Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 14.9.2023


Brazilija :: Nogomet :: FLAMENGO vs. ATHLETICO PR
14.9.2023 ob 2:30

Naš tip je 1 – zmaga Flamenga

  

Skoraj mesec dni po dramatičnem propadu v drugem polčasu, ki je pomenil njihovo vladavino, ko so prvaki Copa Libertadores končali v 16 finala proti Olimpiji (skupno 3:2), se Flamengo začenja vzpenjati na lestvici Serie A, neporažen že štirikrat zapored na ligaških tekmah in brez poraza na zadnjih petih tekmovalnih tekmah. Konec julija je bil pomočnik trenerja Pablo Fernandez odpuščen, ker je napadalca Pedra udaril v obraz, poroča ESPN Brazil, in zdi se, da je v skupini več harmonije, odkar je ta incident prišel v javnost in je bil nato obravnavan, saj je ta ekipa trenutno držijo zadnje mesto Copa Libertadores na lestvici, medtem ko jih le dve točki ločita od drugega Palmeirasa. Jorge Sampaoli je kljub tej situaciji ostal vodja te ekipe, njegovi igralci pa so se odzvali in zmagali na treh od zadnjih štirih tekem v vseh tekmovanjih ter na tej poti napredovali v finale Copa do Brasil. Flamengo od 30. aprila ni izgubil konkurenčnega domačega dvoboja (3-2 proti Botafogu), pri čemer je v zadnjih štirih tekmah v Riu de Janeiru zapustil le enkrat, vsa ta srečanja pa so bila na Maracani. Zmaga na bet at home ima višje kvote. Medtem ko se je njihova obrambna forma v zadnjih igrah izboljšala, je bil sistem sredinskega bloka, ki ga uporablja nekdanji trener Marseilla, razmeroma nedosleden doma, saj je Urubu izenačen s Cuiabo po številu golov, ki jih je prejela ekipa Serie A, ki je trenutno v zgornji polovici turnirja. Vrnili so se in osvojili eno samo točko na dveh od zadnjih treh domačih tekem, medtem ko so v tej sezoni ostali brez zmage v ligaških igrah, ko so prejeli uvodni gol (tri remiji in en poraz).  Na tretji zaporedni tekmi v tem tekmovanju je Athletico Paranaense v soboto zbral le eno točko, kar je bil zanj že peti remi v Serie A v zadnjih šestih tekmah. Moški Wesleyja Carvalha so po zaostanku našli način, kako rešiti točko na vsaki od prejšnjih dveh domačih tekem doma, vendar so točke pustili tudi na mizi, ko so igrali zunaj Arene da Baixada, saj so na zadnjih dveh gostovanjih prejeli gol za izenačenje proti Goiasu (1-1) in Santosu (1-1) ter zapravil devet točk v gosteh letos na domačem igrišču, ko je dobil prvi gol. Za to ekipo, ki trenutno zaostaja za 17 točk za Botafogom, bi zmaga v ligi morda bila izven vidika, vendar je pridobitev mesta na Libertadores 2024 dosegljiva, saj trenutno zaostajajo za Bragantinom za kvalifikacijsko mesto v tem tekmovanju za eno točko. Njihova zmaga z 2:0 nad Vasco da Gamo 23. julija je končala niz petih domačih porazov za El Paranaense v Riu, niz, ki sega v leto 2021, pri čemer je ta ekipa med tem padcem zadela le enkrat. Furacao si ni pomagal s svojim agresivnim obračunom, zmanjšan je na 10 igralcev v zaporednih ligaških tekmah, medtem ko je dosegel dvomestno število prekrškov, storjenih na vseh srečanjih Serie A letos, razen na dveh. Prejeli so gol so na treh od zadnjih štirih tekem v gosteh proti Flamengu, pri čemer na treh od teh priložnostih niso dosegli zadetkov.
 
Stavnica Bet365
Bet365
1.80 - Flamengo
3.50 - Neodločeno
4.50 - Athletico
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.79 - Flamengo
3.00 - Neodločeno
3.80 - Athletico
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 13.9. 2023, ob 11:00.
Brazilija :: Nogomet :: INTERNACIONAL vs. SAO PAULO
14.9.2023 ob 2:30

Naš tip je  1 – zmaga Internacionala


Ker je pred nami še nekaj več kot tretjina sezone v Brasileiru, Internacional čaka na uvrstitev med najboljših 12, kar bi jim zagotovilo kvalifikacije za skupinski del Copa Sudamericana v naslednji sezoni.
Bodo pa tudi Redsi gledali čez ramo, saj so le pet točk nad območjem izpada, nenazadnje tudi zaradi zelo slabe statistike pred vrati. Moštvo Eduarda Coudeta je doslej v tej sezoni zabilo le 17 ligaških golov, kar je drugo najmanjše število golov med vsemi stranmi v diviziji, njihovo pomanjkanje vrhunskih napadov pa je bilo še posebej vidno v zadnjih tednih. Internacional je zdaj brez zadetka na zadnjih treh prvenstvenih tekmah, na zadnjih dveh tekmah je remiziral brez golov, a Copa Libertadores je bila zelo dobrodošla motnja. Zmaga na bet365 ima višje kvote.
Po porazu nad Bolivarjem s 3:0 na dveh tekmah so se rdeči zdaj uvrstili v polfinale južnoameriškega elitnega tekmovanja, konec meseca pa je predvideno gostovanje pri Fluminenseju.
Sao Paulo se ni izkazal tako dobro v pokalnih tekmovanjih, nedavno je izpadel iz Copa Sudamericana v četrtfinalu, potem ko je izgubil proti ekvadorski ekipi LDU Quito na dveh tekmah.
Pravzaprav je bila nedavna forma Tricolor Paulista na splošno zelo slaba, saj so zmagali le na eni od zadnjih šestih tekem, a še vedno ostajajo med najboljših 12 in le osem točk zaostajajo za prvo šesterico, s tekmo manj.
Moštvo Dorivala Juniorja je na zadnjih petih tekmah osvojilo tri točke, enako kot njihovi prihajajoči nasprotniki, vendar jim je uspelo priti do zmage v večini nedavnih tekem med obema ekipama, kar bi lahko vplivalo na izid v sredo.
Sao Paulo je zmagal tri, eno remiziral in eno izgubil na zadnjih petih tekmah proti Internacionalu, nazadnje pa je zmagal z 2-0 na stadionu Estadio do Morumbi maja, zahvaljujoč goloma Luciana in Pabla Maie.
 
Stavnica Bet365
Bet365
2.20 - Internacional
3.40 - Neodločeno
3.25 - Sao Paulo
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.26 - Internacional
3.10 - Neodločeno
3.30 - Sao Paulo
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 13.9. 2023, ob 11:00.