Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 12.9.2023


Evropa :: Nogomet :: BELGIJA vs. ESTONIJA
12.9.2023 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Belgije

  

Belgija je konec tedna s slabo zmago nad Azerbajdžanom z 1:0 nadaljevala svoj pohod proti zagotovitvi kvalifikacij za evropsko prvenstvo UEFA 2024, s čimer je ohranila prvo mesto v skupini F kvalifikacij (ECQ). Utiranje poti do glavnega turnirja celine v Nemčiji naslednje leto je natanko začetek, ki bi si ga želel trener Domenico Tedesco, skupaj s tem, da je njegova ekipa ostala neporažena (W4, D1) od njegovega imenovanja po njihovem razočarajočem izpadu v skupinskem delu prejšnje FIFA Svetovni pokal.
Zdi se, da ima Tedesco svoje Rdeče hudiče na začetku njegovega mandata, ko je njegova ekipa dosegla 11 golov in prejela le tri. Upal bo, da bo ta zagon prenesel v to, kar bo njihov šesti zaporedni nastop na velikih turnirjih, če se kvalificirajo, podvig, ki so ga dosegli, ko so izgubili samo eno od svojih zadnjih 52 kvalifikacijskih tekem za ta tekmovanja (W43, D8). Športna stavnica bet365 nudi kvote.
Na koncu petih od teh zmag Belgije je bila njihova bodoča gostja Estonija, ki si je delila skupino kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 in 2022 z gostitelji in izgubila teh pet tekem s skupnim izidom 21-3 po 3 -0 poraz v junijski obratni H2H tega cikla ECQ. Njihova usoda v podobnih zadnjih obdobjih je bila v močnem nasprotju s tistimi v Belgiji, saj je Estonija zmagala le v devetih od zadnjih 50 tekem kvalifikacij za velika turnirja (D7, L34).
Na zadnji od teh tekem v garderobi ni bilo veliko petic, saj jim je Švedska doma priredila poraz s 5:0, pri čemer je menedžer Thomas Häberli dejal, da se »ne morejo kosati s fizično močjo naših nasprotnikov ”. Medtem ko je izrazil upanje, da bo Estonija uprizorila malo verjeten povratek, je priznal, da bi lahko bila njihova usoda tukaj v rokah Belgije.
 
Stavnica Bet365
Bet365
1.06 - Belgija
11.00 - Neodločeno
34.00 - Estonija
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.04 - Belgija
15.00 - Neodločeno
36.00 - Estonija
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 12.9. 2023, ob 11:00.
Evropa :: Nogomet :: IZRAEL vs. BELORUSIJA
12.9.2023 ob 20:45
Izrael (lestvica FIFA: št. 76) je v soboto zaostal in remiziral z Romunijo (1:1), kar ni le pustilo trenerja Alona Hazana "polnega občudovanja", ampak jih je obdržalo na tretjem mestu v skupini I teh kvalifikacij za evropsko prvenstvo UEFA (ECQ ) cikel z nizom treh iger brez poraza (W2, D1). V najslabšem primeru so si že zagotovili uvrstitev v končnico prek lige narodov UEFA, vendar sta prvi dve mesti in samodejna uvrstitev na prvo veliko tekmovanje po letu 1970 še vedno na dosegu roke.
Drugo polovico tega obdobja ECQ bodo začeli z obračunom z Belorusijo (lestvica FIFA: #98), proti kateri so potrebovali dva pozna zadetka za zmago z 2:1 v juniju v Budimpešti, kar je bil izjemno peti zaporedni H2H, v katerem so bili natanko trije goli (P3, P2)! Modro-beli so izrazito izgubili zadnjo H2H, ki so jo gostili (W2), čeprav bo to prvo tekmovalno srečanje med obema stranema, ki bo potekalo v mestu Tel Aviv.
Možnosti gostov, da bi dosegli Euro 2024, so bile že majhne, preden jim je konec tedna uspelo le remizirati z mikronacijo Andoro (0:0), saj Carlos Alós svojega mandata ni mogel začeti z zmago. Po tekmi, v kateri so Belorusi prejeli več rumenih kartonov (pet) kot strelov na gol (tri), zaostajajo štiri točke za Izraelom in pet za prvima dvema s petimi preostalimi tekmami (W1, D1, L3). Športna stavnica bet at home nudi kvote.
Dosežen je bil majhen mejnik, saj so ohranili svojo prvo prazno mrežo na tekmi ECQ v gosteh po oktobru 2015, vendar bodo morala Bela krila opraviti boljše delo, da ponovijo trik proti Izraelu, še posebej, ker so zmagala le enkrat od svojih zadnjih sedem cestnih napeljav ECQ (D1, L5). Ker je njihovih zadnjih pet reprezentantčnih tekem na tujih tleh v povprečju doseglo 2,8 gola na tekmo, sta lahko obe obrambi zasedeni.
Evropa :: Nogomet :: ITALIJA vs. UKRAJINA
12.9.2023 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Italije
 

Italijansko upanje na vozovnico za Nemčijo, kjer bo branilo svojo evropsko krono naslednje leto, je konec tedna padlo v vodo, saj je zaradi razočarajočega remija z 1:1 proti pogumni Severni Makedoniji po treh krogih (W1, D1, L1) prišla le ena zmaga. Novi menedžer Luciano Spalletti je dejal, da so njegovi možje "igrali dobro", vendar je bil njegov debi na čelu njegove rodne Italije nedvomno razočaran način za začetek njegovega mandata po njegovi neverjetni zmagovalni kampanji z Napolijem v lanski sezoni. Medtem ko je mesto v končnici že zagotovljeno, če se jim ne bo uspelo kvalificirati za Euro 2024 prek svoje skupine, bi Azzurri veliko raje opravili delo tukaj, potem ko jim po neuspehu v končnici ni uspelo doseči svetovnega prvenstva v nogometu 2022. Morda je spopad z Ukrajino ravno tisto, kar je potrebno, saj Italija še nikoli ni izgubila proti svojim prihajajočim nasprotnikom (W6, D2). S samo enim porazom v domačih evropskih kvalifikacijah (ECQ) v tem stoletju, tudi v svojo korist (W21, D4, L1), je Italija morda tiho samozavestna. Ta edini poraz je prišel v zadnjem spopadu Italije proti vodilni v skupini Angliji, ekipi, ki ji je Ukrajina vzela le eno točko s pogumno predstavo sredi tedna (1-1). Čeprav je ta posebna forma naklonjena Ukrajini, so možje Serhiya Rebrova ocenjeni kot veliki nefavoriti, ki lahko karkoli vzamejo iz tega ključnega srečanja. Kljub temu Rebrov potuje na San Siro z velikim upanjem, da bo obdržal svoje tri točke in "pozitivna čustva" po zadnji tekmi. Ohranjanje dobrih časov ni povsem izključeno za Ukrajino po seriji le dveh porazov v zadnjih 12 potujočih ECQ igrah (W6, D4, L2). Toda če se malo poglobimo v to formo, se pokažejo nekateri pomisleki, saj Ukrajincem ni uspelo doseči zadetka na vseh treh potovanjih med trenutno najbolj uvrščenimi državami (Španija, Portugalska in Anglija - D1, L2).
 
Stavnica Bet365
Bet365
1.50 - Italija
3.80 - Neodločeno
7.00 - Ukrajina
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.48 - Italija
4.25 - Neodločeno
7.00 - Ukrajina
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.9. 2023, ob 11:00.