Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

EURO 2016

Na papirju naj bi bila za Wales četrtfinalna tekma z Belgijo bistveno težja od tistih v skupinskem delu in od spopada v osmini finala. Namreč na vseh tekmah, razen tiste z Anglijo, so bili njihovi nasprotniki predvsem obrambno orientirani, tokrat pa se bodo soočili z veliko bolj napadalno enajsterico, kateri se forma dviguje iz tekme v tekmo. Res je, da Belgijci na zadnji dveh medsebojnih tekmah - v kvalifikacijah za EURO 2016 - niso zabili gola, prejeli pa enega, je pa mojstrska predstava Edena Hazarda v osmini finala lahko dober obed za še eno belgijsko slavje in upravičenje napovedi, da so eni od resnih kandidatov za igranje v finalu. Tekma bo dvoboj izjemna individualne kakovost rdečih vragov na eni strani, proti timskemu duhu valežanov in genijalnosti najdražjega nogometaša na svetu na drugi.

Stavnice dajejo za pot v polfinale bistveno prednost Belgiji, in sicer je kvota za njihovo zmago pri stavnici Bet - at - home 1.73, za zmago Walesa 5.39, kvota na neodločen rezultat pa je 3.50.
Bistveno drugače ni niti pri stavnici Bet365. Kvota na zmago Belgije je pri tej stavnici 1.75, za zmago Walesa 5.75 in kvota na neodločen rezultat 3.60

Naša napoved je, da bosta imeli obe ekipi kar nekaj priložnosti, tako da mreža vsekako ne bo ostala nedotaknjena. Na koncu pa naj bi odločila kakovost Belgijcev, ki so v tekmi z Madžarsko pokazali svojo moč.  Naša napoved je izid 2:1 za Belgijo.