Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš biti vedno na tekočem?
Vpiši svoj email in prejmi najbolj zanimive rezultate, lestvice, novice in nasvete direktno v svoj inbox! Samo 18+!
Pošlji
Verjemi, da spam sovražimo še bolj kot ti, zato boš od nas vedno prejel le zanimive in uporabne vsebine - tiste, ki jih hočeš! Tvoj email je pri nas varen in NIKOLI ne bo posredovan tretji osebi. 

Liga prvakov - U19

UEFA Youth League je vsakoletno klubsko nogometno tekmovanje, ki ga od leta 2013. organizira UEFA. skupinski del ter domači mladinski prvaki najbolje uvrščenih državnih zvez. V sedanji obliki ga igrajo mladinske (do 19 let) ekipe klubov, ki tekmujejo v skupinskem delu lige prvakov UEFA, ter domači mladinski prvaki najbolje uvrščenih nacionalnih zvez. Polfinalne in finalne tekme so tradicionalno bile odigrane na stadionu Colovray v švicarskem Nyonu. Zmagovalci prejmejo pokal Lennart Johansson, poimenovan v čast nekdanjega predsednika UEFA. Najuspešnejši ekipi sta Barcelona in Chelsea, po dva naslova. Chelsea je v letih 2015 in 2016 osvojil naslov, Barcelona pa je zmagala v uvodni sezoni tekmovanja in osvojila svoj drugi pokal leta 2018. Trenutni prvak je španski Real Madrid, ki je v finalu leta 2020 premagal Benfico s 3: 2. Maja 2010 je UEFA organizirala tekmo, imenovano "UEFA Under-18 Challenge", med ekipama Bayerna iz Münchna in Internazionaleja, mlajšimi od 18 let, tri dni pred finalom UEFA lige prvakov. Internazionale je zmagal na tekmi z 2: 0 z dvema goloma Denisa Alibca. Tekma je bila del "UEFA Grassroots Day" in je delovala kot navdih za UEFA Youth League.
Osem zmagovalcev skupin in osem podprvakov iz skupinskega dela je nato sodelovalo v izločilni fazi. V nasprotju z UEFA Ligo prvakov je bila v izločilni fazi enojna tekma, polfinale in finale pa na nevtralnih prizoriščih.mBritanski mediji so komentirali, da je tekmovanje nastalo za zamenjavo serije NextGen. Aprila 2014 je Barcelona postala prva prvakinja, ki je na finalni četverici v Nyonu premagala Benfico s 3: 0.
STAVE
ZADNJI REZULTATI
LESTVICA
Trenutno ni predvidenih stav v tej kategoriji.