Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 16.9.2021

Evropa :: Nogomet :: BETIS vs. CELTIC
16.9.2021 ob 18:45

Naš tip je 1 – zmaga Betisa

Trdno šesto mesto v La Ligi  v minuli sezoni je Real Betisu prineslo mesto v UEFA Ligi Evrope v tej kampanji, v tej uvodni tekmi pa želijo zaščititi impresiven rezultat skupinskega dela UEL. Izgubili so le eno od svojih 12 prejšnjih tekem v skupinskem delu tekmovanja, pri čemer je v tem času ohranil osem praznih mrež.
Tudi španska ekipa je nasprotnikom preprečila, da bi na katerem koli izmed teh srečanj dosegli več kot en gol, kar so tudi v tej sezoni doslej naredili na vseh štirih svojih ligaških tekmah. Čeprav so bili ti domači rezultati nekoliko slabi, bodo kljub temu favoriti v nastopu v UEL -u da bi tretjič napredovali v izločilno fazo, še posebej, če bodo tukaj začeli z zmago.
Čeprav se je Celtic po dveh porazih konec tedna vrnil na zmagovalni način, bo njihov evropski rezultat proti španski opoziciji takoj zaskrbljujoč. Zadnjih šest večjih evropskih tekem UEFA proti moštvom LL so izgubili s skupnim rezultatom 19-1!
Nedavni rezultat nekdanjega evropskega prvaka v ligi UEL pa bi moral olajšati zaskrbljenost glede zagotovljene ponovitve, kajti čeprav so na zadnji tekmi UEL doživeli poraz, je bil to njihov prvi poraz v zadnjih petih tekmah.

Stavnica Bet365
Bet365
1.65 - Betis
4.00 - Neodločeno

5.00 - Celtic
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.62 - Betis
3.95 - Neodločeno
5.00 - Celtic
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 14.9. 2021, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: CRVENA ZVEZDA vs. BRAGA
16.9.2021 ob 18:45

Naš tip je 1 – zmaga Crvene Zvezde


Na drugem mestu srbske Superlige po sedmih tekmah je Zvezda Beograd ostala neporažena  in upa, da bo ukradla zgodnjo zmago v težki skupini F, saj bo gostila portugalsko ekipo Brago. Zmagovalci UEFA lige prvakov 1990/91 bodo vedeli, da je osvojitev treh zgodnjih točk ključnega pomena, saj se od tistega slavnega evropskega finala Crvena zvezda v petih priložnostih iz sedmih poskusov ni uspela uvrstiti v celinsko fazo.
To bi bilo lažje reči kot storiti, saj Zvezda ni zmagala v prejšnjih H2H in se ponaša s slabim rezultatom v evropski konkurenci proti portugalskim ekipam. Pozitivno pa je, da so gostitelji izgubili le dve od svojih dosedanjih 16 tekem UEFA Lige Evrope. Kvote na bet365 so višje na to tekmo.
Potem ko so izgubili le enega od svojih prvih pet tekem portugalske Primeire lige, so v Bragi v odlični formi, saj si želijo napredovati iz skupinskega dela UEL že četrtič v petih sezonah. Napeto poletje pri prihajajočih prestopih bo šefu Carlosu Carvalhalu dalo upanje, da bo lahko njegova ekipa šla dlje kot v lanski sezoni, ko je skupni poraz proti Romi s 5: 1 zaključil vožnjo UEL na stopnji.
Obiskovalci so na tem tekmovanju izgubili le eno od zadnjih 12 tekem skupinskega dela UEL. Ta tek vključuje pet zmag na šestih tekmah skupinskega dela v gosteh, medtem ko je povprečje 2,17 golov na tekmo, vendar je lahko le en prazen gol v tem času zaskrbljujoč.


Stavnica Bet365
Bet365
2.20 - Crvena Zvezda
3.50 - Neodločeno
3.20 - Braga
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.18 - Crvena Zvezda
3.45 - Neodločeno
3.10 - Braga
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 15.9. 2021, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: DINAMO ZAGREB vs. WEST HAM
16.9.2021 ob 18:45

Naš tip je 2 – zmaga West Hama

Dinamo Zagreb se je ob zadnji oviri kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov spotaknil, da se je drugo sezono zapored uvrstil v skupinski del lige Europa. Izstop v četrtfinalni fazi v minuli sezoni bi škodoval Dinamu, a je bil neporažen v zadnjih 13 tekmah skupine UEL - saj je v zadnjih osmih popustil le enkrat - in lepo sedel na vrhu HNL.
Čeprav je to prva tekma med tema dvema stranema, Dinamo Angležem ni tuj, saj je takšno nasprotovanje  odigral že 17 -krat v Evropi. Če zanemarimo ta slab rezultat, je bil njihov zadnji dvoboj proti drugemu londonskemu igralcu v Tottenhamu, ki ga je Dinamo v skupnem seštevku osmine finala UEL v minuli sezoni skupno premagal 3: 2 v skupnem seštevku. Kvote na bet at home so nižje na to tekmo.
Presenetljivo šesto mesto Premier lige, ki  je v minuli sezoni presenetilo West Ham United, jim je prineslo prvo vključitev v evropsko tekmovanje UEFA (brez kvalifikacij) po 15 letih. Upajmo, da je za kladiva minilo dovolj časa, da se ne bodo spomnili zadnjih dveh dogodivščin v evropskem tekmovanju, kjer so na štirih od šestih tekem šli brez zmage in tudi na teh štirih niso dosegli zadetka.
Njihov zadnji uspeh v Evropi zunaj kvalifikacij je bil pravzaprav edina tekma pred hrvaško opozicijo v prvem krogu pokala UEFA 1999, kjer se je pred 22 leti na dan tega spopada zgodila zmaga v prvi tekmi proti NK Osijek s 3: 0! Morali bi biti tudi samozavestni, saj so moški Davida Moyesa v odlični domači formi, saj so v zadnjih devetih  tekmah izgubili le enkrat..

Stavnica Bet365
Bet365
3.10 - Dinamo Zagreb
3.60 - Neodločeno
2.20 - West Ham
Stavnica Bet at home
Bet at home
3.10 - Dinamo Zagreb
3.55 - Neodločeno
2.16 - West Ham
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 15.9. 2021, ob 11:00.