Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Bet365 bonus

BET365 bonus
Ocena uporabnikov:
(11)


 
Bet365 bonus (Bet credit) - 25 EURArrow  
Novost! Do Bet365 bonus 25€ Bet Credita za nove stranke!

Za pridobitev Bet365 bonus (Bet Credita) je zahtevano minimalno vplačilo v višini 5€ in 1x vplačana stava.
Upoštevajo se omejitve na minimalne kvote, plačilna sredstva in stave. Vračilo izključuje Bet Credit. Veljajo časovne omejitve, pravila in pogoji ponudbe.


Kako deluje ponudba Bet365 bonus:

  • Prevzemite ponudbo potem ko vplačate kvalificirano vplačilo
  • Postavite kvalificirane stave v vrednosti vašega kvalificiranega vplačila (omejeno do 25€ *) in počakajte, da se stave poravnajo.
  • Vaši Bet Creditsi bodo na voljo kmalu po poravnavi kvalifikacijskih stav.
  • Stave lahko nato postavite z Bet Creditsi, v stavnem listku morate samo izbrati opcijo »Use Bet Credits«.
  • Če ne prevzamete ponudbe ob prvem vplačilu, lahko to storite kadarkoli v roku 30 dni po registraciji vašega računa. Preprosto odprite meni Services, izberite My offers in kliknite Claim Now za ustrezno ponudbo. Če pred pred  prevzemom ponudbe vplačate več vplačil bo vaše največje kvalificirano vplačilo upoštevano za dodelitev vaših kreditnih točk (omejeno do 25 € *)


Za več informacij preverite pravila in pogoje ponudbe.


Bet365 - Predčasno izplačilo v primeru 2 golov prednostiArrow  
BET365 Vam poknjiži stavo kot dobljeno v primeru 2 golov prednosti!

Vplačajte pre-match stavo pred tekmo na rezultat za redni del tekme za dana tekmovanja, in če ekipa na katero ste stavili doseže 2 gola prednosti v kateremkoli obdobju rednega dela, Vam Bet365 stavo poknjiži kot dobljeno, ne glede na končni rezultat. Ta ponudba velja za enojne pre-match stave na  rezultat rednega dela za veljavna tekmovanja. Ta ponudba ni veljavna v primeru da je bilo vaše vplačilo v celoti izplačano v Cash-outu.V primeru da je bilo vaše vplačilo izplačano samo delno,in vaša ekipa pridobi 2 gola prednosti, se bo stava poravnala s preostankom vplačila.Če je bila kvalifikacijska stava pred začetkom tekme urejena s funkcijo Urejanja stave, se bo vaša stava poknjižila z novim zneskom. V primeru da je bila stava urejena tako da vključuje tudi selekcije za dogodek v živo, ponudba ni več veljavna.

Veljajo pogoji in pravila promocije. Promocija je na voljo samo novim in upravičenim strankam.

LIVE BET365 KVOTEArrow  
Bet365 stavnica ponuja veliko dogodkov, kjer je prenos tekme v živo! PREVERITE! Veljajo pravila T&C in 18+!
 
 
EURO NOGOMET BONUSArrow  
Fantastična ponudba Euro-nogometne superstave Bet365 vključuje vrhunske domače lige v Evropi skupaj s skupinsko in knockout fazo Lige prvakov. Če dodate stavnemu listku Premier League, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1 ali Champions League, lahko dobite bonus do 100%. Postavite akumulator pred tekmo z Bet365 na 3 ali več parov zmagovalca tekme ali rezultat/oba data gol. Če želite oceniti trge, ki združujejo ekipe na katerem koli od teh tekmovanj in, če bo uspešen, bo ustrezen bonus dodan vašim povračilom.

Bonus ne bo upoštevan, če je bil delež v celoti izplačan - Cashout funkcija. Kadar je stava delno izplačana, se bonus izračuna na podlagi preostalega aktivnega deleža in največji bonus, ki ga lahko prejmete, je 100.000 EUR ali v enakovreden valuti. Če ste uporabili funkcijo Urejanje stav, bo znesek vračila enak novemu vložku in ne prvotnemu vložku. Če se stava brez tveganja spremeni z Uredi stavo, ne bo povrnjeno nadomestilo in ponudba se ne bo več veljavna.
Kombinirane stave z bonusi, kot so Lucky 15's ali Lucky 31's, ne veljajo za to ponudbo. Veljajo pravila T&C in 18+!
 
TENIS ACC. BONUSArrow  
Fantastična ponudba teniških multistav Bet365 vključuje tekme iz vseh vrhunskih turnirjev in dogodkov. Lahko dobite bonus do 50% dobitka, če postavite akumulatorje na zmagovalca, zmagovalca prvega seta in nabor stave za posamezne tekme in dvojice z vseh dogodkov v Grand Slam, ATP, WTA ali Challenger Tour, kot tudi za Davisovim pokalom, Fed Cupom in Hopmanovim pokalom. Postavite multistavo pred tekmo na Bet365 z dvema ali več paroma, ki združujejo tekme iz katerega koli od teh tekmovanj in, če bo uspešen, bo ustrezen bonus dodan vašim dobitkom.
Bonus ne bo upoštevan, če je bil delež v celoti izplačan - Cashout funkcija. Kadar je stava delno izplačana, se bonus izračuna na podlagi preostalega aktivnega deleža in največji bonus, ki ga lahko prejmete, je 100.000 EUR ali v enakovreden valuti. Če ste uporabili funkcijo Urejanje stav, bo znesek vračila enak novemu vložku in ne prvotnemu vložku. Če se stava brez tveganja spremeni z Uredi stavo, ne bo povrnjeno nadomestilo in ponudba se ne bo več veljavna. Kombinirane stave z bonusi, kot so Lucky 15's ali Lucky 31's, ne veljajo za to ponudbo. Veljajo pravila T&C in 18+!
 
 

Komentarji
Oceni stavnico:
Objavi
Ta stavnica še nima komentarjev