Športne stave

Kontakt

Kontakt
Bet at home

Betadvisor review

Čeprav se danes oglašujejo kot ena izmed najstarejših spletnih storitev, ki prodaja napovedi za stave na športnih dogodkih, je prava resnica v tem, da je Betadvisor prvi portal v katerega je bil res vložen trud in denar z namenom, da bi ena stara ideja postala donosna. Začetki spletnih stavnic so za seboj potegnili ustanovitev nekaj resnih forumov, tako na prostorih bivše Jugoslavije kot udi po svetu. Vsi ti forumi so imeli brezplačen dostop do talentiranih tipsterjev, ki so predvsem zaradi ''slave'' in brez nadomestila delili svoje nasvete na portalih teh forumov, forumi pa so te nasvete prodajali.

Ko se je leta 2010 pojavil Betadvisor, je takrat naredil revolucijo iz preprostega razloga, ker je na enem mestu zbral veliko število kakovostnih punterjev, izdelal je odlično spletno stran, v oglaševanje je vložil veliko denarja in v le nekaj mesecih osvojil tržišče nakupa tipov.


Na spletni strani imajo trenutno več kot 700 tipsterjev, izmed katerih lahko izbirate koga boste spremljali, sami tipsterji pa so razdeljeni v nekaj kategorij (senior tipsters, junior tipsters, featured in full price tipsters). Poleg tega boste v trenutku ko vstopite na spletno stran počutili kot otrok v prodajalni z igračami, saj vam bodo potrebne ure in ure, da samo delno preverite vse možne opcije, komu slediti, njihove statistike, višino zneska, koliko boste morali vplačati itd. Vendar pa so to samo sladke skrbi, saj je grafična podoba strani narejena zelo dobro in po meri uporabnika, vse je zelo preprosto vidno, barve na strani so prilagojene  očesu, da se to ne bi utrudilo, čas porabljen na strani pa bo vedno zelo dobro porabljen čas.

BetAdvisor sprejema različne vrste depozitov, Skrill, Neteller, Visu in Maestro.
betadvisor.com

Da bi na najlažji način sprejeli odločitev glede tega katerega tipsterja spremljati, vam sama stran ponuja razvrstitev tipsterjev po različnih kategorijah, in sicer od profita, yielda, števila pickov, stabilnosti punterjev itd. Poleg tega je pri vsakem punterju poudarjena tudi cena, ki upravičuje ''kakovost'' določenega Tipsterja. Besedo kakovost sem namerno postavil v navednice, ker je na tem portalu nemogoče, da je tipster sumljive kakovosti in to zaradi enega, zelo preprostega razloga, ker ima BetAdvisor zelo resen scouting tipsterjev in ker gre vsak tipster skozi zelo strogo usposabljanje in preverjanje še preden bo spuščen, da lahko na spletu postavlja svoje pike in poste.

Tukaj vam bom predstavil tri trenutno najbolj ''vroče'' tispterje za nogomet, katere bi pisec teh vrstic spremljal vsak dan:

 

1. CHRIS TOMAS Kralj mednarodnih tekmovanj. Tipster za nogomet, specializiran za mednarodna tekmovanja, tako na klubski kot reprezentančni  ravni. Na spletni strani se nahaja od meseca avgusta 2012 in v tem času je imel vsega 8 negativnih mesecev od 58-tih! Neverjetna statistika, da ima tipster skoraj 80% mesecev zaključenih s  profitom! Cena odraža kakovost, za njegovo enomesečno spremljanje je potrebno odšteti 99 evrov. Yield se bo morda nekomu zdel nizek, vendar pa s 6.80% na vzorcu  skoraj 1200 pickov, je to FENOMENALNO. Vreden je vsakega evra, ki se porabi zanj.

2. HENRY MILLS Lige “petih najboljših evropskih lig” so njegova specialiteta, včasih svetuje tudi za nižje lige. To je dobro, ker pri njemu ni večjega padca kvot zaradi tega, ker so v  “petih najboljših evropskih ligah” limiti izjemno visoki.  Ogromen Yield v višini 9.46% na vzorcu 950 pickov kaže na to, da človek ve kaj dela.  Zame osebno je edina stvar, ki ''bode'' v oči povprečna kvota (1.88), kar pomeni, da gre predvsem na sigurno, vendar to včasih ni tako slabo. Jaz osebno menim, da je daljši rok potrebno spremljati tipsterja, ki ima povprečno kvoto nekoliko bližje proti 2.00. Cena je prav tako 99 evrov mesečno in zasluženo drugo mesto, predvsem zaradi stabilnosti na ravni 90% dobičkonosnih mesecev.

3. IVAN KACIC Tipster, ki se zanaša na statistiku in svoj betting software. Glede tega načina stav in nasvetov bi lahko še dolgo razpravljali, vendar pa je v primeru Ivana očitno, da pri njem ta sistem uspeva.  Je strokovnjak za vzhodnoevropske lige, ogromen Yield v višini prek 11% na vzorcu 750+ pickov. Average odds je kot jaz želim nekje blizu  2.00, natančneje 1.94.  torej če želite igrati in staviti ne da bi brali zgodbo o tekmi, je to pravi človek za vas, vse analize temeljijo na številkah in trendih, človek pa je seveda donosen!

Registracija na spletni strani je zelo preprosta in se ne preveč razlikuje od drugih klasičnih registracij na drugih straneh. Lahko se registrirate prek  Google računa ali Facebooka, poleg osnovnih jezikov kot so angleški, nemški, italijanski in francoski jezik, podpira tudi manj zastopane kot so finski, kitajski, mandarinski, albanski, poljski, portugalski in romunski jezik.


 
V trenutku ko se registrirate, izberete tipsterja, ki ga želite spremljati (plačljivega ali brezplačnega) ter na mobilni telefon in prek e-maila prejemate obvestila. V primeru, da ste izbrali enega izmed bolj znanih punterjev bodite kar se da potrpežljivi, saj njega najbrž spremlja veliko ljudi in potrebno je reagirati kar se da hitro, ker bodo kvote hitro padale.

Vsak tipster je specializiran za določen šport, najbolj pa so zastopani tipsterji za nogomet, konjske dirke, košarko in tenis.

BetAdvisor spremlja vsakega svojega tipstera in brez kakršnegakoli goljufanja hrani njegovo zgodovino. Na profilu vsakega tipsterja lahko vidite njegovo podrobno statistiko. Npr. ko vstopite na profil tipsterja lahko vidite njegovo zgodovino za vsak mesec, yield, povprečno kvoto, število tipov v času meseca. Pravzaprav vse kar vam pade na pamet. Prav tako je vidna tudi cena, v kolikor kupite več mesecev prejmete dober popust.  Za punterja, ki mesečno stane 99 evrov, lahko v primeru, da vplačate za eno leto vnaprej, prejmete popust v višini 41%, kar le ni tako zanemarljivo.

Pri vsakem tipsterju  imate prav tako recenzijo podano s strani uporabnikov, ki so pripravljeni deliti svoje vtise. Na koncu tako zares ni težko najti donosnega punterja, ki vam bo ustrezal v kolikor boste v iskanje vložili nekaj časa.

Razpon cen je dokaj širok, od 9 evrov pa vse do 159 evrov za tipsterja, kar je za mnoge najbrž zelo visoka cena, vendar pa so takšni tipsterji v stanju, da vsak mesec ustvarijo dobre rezultate, vendar pa hkrati za stave zahtevajo tudi resno bank, saj s 50 evri ne boste v stanju, da ga plačate ter da imate na koncu meseca profit.

Kaj še na koncu povedati o tej spletni strani? To je zelo resen portal z več kot 50 zaposlenimi na 5 lokacijah po svetu, s široko mrežo skavtov, ki so neprestano v iskanju novih talentov. Več kot 700 tipsterjev v 9 športih in neverjeten customer support. Vsak tipster ima svojega mentorja, ki ga spremlja, mu daje nasvete in kateri takoj ko opazi, da nekaj ni v redu s tipsterjem, le-temu daje dodatne nasvete, da ga umiri, z namenom, da ne bi zašel v težave.

Pozitivne stvari:
  • desetine brezplačnih tipov vsak dan
  • obvestila po telefonu in e-mailu
  • veliko število tispterjev
  • nasveti se lahko plačajo posamično

Veliko priporočilo za ta portal, saj imajo znanje, sredstva in so že skoraj desetletje v stanju, da iz meseca v mesec  prinašajo dobiček.

Negativne stvari:
  • kvote padajo hitro