Športne stave

Kontakt

Kontakt
FAQ
BWIN PONOVNO DELUJE!

Bet365 Slovenija

BET365 Slovenija

Ocena uporabnikov:
(6)

Opis stavnice temelji na lastnih izkušnjah!

Na našem portalu vam nudimo direktno povezavo do stavnice Bet365 Slovenija, ki postaja najbolj priljubljena tuja stavnica tako v Sloveniji kot na svetu. Slovenija je blokirala dostop do Bet365, zato smo vam v sodelovanju s stavnico omogočili, da stave na Bet365 Slovenija nemoteno delujejo in vam ponujajo kar se da užitka

Na voljo vam je nešteto športnih dogodkov, direktnih prenosov, casino, poker, bingo in ostale igre.Bet365 stavnica ponunja veliko dogodkov, kjer je prenos tekme v živo! PREVERITE! Veljajo pravila T&C in 18+!

BET365 prednosti
Vplačila in izplačila potekajo izjemno hitro, kar je prednost pred ostalimi stavnicami. Bet365 Slovenija vam trenutno ne ponuja bonusa, nudijo pa različne nagradne igre.

Skrbijo tudi za odgovorno igranje, tako, da nudijo omejitev pologov, v primeru, da se vam zdi, da zapravite preveč denarja, si lahko date prepoved igranja. Stavnica Bet365 Slovenija preko telefona, maila ali podpore v živo svojim strankam stalno nudi kakršnokoli pomoč.

Kvote so na stavnici Bet365 Slovenija zelo dobre, med samim potekom stavnega dogodka lahko tudi dvignete dobitke oz. napravite Cashout.
Število uporabnikov izredno hitro narašča proti številki 10 miljonov, kar nam samo potrjuje njeno kvaliteto.


Edina slabost stavnice je, da ni prevedena v slovenski jezik. Preverite Bet365 Slovenija, ne bo vam žal!

Komentarji
Oceni stavnico:
Objavi
Št. komentarjev: 1
rafko
14.02.2017 07:20
top stavnica
Ocena: