Športne stave

Kontakt

Kontakt
FAQ
BWIN PONOVNO DELUJE!

Bet365 edit bet

BET365 - Edit bet

Na kratkoArrow  
Bet365 je kot novost uvedla možnost "Edit bet" - svoj stavni listek lahko spreminjate tako, da dodajate dogodke, jih odstranjujete ali izid dogodka spremenite. Bet365 edit bet lahko uporabite v zavihku Cashout, kjer je vaš stavni listek prikazan - edit bet deluje na single ali kombinascijskem listku in samo takrat, ko je možnost cashout omogočena. Če boste svoj stavni listek uredili, se bo znesek izplačila ustrezno prilagodil z novo kvoto.
Veljajo pravila T&C in 18+!

Kako delujeArrow  
Bet365 edit bet trenutno deluje samo na tablicah ali mobilnih telefonih. Možnost Bet365 edit bet najdete v Cash out sekciji v zavihku My bets. Pri vsakem stavnem listku se vam pojavi gumb "Edit bet".

Dodajanje dogodka
Za dodajanje dogodka kliknemo na gumb "Add selections".
Ta klik nas vrne na osnovno stran Bet365, kjer lahko izberemo nov dogodek. Potrebno je vedeti, da določenih vrst stav ne moremo dodajati. Za potrditev nove stave na stavnem listku pritisnemo gumb "Add to Bet". Na naš Bet365 edit bet stavni listek lahko dodamo eno ali več novih stav.

Zamenjava izida dogodka
Menjanje izida dogodka je enostavno. Pritisnemo na gumb, ki je na spodnji sliki. Po spremembi se odpre novo okno v katerem lahko spremenimo izid naše stave. V tem primeru lahko izberemo možnosti več/manj golov. Za potrditev spremembe pritisnemo gumb "Done".

Odstranjevanje dogodka
Da odstranimo dogodek, pritisnemo na X (glej spodnjo sliko).

Potrditev sprememb stavnega listka
Za potrditev sprememb moramo vedno pritisniti gumb "Confirm". S tem se bodo naše spremembe shranile, znesek izplačila pa se po posodobil glede na novo kvoto.

PogojiArrow  
Za uspešno zamenjavo Bet365 edit bet možnosti veljajo določeni pogoji:
  • Menjamo lahko dogodke, ki se še niso pričeli in tudi dogoke, ki so že v poteku (In-play dogodki)
  • Pri potrditvi je potrebno počakati nekaj časa, da se listek shrani. V primeru, da se je kvota v vmesnem času spremenila, spremembe ne bodo sprejete

Veljajo pravila T&C in 18+!