Športne stave

Kontakt

Kontakt
FAQ
BWIN PONOVNO DELUJE!

Bet365 promocije

BET365 bonusi
Ocena uporabnikov:
(11)


 
LIVE BET365 KVOTEArrow  
Bet365 stavnica ponunja veliko dogodkov, kjer je prenos tekme v živo! PREVERITE! Veljajo pravila T&C in 18+!
 
 
EURO NOGOMET BONUSArrow  
Fantastična ponudba Euro-nogometne superstave Bet365 vključuje vrhunske domače lige v Evropi skupaj s skupinsko in knockout fazo Lige prvakov. Če dodate stavnemu listku Premier League, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1 ali Champions League, lahko dobite bonus do 100%. Postavite akumulator pred tekmo z Bet365 na 3 ali več parov zmagovalca tekme ali rezultat/oba data gol. Če želite oceniti trge, ki združujejo ekipe na katerem koli od teh tekmovanj in, če bo uspešen, bo ustrezen bonus dodan vašim povračilom.

Bonus ne bo upoštevan, če je bil delež v celoti izplačan - Cashout funkcija. Kadar je stava delno izplačana, se bonus izračuna na podlagi preostalega aktivnega deleža in največji bonus, ki ga lahko prejmete, je 100.000 EUR ali v enakovreden valuti. Če ste uporabili funkcijo Urejanje stav, bo znesek vračila enak novemu vložku in ne prvotnemu vložku. Če se stava brez tveganja spremeni z Uredi stavo, ne bo povrnjeno nadomestilo in ponudba se ne bo več veljavna.
Kombinirane stave z bonusi, kot so Lucky 15's ali Lucky 31's, ne veljajo za to ponudbo. Veljajo pravila T&C in 18+!
 
TENIS ACC. BONUSArrow  
Fantastična ponudba teniških multistav Bet365 vključuje tekme iz vseh vrhunskih turnirjev in dogodkov. Lahko dobite bonus do 50% dobitka, če postavite akumulatorje na zmagovalca, zmagovalca prvega seta in nabor stave za posamezne tekme in dvojice z vseh dogodkov v Grand Slam, ATP, WTA ali Challenger Tour, kot tudi za Davisovim pokalom, Fed Cupom in Hopmanovim pokalom. Postavite multistavo pred tekmo na Bet365 z dvema ali več paroma, ki združujejo tekme iz katerega koli od teh tekmovanj in, če bo uspešen, bo ustrezen bonus dodan vašim dobitkom.
Bonus ne bo upoštevan, če je bil delež v celoti izplačan - Cashout funkcija. Kadar je stava delno izplačana, se bonus izračuna na podlagi preostalega aktivnega deleža in največji bonus, ki ga lahko prejmete, je 100.000 EUR ali v enakovreden valuti. Če ste uporabili funkcijo Urejanje stav, bo znesek vračila enak novemu vložku in ne prvotnemu vložku. Če se stava brez tveganja spremeni z Uredi stavo, ne bo povrnjeno nadomestilo in ponudba se ne bo več veljavna. Kombinirane stave z bonusi, kot so Lucky 15's ali Lucky 31's, ne veljajo za to ponudbo. Veljajo pravila T&C in 18+!
 
Komentarji
Oceni stavnico:
Objavi
Ta stavnica še nima komentarjev