Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 11.1.2022

Italija :: Nogomet :: CAGLIARI vs. BOLOGNA
11.1.2022 ob 20:45

Naš tip je 2 – zmaga Bologne 

Cagliari bo upal, da bi lahko bila njihova zmaga z 2:1 pri Sampdorii (6. januarja) katalizator za boljše leto 2022, pri čemer bo nadaljeval s to igro. Prvič v tej sezoni Serie A (SA) je na prejšnji tekmi sardinska ekipa zmagala kljub zaostanku, kar je pokazalo, da bi lahko imeli dovolj moči, da se izvlečejo iz cone za izpadanje. Naslednja naloga je končati niz 13 zaporednih domačih tekem brez čistega gola in dve zaporedni tekmi SA, na katerih so zaostajali ob polčasu. Bet365 ima višje kvote na Cagliari.
Vendar je 10-odstotna stopnja zmag doma v tej kampanji SA material za izpadanje (W1, D4, L5), in bistveno manj od 26 %, ki jim je uspelo v prejšnji sezoni - sezona, v kateri je Cagliari končal le dve mesti nad območjem izpada. Toda ta tekma proti Bologni bi lahko bila protistrup glede na trenutni niz treh zmag Cagliarija v H2H doma, kar je njihov najboljši tak niz od 70. let prejšnjega stoletja.
Kaotični prizori so obkrožali zadnjo tekmo Bologne, saj se niso pojavili, potem ko so jim lokalne zdravstvene oblasti preprečile potovanje zaradi naraščanja števila primerov Covid-19 v ekipi. Na koncu je bila ta tekma prestavljena in ker kriza Covida še naprej zajema ekipo, se lahko remi proti Cagliariju šteje za dober rezultat, čeprav Bologna ni remizirala na 11 tekmah SA (W5, L6).
Vse tri zmage Bologne v SA v gosteh so prišle na zadnjih štirih potovanjih (L1) in vse proti ekipam pod njimi, kot je Cagliari.

Stavnica Bet365
Bet365
2.70 - Cagliari
3.30 - Neodločeno

2.62 - Bologna
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.60 - Cagliari
3.20 - Neodločeno
2.70 - Bologna
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 10.1. 2022, ob 11:00.
Anglija :: Nogomet :: SOUTHAMPTON vs. BRENTFORD
11.1.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Southamptona

Southampton je morda vesel začetne preložitve tega dvoboja, saj prihaja na to tekmo v boljši formi kot takrat, ko je bil prvotno načrtovan. Na Boxing Day so Saints zabeležili svojo edino zmago v Premier League (PL) po novembrski tekmi, vendar so trenutno neporaženi v treh prvenstvih. Samo prve tri ekipe in Southampton so izgubili eno ali nobeno domačo tekmo v PL v tem mandatu, čeprav je njihov visok donos v ligi šestih remijev tukaj nekaj, kar je treba izboljšati (P3, D6, P1). Zaskrbljujoče pa je, da je pet od teh šestih remijev prišlo po vodstvu Southamptona, kar je prispevalo k njihovemu solidnemu, a frustrirajočemu rezultatu ob koncu tekem (W2, D5), potem ko so v neki fazi vodili na domačih tekmah PL. Še vedno presega pričakovanja kot debitanti PL, Brentford bo prišel v ta spopad, potem ko je prvič po septembru zmagal v zaporednih tekmah. Gostje bi se lahko z zmago začasno premaknili v zgornjo polovico in bi lahko uživali v tej igri proti kolegu iz spodnjega dela, potem ko so zmagali v zadnjih dveh obračunih s takšnim nasprotnikom. Vendar pa so 'Čebele' brez zmage v gosteh v PL v petih poskusih (D3, L2), čeprav so v tem času dosegle povprečno 1,2 gola na tekmo. Njihovo prvo potovanje južno od Londona v zadnjem mandatu bi lahko obudilo vesele spomine, saj so zmagali z 2:0 v pokalu EFL v zadnji sezoni St Mary's in so neporaženi v štirih H2H v Southamptonu (W2, D2).
Stavnica Bet365
Bet365
2.00 - Southampton
3.40 - Neodločeno
3.90 - Brentford
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.00 - Southampton
3.45 - Neodločeno
3.70 - Brentford
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 10.1. 2022, ob 11:00.
Afrika :: Nogomet :: NIGERIJA vs. EGIPT
11.1.2022 ob 17:00

Naš tip je 2 – zmaga Egipta

Skupina D najnovejše izdaje afriškega pokala narodov (AFCON) naj bi se začela z velikim pokom, saj se bo v elitnem spopadu na celini z Nigerija pomerila z Egiptom. Ob 19. nastopu v AFCON-u si bo Nigerija prizadevala iti korak dlje kot običajno, saj je 14-krat dosegla polfinale tega turnirja in je na poti do treh celinskih naslovov.
Ker so na turnir vstopili neporaženi in so bili na vrhu svoje kvalifikacijske skupine (W4, D2), so 'Super Eagles' izbranci mnogih, ki bodo prevzeli krono, še posebej potem, ko so bili na vrhu nedavne kvalifikacijske skupine za svetovno prvenstvo po zmagi na štirih od šestih tekem (D1, L1).  Novi menedžer Augustine Eguavoen bo upal, da bo bronasto medaljo leta 2019 popeljal na višjo raven, njegova prva naloga pa je zagotoviti drugo zmago Nigerije proti Egiptu v sedmih poskusih (D2, L3). Bet at home ima višjo kvoto na Nigerijo.
Egipčani vstopajo na ta turnir, ko so v svoji kvalifikacijski skupini AFCON (W3, D3) in svoji kvalifikacijski skupini za svetovno prvenstvo (W4, D2) brez poraza, obenem pa so si zagotovili pole position. V resnici je Egipt zgodovinsko prevladoval na afriški celini s svojimi rekordnimi sedmimi naslovi AFCON, vendar bo izostanek v polfinalu in končnica za tretje mesto nedavnega arabskega pokala FIFA pustila kisel okus v ustih.
Tokrat se napoveduje težka afera, saj se je šest od zadnjih osmih srečanj H2H končalo z manj kot 2,5 doseženimi goli. Ne glede na dosežene zadetke v tem obračunu je kljub temu napovedan tesen rezultat, saj je bilo devet od zadnjih desetih tekem odločeno z razliko enega gola ali neodločeno.

Stavnica Bet365
Bet365
2.90 - Nigerija
2.90 - Neodločeno
2.75 - Egipt
Stavnica Bet at home
Bet at home
3.00 - Nigerija
2.90 - Neodločeno
2.49 - Egipt
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 9.1. 2022, ob 11:00.