Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 17.1.2023


Avstralija :: Tenis :: BAGNIS vs. EVANS
17.1.2023 ob 1:00

Naš tip je 2 – zmaga Evansa

 

 

Dan Evans je bil v teh dveh tednih sezone 2023 slabši. Izgubil je tri dvoboje proti Jasonu Kublerju, Francesu Tiafoeju in Mackenzieju McDonaldu ter prepustil niz v edinem dvoboju, ki ga je dobil proti Albertu Ramosu Vinolasu na United Cupu. Tenis na bet365 nudi kvote na to tekmo.
Pomanjkanje časa za dvoboje je morda blagoslov v preobleki, saj je pred nastopom na OP Avstralije v letih 2022 in 2021 zbral veliko število dvobojev in zmag, kar je privedlo do utrujenosti in slabšega nastopa v Melbournu.
Nekdanji 22. igralec sveta je v preteklih letih dosegel nekaj solidnih nastopov na OP Avstralije in žalostno je, da mu v šestih poskusih nikoli ni uspelo priti dlje od osmine finala. Nekaj njegovih porazov na tem turnirju je bilo proti Rogerju Federerju, Jo Wilfriedu Tsongi, Felixu Augerju Aliassimeju in Felicianu Lopezu (leta 2016).
Facundo Bagnis je razburil Andyja Murrayja (GBR) in vzel niz nekdanjemu 3. igralcu sveta Grigorju Dimitrovu v njegovem prvem nastopu v sezoni 2022 v Melbournu, vendar letos še ni odigral dvoboja v glavnem žrebu. Pred dnevi je vstopil v kvalifikacije v Aucklandu in v zadnjem krogu izgubil proti Jiriju Lehecki.
Izkušeni Argentinec je doslej v svoji karieri igral in izgubil dva dvoboja glavnega dela OP Avstralije, enega od teh pa je leta 2017 izgubil proti Danu Evansu v nizih.
Medsebojni dvoboj: Dan Evans vodi z 1-0. To je udoben dvoboj za Dana Evansa in ne bi smel imeti težav pri premagovanju Facunda Bagnisa na trdi podlagi.


Stavnica Bet365
Bet365
6.51 - Bagnis
 - Neodločeno
1.11 - Evans
Stavnica Bet at home
Bet at home
6.01 - Bagnis
 - Neodločeno
1.10 - Evans
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.1. 2023, ob 11:00.
Avstralija :: Tenis :: BELLUCCI vs. BONZI
17.1.2023 ob 1:00

Naš tip je 2 – zmaga Bonzija


Benjamin Bonzi je pred nekaj tedni v Puni igral na zelo visoki ravni in tam je bil nedvomno najboljši. Vendar pa je samozavest in zagon, ki ga je pridobil s svojim solidnim nastopom, izničila nekaj razočarajočih porazov, ko je izgubil v nizu proti Tallonu Griekspoorju v prvenstvenem dvoboju v Puneju in 257. svetovnemu številki Robinu Haaseju v prvem krogu ATP Adelaide.
Francoz bi vseeno z veseljem osvojil ta rezultat, če upoštevamo njegove težave v zadnjih nekaj tednih leta 2022. Prva polna sezona na glavni turneji je zagotovo vplivala na 26-letnika, fizično in psihično, saj je izgubil osem od zadnjih 11 tekem in leto končal s predajo pri Brest Challengerju.
Svetovni št. 50 je dosledno reševal svoje težave in v zadnjih 24 mesecih dosegel pomemben napredek. Poleg tega, da je v tem obdobju osvojil osem naslovov Challengerja, je dosegel opazne rezultate na glavni turneji, kot so finale v Puni leta 2023, polfinale v Marseillu in Mallorci leta 2022 ter četrtfinale v Newportu in Winston-Salemu leta 2022.
Na tej stopnji slamov ima 6-3 in je lani v treh lahkih nizih dobil edini prejšnji tak dvoboj na OP Avstralije proti težavnemu Petru Gojowczyku. Raven tenisa, ki jo je Mattia Bellucci igral na ravni Challengerja, in njegov napredek v drugi polovici leta 2022 je bil zelo nepričakovan. Do lanskega junija ni nastopil v glavnem žrebu na turnirjih Challenger in je bil takrat uvrščen izven 350 najboljših.
Italijanu je kmalu uspelo občutno in nepričakovano dvigniti svojo raven igre, saj je oktobra v St. Tropezu in Vilniusu osvojil zaporedna naslova Challengerja, kar ga je popeljalo med 200 najboljših in mu pomagalo doseči svojo najvišjo uvrstitev v karieri, št. 153V torek bo 21-letnik debitiral v glavnem žrebu na turnirjih na ravni turneje. V Melbournu si je prislužil mesto v glavnem žrebu, ko je premagal Tung-lina Wuja, Francesca Passara in Luciana Darderija brez izgubljenega niza. Tenis na bet at home nudi kvote na to tekmo.
Medsebojni izid: 0-0. Benjamin Bonzi trenutno deluje na veliko višji ravni in to je lepa priložnost zanj, da drugič zaporedno nastopi v drugem krogu OP Avstralije.

 
Stavnica Bet365
Bet365
3.00 - Bellucci
 - Neodločeno
1.40 - Bonzi
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.90 - Bellucci
 - Neodločeno
1.38 - Bonzi
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.1. 2023, ob 11:00.
Avstralija :: Tenis :: BERGS vs. DJERE
17.1.2023 ob 1:00

Naš tip je 2 – zmaga Djere


Laslo Djere je dosegel veliko zmago, ko je prejšnji teden v drugem krogu ATP Auckland premagal Casperja Ruuda v treh nizih, vendar ni v celoti izkoristil rezultatov, saj je v četrtfinalu izgubil proti razmeroma neizkušenemu Constantu Lestiennu, čeprav je imel meč točko na servisu.
Kljub temu je zmaga v treh tekmah v dveh tekmah na zunanjih trdih podlagah dober začetek sezone za nekoga, ki ni mogel zmagati več kot treh tekem na površini sedem zaporednih let med letoma 2015 in 2021.
Odprto prvenstvo Avstralije je edino tekmovanje, kjer nekdanji 27. igralec sveta še ni zabeležil zmage v glavnem žrebu (0-5). Ob tem je tokrat prvič začel tekmo glavnega dela turnirja kot pomemben favorit.
Zizou Bergs je imel vzpon in dol začetek sezone, ki ga je zaznamovala mešanica močnih in šibkih predstav. Na United Cupu se je fizično boril in utrpel porazne izgube zaradi Dimitra Kuzmanova in Stefanosa Sakellaridisa, vendar se je vrnil in premagal Marcelo Tomas Barrios Vera in Adrian Andreev v kvalifikacijah za Australian Open.
Uspeh nadarjenega Belgijca na igrišču je tesno povezan z njegovo fizično pripravljenostjo. Ima potencial, da igra na ravni, ki je primerljiva z najboljšimi 100 igralci, ko je pripravljen, vendar mu je le redko uspelo izkoristiti svoj polni potencial. Leta 2022 se je trikrat upokojil, od tega enkrat na OP Avstralije (QR1).
Medsebojni dvoboj: Laslo Djere vodi z 1-0 (trojni niz v Gstaadu 2021, Clay). Zizou Bergs je morda nadarjen igralec od teh dveh, še posebej na trdih podlagah, vendar bi mu bilo izjemno težko premagati izkušenega nasprotnika, kot je Laslo Djere, v tekmi najboljših petih nizov v avstralskih razmerah.

 
Stavnica Bet365
Bet365
2.75 - Bergs
 - Neodločeno
1.44 - Djere
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.60 - Bergs
 - Neodločeno
1.46 - Djere
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.1. 2023, ob 11:00.