj. V tej sezoni niso bili tako močni na svojih gostovanjih, saj so v gosteh Shamrock Rovers doživeli vse tri dosedanje poraze.
Dejstvo, da je Dundalk doma neporažen, je nekaj, na kar bodo v tej tekmi previdni in kar bi moralo predstavljati velik izziv za obe ekipi.

Stavnica Bet365
Bet365
4.20 - Dundalk
3.40 - Neodločeno
1.80 - Shamrock Rovers
Stavnica Bet at home
Bet at home
4.10 - Dundalk
3.50 - Neodločeno
1.82 - Shamrock Rovers
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.6. 2022, ob 11:00.