Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 10.3.2023


Španija :: Nogomet :: CADIZ vs. GETAFE
10.3.2023 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Cadiza

 

 

25. krog se bo začel s klasično bitko za izpadanje s šestimi točkami, ki bo še povečala dramo tega, kar bi lahko bil eden najbolj razburljivih bojev La Lige za obstanek v zadnjih letih. Cádiz in Getafe, ki ju loči le točka, sta stisnjena sredi zastoja sedmih ekip, v katerem sta 12. uvrščena Celta Vigo in Almería na 18. mestu, ločeni le s tremi točkami. S tem v mislih se morda nobena ekipa LL ne sooča z bolj ključnim prihajajočim obdobjem kot domača stran, z naslednjimi tremi nalogami proti trojici klubov, ki so eno točko pod njimi na lestvici (Getafe, Almería, Sevilla). Remi brez zadetkov v gosteh pri Sociedadu ni škodoval Cádizovim možnostim za preživetje, še posebej zdaj, ko so se vrnili domov s tretjim najdaljšim nizom neporaženosti doma v ligi (W4, D5), ki ga beležijo tri zaporedne zmage v domači ligi - njihov najdaljši niz zmag v LL po letu 1990 /91! Getafeju so se povečali lastni upi za preživetje, potem ko je prvo vodstvo med polčasom v nogometu LL po oktobru popeljalo do druge zmage v treh tekmah LL (L1). Izkušeni menedžer Quique Sánchez Flores uporablja nekaj zahrbtnih in inovativnih taktik, da vodi njihovo vrnitev, kot je naznanitev poškodovanega vezista Maura Arambarrija v začetni enajsterici pri njihovi zmagi s 3:2 proti Gironi le zato, da bi ga umaknil med ogrevanjem, da bi lahko končal načrte svojega nasprotnega menedžerja. Toda tako kot njihovi gostitelji je Getafe večino nedavnih pridobitev zaslužil doma. Njihova zadnja zmaga v gosteh v LL je bila zmaga z 1-0 oktobra lani (D1, L4 od) proti zadnjeuvrščenemu Elcheju, s porazi v gosteh skozi celotno sezono proti drugim kandidatom za izpad, kot sta Sevilla (2-1), Almería (1-0). ) in Valencia (5-1), kar ponazarja, da ni lahkega potovanja.

Stavnica Bet365
Bet365
2.50 - Cadiz
2.90 - Neodločeno
3.25 - Getafe
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.50 - Cadiz
2.90 - Neodločeno
3.30 - Getafe
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 9.3. 2023, ob 11:00.
Italija :: Nogomet :: SPEZIA vs. INTER
10.3.2023 ob 20:45

Naš tip je 2 – zmaga Interja


Nenavdihujoč remi 0-0 proti soborcu Hellas Verona prejšnji konec tedna ni povečal upov Spezie za preživetje, saj je zamudila priložnost, da bi povečala zaostanek šestih točk do 18. mesta. Ta rezultat je vsaj podaljšal niz neporaženosti Spezie pod vodstvom novega šefa Leonarda Semplicija na dve tekmi (D2), ki je navedel, da je "napetost" prejšnjega tedna nekoliko prizadela njegove igralce. To morda ni dober znak, saj se morajo njegovi varovanci zdaj povzpeti na eno največjih priložnosti, ki jih Serie A (SA) lahko ponudi - gostovanje milanskega Interja. Tudi to ni izziv, pri katerem se je Spezia v zgodovini dobro znašla, saj ji ni uspelo premagati Interja na šestih srečanjih (D1, L5) in glede na to, da Semplicijeva ekipa ni zmagala na zadnjih devetih domačih tekmah v SA (D5, L4), se zdi malo možnosti za prvo zmago H2H tukaj. Inter na bet365 nudi kvote na to tekmo. Z zmago z 2:0 proti Lecceju v nedeljo se je Inter boril za trdnjavo na drugem mestu v SA, medtem ko se njihovo prizadevanje za šesto zaporedno uvrstitev med najboljše štiri nadaljuje. Potem ko je Interjev šef Simone Inzaghi po zmagi nad Leccejem trdil, da njegova ekipa "nikoli ni spustila noge s plina", ne pričakujte, da bo Inter naklonjen Spezii, ko se želi vrniti po prvem porazu v gosteh pri SA 2023 na svojem zadnjem potovanju. Ta poraz z 1:0 proti Bologni je prav tako podaljšal Interjevo strelsko sušo v ligi v gosteh na dve tekmi, kar je njihov najdaljši niz brez zadetkov v SA na gostovanjih po aprilu 2018. Inter se zdaj sooča z možnostjo, da ta niz treh tekem izenači z novim neuspešnim zadetkom tukaj , a glede na to, da prihajajo v krog s skupnim drugim mestom po številu golov SA, doseženih v uvodnih desetih minutah iger (pet), si morda predstavljajo svoje možnosti, da se izognejo temu podvigu na začetku tekme.
 
Stavnica Bet365
Bet365
7.50 - Spezia
4.50 - Neodločeno
1.44 - Inter
Stavnica Bet at home
Bet at home
7.00 - Spezia
4.50 - Neodločeno
1.43 - Inter
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 9.3. 2023, ob 11:00.
Nemčija :: Nogomet :: KOLN vs. BOCHUM
10.3.2023 ob 20:30

Naš tip je 1 – zmaga Kolna

Medtem ko se Köln zadržuje na 12. mestu v Bundesligi, potem ko je pred tem težko uravnotežil zahteve svojih evropskih obveznosti in domačih obveznosti, je bil menedžer Steffen Baumgart menda podaljšan zaradi njegovega dobrega dela v klubu na 69 tekmah, ki jih je vodil do danes (W25, D21, L23).
Kljub temu, da so prekinili niz zaporednih porazov z zadnjim remijem proti Union Berlinu, Billy Goats še vedno čakajo na prvi gol v več kot štirih urah in pol ligaške igre, kar je najdaljši niz Kölna od niz petih tekem, ki se je končal januarja 2021. Gostitelji so veliki favoriti za vrnitev proti najslabšemu Bochumu, vendar je le 38-odstotna zmagovalna stopnja Kölna, kot si jo predstavljajo stavnice, med najslabšimi v Bundesligi (W3, D3, L2 ).
Precej obsojajoče je, da Bochum prenaša celo slabši niz brez zadetkov kot njihovi gostitelji, saj v več kot šestih urah prvenstvene igre niso zadeli mreže, kar je trenutno najdaljši neploden niz v Bundesligi. Zdaj sredi škodljivega niza štirih zaporednih prvenstvenih porazov je bil šef Bochuma Thomas Letsch kljuboval v svoji nedavni izjavi, da bodo v tekmi za obstanek "pustili vsaj dve strani za seboj", kar bi lahko bila poštena ocena, saj je kljub temu, da je Bochum na dnu status, le ena točka loči spodnjih pet strani. Bundesliga na bet at home ima kvote na to tekmo.
Začasno umikanje iz skupine na cesti verjetno ne bo najlažja naloga za najslabše potujočo stran Bundeslige (W1, L11).
Stavnica Bet365
Bet365
1.62 - Koln
3.80 - Neodločeno
5.75 - Bochum
Stavnica Bet at home
Bet at home
1.66 - Koln
3.80 - Neodločeno
5.00 - Bochum
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 9.3. 2023, ob 11:00.