Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Stavni nasvet za 1.8.2022


Anglija :: Nogomet :: WATFORD vs. SHEFFIELD UTD
1.8.2022 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Watforda

 


Potem ko je prejšnji mandat izpadel iz lige, se je Watford odločil za spremembo smeri z imenovanjem Roba Edwardsa, človeka, ki je Forest Green Rovers popeljal do napredovanja iz lige Two v sezoni 2021/22. Edwards je zdaj 19. imenovanje Hornetsov v zadnjem desetletju, zato je verjetno treba začeti močno, če želi ostati tudi po božiču.
Prejšnja dva menedžerja sta bila stara vsaj 70 let, tako da bomo morda videli svež pristop 39-letnega šefa. Množica zvezdnikov je zapustila klub in glede na špekulacije o najboljšem strelcu v sezoni 2021/22 Emmanuelu Dennisu, ki noče zamreti, bo odgovornost za zadetke morda padla na Watfordovega novinca Vakouna Issoufa Baya, vrednega 5 milijonov funtov. Stave na bet365 imajo višje kvote.
Medtem ko je Sheffield United dosegel uvrstitev med prvih šest, potem ko je bil na 16. mestu, ko je bil imenovan sedanji šef Paul Heckingbottom, je bil konec sezone razočaranje, saj so njihove upe za napredovanje razblinili morebitni zmagovalci končnice Nottingham Forest. V upanju, da bo tokrat bolje, je poletni podpis Reda Khadra že izjavil, da namerava odpreti svoj račun Blades ravno v tej igri.
Igranje proti ekipi, ki je pravkar izpadla, je pogosto zastrašujoča naloga v tej diviziji, toda z vrnitvijo devetih točk od možnih 12 v štirih obračunih proti nasprotnikom, ki so nazadnje izpadli (W3, L1), je Sheffield United morda prepričan v močan začetek. Da bi še naprej gradili na tem rezultatu, morajo Blades izboljšati vrnitev ene zmage v zadnjih osmih otvoritvah sezone (D1, L6).

Stavnica Bet365
Bet365
2.37 - Watford
3.25- Neodločeno
3.10 - Sheffield
Stavnica Bet at home
Bet at home
2.32 - Watford
3.15- Neodločeno
3.05 - Sheffield
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 31.7. 2022, ob 11:00.
Nemčija :: Nogomet :: CHEMNITZER vs. UNION BERLIN
1.8.2022 ob 18:00

Naš tip je 2 – zmaga Union Berlina


Chemnitzer, ki je minulo sezono končal na petem mestu v Regionalligi Nordost, saj se jim drugo zaporedno sezono ni uspelo vrniti v tretji rang nemškega nogometa, ima pedigre v DFB-Pokalu.
Rezervna ekipa berlinske Herthe jim je preprečila, da bi dosegli prvi finale v prej omenjeni kampanji 1992-93, toda Die Himmelblauen je v šestih sezonah napredoval čez prvi krog.
Trener Christian Tiffert se bo osredotočil predvsem na vrnitev svoje ekipe v 3. ligo, kjer so preživeli sedem zaporednih sezon med letoma 2011 in 2018, dolgoročni cilj pa je vrnitev v 2. bundesligo, v kateri so nazadnje sodelovali leta 2001 preden je zabredel v finančne težave. Stave na bet at home imajo višje kvote na Berlin.
Štiri zaporedne zmage in prazne mreže v predsezoni pred ponedeljkovo preizkušnjo proti bundesligašu Union Berlinu ne bodo škodile prepričanju Chemnitzerja, da lahko naredi velik pretres.
V mnogih pogledih je Union Berlin vzorčni klub za tiste v nižjih divizijah, ki si prizadevajo, da bi napredoval vse močneje, odkar je leta 2019 prvič v zgodovini kluba napredoval v Bundesligo.
Urs Fischer, ki si je zagotovil napredovanje v svoji prvi sezoni vodenja kluba po prevzemu leta 2018, je nadzoroval postopno, a izjemno napredovanje v obliki 11., 7. in 5. mesta v najvišji nemški ligi.
Preteklo sezono je bila nekdanja ekipa iz Vzhodnega Berlina le eno točko oddaljena od tega, da bi prvič v klubski zgodovini zagotovila Ligo prvakov, namesto tega pa bo prvič po kampanji 2001-02 tekmovala v Ligi Evropa, ki si jo je prislužila kot rezultat zgoraj omenjenega finalnega poraza DFB-Pokala proti Schalkeju 04 v prejšnji sezoni.
Fischer si bo nedvomno prizadeval, da bi nekoč v času njegovega vodenja zagotovil prvo veliko srebrnino za Union Berlin, hkrati pa zagotovil, da bodo še naprej napredovali na domačem in evropskem prizorišču.
Medtem pa se bo 56-letnik zavedal nevarnosti, ki jo Chemnitzer predstavlja za svojo ekipo v ponedeljek, vendar pet zmag na sedmih prijateljskih tekmah pred sezono kaže, da so Die Eisermeni pripravljeni in da bodo znova upali.

 
Stavnica Bet365
Bet365
17.00 - Chemnitzer
8.50 - Neodločeno

1.14 - Union Berlin
Stavnica Bet at home
Bet at home
16.00 - Chemnitzer
7.40 - Neodločeno
1.15 - Union Berlin
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 31.7. 2022, ob 11:00.
Nemčija :: Nogomet :: ENERGIE COTTBUS vs. WERDER BREMEN
1.8.2022 ob 18:00

Naš tip je 2 – zmaga Werder Bremna

Energie Cottbus, ki se je med letoma 1997 in 2014 prebijal med prvima dvema divizijama nemškega nogometa, je v zadnjih letih zašel v težje čase, saj je trenerju Clausu-Dieterju Wollitzu le malo manjkalo, da bi se vrnil v 3. ligo, potem ko je bil na zadnjem tretjem mestu Regionaliga Nordost sezona. Nobeno moštvo ni izgubilo manj tekem kot Energie v svoji diviziji, a na koncu jih je preveč remijev stalo možnosti napredovanja v končnico za napredovanje in poskus obnovitve statusa tretjeligaša.
Tri zmage na njihovih zadnjih štirih prijateljskih tekmah pred sezono nakazujejo, da se bo Wollitz v ponedeljkovem pokalnem dvoboju podal s kančkom možnosti za pretres, čeprav to tekmovanje ne bo predstavljalo njihovega glavnega poudarka v tej sezoni.
Vendar pa je to njihov prvi nastop v tekmovanju po porazu z Bayernom s 3:1 pred tremi sezonami, tako da bodo domači navijači verjetno želeli maksimalen napor proti ekipi, ki je v minuli sezoni tekmovala le dve diviziji nad njimi.
To se je zdaj seveda spremenilo, potem ko si je Werder Bremen zagotovil drugo mesto za prvakom Schalkejem 04 in se vrnil v Bundesligo na prvem mestu, ko je izpadel prvič po letu 1980.
Šef Ole Werner je drastično izboljšal bogastvo kluba, odkar je novembra lani zapustil Holstein Kiel in prevzel vodenje Die Werderanerja, do zdaj je zmagal na 13 od svojih 19 tekem, s čimer je svoji ekipi na koncu pomagal premagati tretjeuvrščeni Hamburger SV za tri točke.
Klub je to poletje do zdaj pripeljal sedem novih igralcev, ko se skušajo izogniti vpletanju v nov boj za izpadanje, pri čemer je 3,6 milijona funtov vreden podpis Jensa Stageja iz FC Copenhagna še posebej pritegnil pozornost.
Predsezona je bila za Wernerja in njegove igralce mešana, vendar z dvema zmagama, enim neodločenim izidom in dvema porazoma kaže, da se bodo morali zaščititi pred kakršno koli samozadovoljnostjo pred ponedeljkovim potovanjem v Cottbus v tekmovanju, v katerem ima Werder Bremen veliko zgodovinskih dogodkov.

Stavnica Bet365
Bet365
10.00 - Energie Cottbus
6.50 - Neodločeno
1.25 - Werder Bremen
Stavnica Bet at home
Bet at home
10.00 - Energie Cottbus
6.20 - Neodločeno
1.24 - Werder Bremen
*Kvote so bile na stavnicah objavljene 31.7. 2022, ob 11:00.